NL10
Hero je na BTN s QQ, UTG a MP (alebo CO - nie je podstatne) su rozumni hraci - nieco ako 20/18/3/3bet povedzme 5-6
UTG raise 4xBB, MP 3bet na 14x BB, hero?
Moje myslienkove pochody:
1. 4bet - neviem ci ma zmysel 4betovat - UTG mi bud foldne (vsetko co raisoval okrem AA, KK a moznoze niekedy sa mu tam vyskytne AKs ale asi malo) alebo raisne a vtedy viem ze som behind ale to co som 4betoval nechcem na AI foldnut, ak UTG foldne, s MP je to ta ista situacia, dokonca aj ked len callne co nepredpokladam a pride flop bez A, K, stale tam mozem ocakavat slowplaynute AA, KK a pot uz mame taky velky ze idem broke tak ci tak. cize mam pocit ze ak 4 betnem QQ v takomto spote tak dostanem akciu len od lepsej ruky.
2. call - nepaci sa mi vobec - podla mna uplna blbost - ak UTG 4betne tak som casto behind aj ked v tomto pripade tam bude AK castejsie ako v prvom pripade a ak pojde MP cez top tak by som to uz mal podla mna foldnut, ale zase foldovat QQ PF na microstakes sa prieci mojmu nabozenskemu presvedceniu

3. fold - no way

nejake navrhy???? s tym ale ze predpokladame rozumnych hracov s vyrovanymi statmi a uzkym range v takomto spote, nie tuniaky typu 52/40/inf
inac co si pamatam vysledky mojich hier s obdobnym priebehom - vyhral som myslim raz ked som suckoutol AAvsAKvsQQ a dostal som quads na turn