matiapag napísal:jk- Takze ten turn betnem kvoli tomu, ze moj hand ziskal nejaku equity a spolu s fold equity je to pre mna dost, aby som v tej hande mohol pokracovat, vsakze? coho mam ale viacej? je tam silnejsia moja ruka, alebo mam dost vela fe? mam totiz pocit, ze ten jack mi nepomoze vyfoldovat vacsinu ruk, s ktorymi calloval ten flop.. teda nie som si isty primarnym dovodom pre ten turn cbet..
1) Ak ma Qx+, tak mas 8 outov a chrumkave implied odds, kedze je to calling station.
2) Ak ma weak made ruku, tak mas 14 outov a okej-ish fold equity, lebo prisla dalsia over.
3) Ak ma random float, tak to foldne.
Naozaj je podla Teba dolezite, ci mas viacej pot equity alebo fold equity? Si dostal za ulohu obodovat svoje jednotlive zlozky equity
?
Co sa Jacka tyka, tak Tvoj pocit je podla mna zly. Jack je dalsia overkarta k niektorym jeho rukam a posobi scary, takze urcite tam fold equity mas a ak mal nejaky Ahi peel, ktory dufal v checkdown, tak tu uz bude mat problem.
Tiez si uvedom, ze si OOP a nie IP. Nechces predsa check/callovat a ani check/raisovat a toto je super, ktory Ti callne 1/2 pot bet s Qx a zaplati Ti aj pot na riveri, ak trafis. Toto nie je spot, kde mas air a nemozes aj tak nic trafit. S airom to mozes checknut na turne a betovat pripadne river ako som spominal, ale toto je ruka, s ktorou si chces udrzat iniciativu.