[MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [MTT] Dorovnanie 3bet PF, ak viete, ze super ma AA

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 13:18

mareki napísal:Dakujem, konecne fundovana odpoved, bez naraziek, sarkazmov a urazok :) Absolutne suhlasim...

No k tomuto bola ta posledna cast co som deletol ;) Tiez som mal pocit ze niektori z nas boli zbytocne sarkasticki, ja viem ze aj ja tak casto posobim, ale tu som mal vazne pocit ze sa to nehodilo, lebo OP pekne postol ruku (na to ze to je jeho defacto 3. prispevok), opisal komplet akciu a slusne sa pytal na hru... samozrejme ze si trochu branil svoje ale bolo evidentne ze sa necha presvedcit, takze skor stalo za to mu uz v prvom prispevku nieco vysvetlit a nepisat omg (ze tomm ;) )

Ale myslim ze 90% reakcii bolo velmi k veci takze uplna pohodka.

Btw mna by zaujimalo kto bol super, nie ze by to hralo nejaku rolu, ale fakt ma interesuje koho pokladas za respektovaneho "poloprofesionala", resp. kto ma taky imidz u teba, ako zatial obcasneho najma live hraca ;) Nemyslim ze je dovod robit okolo toho nejake tajnosti (inak ak su JB inicaly tak to je sila lebo uz 2 hod rozmyslam kto to je a nic ma nenapadlo).
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod mareki 22 Jún 2010 13:31

7castle napísal:Btw mna by zaujimalo kto bol super, nie ze by to hralo nejaku rolu, ale fakt ma interesuje koho pokladas za respektovaneho "poloprofesionala", resp. kto ma taky imidz u teba, ako zatial obcasneho najma live hraca ;) Nemyslim ze je dovod robit okolo toho nejake tajnosti (inak ak su JB inicaly tak to je sila lebo uz 2 hod rozmyslam kto to je a nic ma nenapadlo).

Napoviem:
European Poker Championship / Poker EM 2009, 3. miesto, $135,992
Master Classics of Poker 2006, 2. miesto, $127,130
Master Classics of Poker 2008, 3. miesto, $74,835
atd.
mareki

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 22 Jún 2010 13:32

7castle nema moc dobru databazu live hracov, mna hned k JB napadli dve mena :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod palo1973 22 Jún 2010 13:36

vychodniar z martina ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 13:45

Lol ja som myslel ze Jano tam uz vtedy nebol... ale neviem preco som si to myslel :D Oops tak sry.
7castle

Odoslaťod tomm 22 Jún 2010 13:46

7castle napísal:
...takze skor stalo za to mu uz v prvom prispevku nieco vysvetlit a nepisat omg (ze tomm ;) )

Chcel som to editnut a dopisat, ze uvidi iba flop, v pote na flope mu ostane len nieco vyse potbet a nema absolutne ziadnu fold equity, ale nevysiel mi na to cas. Len ma to strasne prekvapilo (omg), ako sa da vobec uvazovat o tom, ze by to mohlo byt teoreticky ziskove, ked dorovnavame 1/4 stacku s intenciou foldovat horsie ako 2p (cize aj Txx flop ked bude super drzat AK, s ktorym to tam samozrejme posle).
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod tucniak 22 Jún 2010 14:26

heh mne to napadlo insta a to poznam asi 2 live hracov:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod mareki 22 Jún 2010 14:33

ROFL, teraz som tu handu telefonicky diskutoval z dalsim profikom, ktory nas bude coskoro reprezentovat na wsop (kupil som si u neho percenta), live hraci urcite vedia o koho ide.. a ten mi zas povedal ze pri zvazeni stadia turnaja, stackov, readu a psychickeho stavu supera a pot odds to mal byt insta call...

Ludia, ja to hram velmi kratko, ale zacinam sa citit ako alenka v risi divov...
mareki

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 22 Jún 2010 14:43

uuha tak ak je to ten co si myslim tak som mierne prekvapeny, jedine zeby myslel tu druhu ruku s tym combo drawom :)
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 14:46

mareki napísal:ROFL, teraz som tu handu telefonicky diskutoval z dalsim profikom, ktory nas bude coskoro reprezentovat na wsop (kupil som si u neho percenta), live hraci urcite vedia o koho ide.. a ten mi zas povedal ze pri zvazeni stadia turnaja, stackov, readu a psychickeho stavu supera a pot odds to mal byt insta call...

Ludia, ja to hram velmi kratko, ale zacinam sa citit ako alenka v risi divov...

:lol2: Tak tu citim nejaky flame ;)

Pozri Marek, ja si pomozem citatom od vyborneho SNG hraca, bolo to vyjadrenie ku kvalite prsipevkov na americkom 2+2 fore, ale plati to univerzalne:

There is solid gold advice on these forums, but you’ll have to sift through a pile of rocks to find it. You’ll find posters you respect and posters you can ignore, no one is right all the time. Some people are always close.

You need to take the ideas put forward and investigate them yourself. You have no way of knowing who is right and who is wrong but you can take view points, ideas and suggestions and investigate them. That’s what this place is, a marketplace of ideas – you need to work out which ones you’ll buy for yourself.
7castle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!