CG QQ AI PF?
Počet príspevkov: 26 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
CG QQ AI PF?
toto je viac menej hypoteticka situacia nakolko momentalne nemam po ruke ziadnu HH s podobnou partiou, ale uz som sa v podobnej situacii ocitol viackrat a nejak mam problem najst optimalnu line.
NL10
Hero je na BTN s QQ, UTG a MP (alebo CO - nie je podstatne) su rozumni hraci - nieco ako 20/18/3/3bet povedzme 5-6
UTG raise 4xBB, MP 3bet na 14x BB, hero?
Moje myslienkove pochody:
1. 4bet - neviem ci ma zmysel 4betovat - UTG mi bud foldne (vsetko co raisoval okrem AA, KK a moznoze niekedy sa mu tam vyskytne AKs ale asi malo) alebo raisne a vtedy viem ze som behind ale to co som 4betoval nechcem na AI foldnut, ak UTG foldne, s MP je to ta ista situacia, dokonca aj ked len callne co nepredpokladam a pride flop bez A, K, stale tam mozem ocakavat slowplaynute AA, KK a pot uz mame taky velky ze idem broke tak ci tak. cize mam pocit ze ak 4 betnem QQ v takomto spote tak dostanem akciu len od lepsej ruky.
2. call - nepaci sa mi vobec - podla mna uplna blbost - ak UTG 4betne tak som casto behind aj ked v tomto pripade tam bude AK castejsie ako v prvom pripade a ak pojde MP cez top tak by som to uz mal podla mna foldnut, ale zase foldovat QQ PF na microstakes sa prieci mojmu nabozenskemu presvedceniu ak by aj MP foldol tak zase neviem co s tym - call a aj tak sa stacknem flope, alebo AI a viem ze je to v najlepsom flip.
3. fold - no way
nejake navrhy???? s tym ale ze predpokladame rozumnych hracov s vyrovanymi statmi a uzkym range v takomto spote, nie tuniaky typu 52/40/inf
inac co si pamatam vysledky mojich hier s obdobnym priebehom - vyhral som myslim raz ked som suckoutol AAvsAKvsQQ a dostal som quads na turn ostatne boli na 99% prehry.
NL10
Hero je na BTN s QQ, UTG a MP (alebo CO - nie je podstatne) su rozumni hraci - nieco ako 20/18/3/3bet povedzme 5-6
UTG raise 4xBB, MP 3bet na 14x BB, hero?
Moje myslienkove pochody:
1. 4bet - neviem ci ma zmysel 4betovat - UTG mi bud foldne (vsetko co raisoval okrem AA, KK a moznoze niekedy sa mu tam vyskytne AKs ale asi malo) alebo raisne a vtedy viem ze som behind ale to co som 4betoval nechcem na AI foldnut, ak UTG foldne, s MP je to ta ista situacia, dokonca aj ked len callne co nepredpokladam a pride flop bez A, K, stale tam mozem ocakavat slowplaynute AA, KK a pot uz mame taky velky ze idem broke tak ci tak. cize mam pocit ze ak 4 betnem QQ v takomto spote tak dostanem akciu len od lepsej ruky.
2. call - nepaci sa mi vobec - podla mna uplna blbost - ak UTG 4betne tak som casto behind aj ked v tomto pripade tam bude AK castejsie ako v prvom pripade a ak pojde MP cez top tak by som to uz mal podla mna foldnut, ale zase foldovat QQ PF na microstakes sa prieci mojmu nabozenskemu presvedceniu ak by aj MP foldol tak zase neviem co s tym - call a aj tak sa stacknem flope, alebo AI a viem ze je to v najlepsom flip.
3. fold - no way
nejake navrhy???? s tym ale ze predpokladame rozumnych hracov s vyrovanymi statmi a uzkym range v takomto spote, nie tuniaky typu 52/40/inf
inac co si pamatam vysledky mojich hier s obdobnym priebehom - vyhral som myslim raz ked som suckoutol AAvsAKvsQQ a dostal som quads na turn ostatne boli na 99% prehry.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Re: CG QQ AI PF?
sak si si odpovedal, 99% takych akcii prehravas, takze fold ... rozumny UTG musi otvarat silnu ruku, rozumny CO to vie a tak neverim ze 3betuje smetie ...
- elesgal
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no vychadza mi to tak ale na druhej strane mi to pride dost weak move....neviem...som taky rozpolteny
-
elesgal napísal:rozumny UTG musi otvarat silnu ruku, rozumny CO to vie a tak neverim ze 3betuje smetie ...
UTG ktory otvara 18% ruk ma v UTG opening range aj JQs, 22 a pod., 3betor v pozicii ma v range TT, KQ a pod.
QQ je pohodka squeeze OOP a call/squeeze IP
v priklade som dal player 1 UTG 12% a player 2 CO 3b 6% opening/3beting ranges
//mensi edit
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ta co ja viem, davnejsie som tiez veselo 4betoval s QQ, ale skusenosti ma naucili ... to musi byt ina optimalna linia aby UTG otvoril s co ja viem 55 a CO mal napriklad TT, aby som bol favorit a nie v najlepsom pripade coinflip (samozrejme hovorim o dobrych hracoch).
Preto ja nehram velmi fullring a ked v mojom 5 max cashi je pri stole viac nez jeden lepsi hrac tak sa pakujem kade lahsie nepotrebujem sa natahovat o kazdy dolar s dobrymi hracmi...
Preto ja nehram velmi fullring a ked v mojom 5 max cashi je pri stole viac nez jeden lepsi hrac tak sa pakujem kade lahsie nepotrebujem sa natahovat o kazdy dolar s dobrymi hracmi...
- elesgal
horsey utg ktory otvara 18% ruk neznamena ze otvara 18% ruk z utg, moze mat staty napr utg open 7%, utg+1 11%, CO 18%, BTN 27%-cisla strielam, ide mi o pointu
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:horsey utg ktory otvara 18% ruk neznamena ze otvara 18% ruk z utg, moze mat staty napr utg open 7%, utg+1 11%, CO 18%, BTN 27%-cisla strielam, ide mi o pointu
preto som mu nedal 18% ale 12% btw. napriklad ja otvaram cca 15% overall a 13.5% UTG
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
mr_kaktus napísal:no vychadza mi to tak ale na druhej strane mi to pride dost weak move....neviem...som taky rozpolteny
Na foldnuti ruky ked si behind nie je nic weak.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
dakujem za komenty 7castle viem ze nie je weak foldnut ruku ked som behind, ale myslim ze je weak foldnut QQ na BTN proti UTG raise MP(CO) reraise. preto ma zaujima optimalna line
to elesgal - ja hravam 6max ale niekedy sa mi stane ze mam dvoch solidnych hracov pri stole ale spolu s nimi dvoch hracov typu 75/33 a kvoli nim tam sedim
to elesgal - ja hravam 6max ale niekedy sa mi stane ze mam dvoch solidnych hracov pri stole ale spolu s nimi dvoch hracov typu 75/33 a kvoli nim tam sedim
-
no a presne preto ked tam mam 2 regov a daju sa do bitky medzi sebou, tak kludne foldnem QQ a pockam si na lepsiu situaciu ako prist k peniazom
- elesgal
Počet príspevkov: 26 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.