1) Ja si myslim, ze 60 VPIP fishka tam ma velmi siroky range a taktiez si myslim, ze na 2 barrely nezlozi ani svoje Jx pary. 7x parov a PP 22-66 zlozi imo dost. Ano, ak zlozi aj Jx ruky, tak tam nie je dost value.
2) Na turne by som chcel betovat tych $10, ale netusim ako Ty ,ale ja na turne neviem, ze bude na riveri do mna donkovat taku istu sumu
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
. Ja chcem betnut $10, aby prave pokracoval s vela vela rukami a ak checknem turn a myslim si, ze takto bude betovat aj s horsimi rukami obcas, aj s missnutymi draws, ale aj s vela lepsimi, ktore by nas raisli, tak zvycajne cakam, tak je to meh. Taktiez cakam neviem velkost betu, ale tak zvycajne cakam viac. Ak by som mal ready a myslel si, ze tam bude nebodaj betovat vsetko 1/6 potu, tak si na turne betom nerobim vrasky vobec
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.
Ako zahrate, tak dorovnavam river, no. Ak nema AF3 a na river je ale krotka myska
.
Bet na turne vs check na turne je funkcia toho, kam az sa dostane s akym rangeom pri akej cene a kolko nam vie betovat na riveri
. Mne sa posledny mesiac dostali take fishky so 7x az na SD, len na riveri medzitym trafimi 2 par
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
.