mareki napísal:Sanca ze 8Ts na flope (!) poraza AA je 22%
na akom flope? ty vies aky flop pride?
mareki napísal:Sanca ze 8Ts na flope (!) poraza AA je 22%
buschle napísal:na FT som sedel po tvojej lavej ruke ,
v BvB som ti callol preflop 3xBB raise a potom 3 male barrely na boarde KA5J3 s AT a ty si hitol na turne nuts (QT) po hre si sa ma pytal ci som mal set ked som muckol. Dalsi 2-3 pri stole sa zhodli na tom ze si tiez mysleli ze som mal na flope set a slowplayujem...
Horsey7 napísal:mareki napísal:Sanca ze 8Ts na flope (!) poraza AA je 22%
mareki napísal:
No na tom stole si predstav ze som z BB calloval 72o, ked tam boli 6 hraci a bol 3bet z UTG. Dokonca som chytil opena na flope a zaplatil si este turn. Cize pri callovani s trashom beriem do uvahy len pot odds, karty a pozicia su vedlajsie. Ale je to asi otazka stylu..
mareki napísal:Horsey7 napísal:mareki napísal:Sanca ze 8Ts na flope (!) poraza AA je 22%
Statisticky.. Ja na to pouzivam PokerStove, das si proti sebe 2 ruky a nechas to par minut bezat a ratat flopy...
ferkan napísal:neexistuje aby po flope bolo T8s v 22% pripadoch popredu to ti len vyplulo aku mas priemernu equity na vsetkych moznych flopoch
tucniak napísal:mareki napísal:
No na tom stole si predstav ze som z BB calloval 72o, ked tam boli 6 hraci a bol 3bet z UTG. Dokonca som chytil opena na flope a zaplatil si este turn. Cize pri callovani s trashom beriem do uvahy len pot odds, karty a pozicia su vedlajsie. Ale je to asi otazka stylu..
k tomuto ti gratulujem, daj este nieco pls, nejaku klucovu ruku ktoru si dobre zahral
Chlpo1989 napísal:Dva pary na flope trafis v priemere asi v 2%.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.