KQ - TP2K na rainbow flope vs fish lead
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
KQ - TP2K na rainbow flope vs fish lead
60/7/3.6/wtsd 35/donk 46/90 ruk
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players
UTG: $31.87
Hero (MP): $40.60
CO: $53.83
BTN: $41.49
SB: $40.20
BB: $18.66
Pre Flop: ($0.60) Hero is MP with Q K
UTG calls $0.40, Hero raises to $2, 4 folds, UTG calls $1.60
Flop: ($4.60) Q 7 J (2 players)
UTG bets $2.30, Hero raises to $7, UTG calls $4.70
Turn: ($18.60) A (2 players)
UTG checks, Hero checks
River: ($18.60) 5 (2 players)
UTG bets $10.00, Hero?
flop raisujem, lebo fishka dorovna s any Q, KJ/KT/TJ/9J/9T/T8 a pod.
s akou horsou rukou bude valuebetovat na rivri, s ktorou callne flop raise?
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players
UTG: $31.87
Hero (MP): $40.60
CO: $53.83
BTN: $41.49
SB: $40.20
BB: $18.66
Pre Flop: ($0.60) Hero is MP with Q K
UTG calls $0.40, Hero raises to $2, 4 folds, UTG calls $1.60
Flop: ($4.60) Q 7 J (2 players)
UTG bets $2.30, Hero raises to $7, UTG calls $4.70
Turn: ($18.60) A (2 players)
UTG checks, Hero checks
River: ($18.60) 5 (2 players)
UTG bets $10.00, Hero?
flop raisujem, lebo fishka dorovna s any Q, KJ/KT/TJ/9J/9T/T8 a pod.
s akou horsou rukou bude valuebetovat na rivri, s ktorou callne flop raise?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: KQ - TP2K na rainbow flope vs fish lead
Raise flop je normalni, akorat bych asi bet/foldoval neco kolem 1/2 potu na turnu a check behind na riveru. Na riveru nechces videt 9,8,J,K, coz je 11 karet + usnadnis si tady tohle rozhodovani. Jinak bych si tak tipnul, ze jsi dorovnal, a mel AJo
- BlackAdder
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
s tym turn betom som si nie az tak isty (rozumej neviem), lebo aku lepsiu ruku chcem tym betom vyfoldovat? 2 pary mi fish nezlozi ani na 3 barrely..je zas pravda, ze tam je stale value z draws
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:flop raisujem, lebo fishka dorovna s any Q, KJ/KT/TJ/9J/9T/T8 a pod.
Presne pre toto je u mna turn bet. Das mu taky range a potom checkujes A turn behind . Samozrejme, ze tam ma obcas to eso, ale nemyslim si, ze vacsinou a tiez si nemyslim, ze takato ukrutna fishka sa zrazu zlakne a foldne svoje draws alebo Qx, Jx.
Dalsi dovod pre turn bet je, ze aj ked tam ma lepsiu ruku, tak Ti to moze dat najavo check/raisom a Ty sa nemusis hnevat, ze foldnujes svoje KQ, lebo tam mas maximalne 5 outov. Nie je to situacia, kedy tam check/pushne Ta donuti zlozit nieco, co tam ma podstatne vacsiu equity a Ty si nuteny zlozit svojich vela percent z potu .
Treti a posledny dovod - tym, ze checkujes turn, tak Ti nie je jasny jeho betovaci range na riveri. Takto mu nechas iniciativu a moze betovat lepsie ruky, ale aj horsie a nevies kolko je tam betov for value s horsimi rukami a kolko bluffov. Bet na turne urobi tuto situaciu jednoduchsou.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Horsey7 napísal:flop raisujem, lebo fishka dorovna s any Q, KJ/KT/TJ/9J/9T/T8 a pod.
Presne pre toto je u mna turn bet. Das mu taky range a potom checkujes A turn behind . Samozrejme, ze tam ma obcas to eso, ale nemyslim si, ze vacsinou a tiez si nemyslim, ze takato ukrutna fishka sa zrazu zlakne a foldne svoje draws alebo Qx, Jx.
Dalsi dovod pre turn bet je, ze aj ked tam ma lepsiu ruku, tak Ti to moze dat najavo check/raisom a Ty sa nemusis hnevat, ze foldnujes svoje KQ, lebo tam mas maximalne 5 outov. Nie je to situacia, kedy tam check/pushne Ta donuti zlozit nieco, co tam ma podstatne vacsiu equity a Ty si nuteny zlozit svojich vela percent z potu .
Treti a posledny dovod - tym, ze checkujes turn, tak Ti nie je jasny jeho betovaci range na riveri. Takto mu nechas iniciativu a moze betovat lepsie ruky, ale aj horsie a nevies kolko je tam betov for value s horsimi rukami a kolko bluffov. Bet na turne urobi tuto situaciu jednoduchsou.
zabudol si na jednu podstatnu vec, bet na turne ta stoji tolko isto ako check na turne a call na riveri - teda bet na turne nerobi situaciu jednoduchsou - to by platilo iba ak by sme nemali poziciu
turn by som urcite nebetoval pre informaciu ale len pre value/protection, problem je ze ruk z ktorych mozeme dostat dalsie 2 streets of value nie je vela - len QT,Q9s a drzime na ruke blocker (Q) takze predpokladam ze je viac ruk ako AT/KT/AQ ktore nas biju a nemyslim ze bijeme 50% jeho calling range lebo OESD je tam uz len jedno (9T) a aj ked som si isty ze flop dorovna aj s gutshotmi tak tazko predpokladat ze dorovna aj turn bet.
cize vacsinu jeho range podla mna tvoria ruky z ktorych dostaneme len jednu street of value 7x/Jx + slabe draws ktorym nam nevadi dat free card a zinkasovat ich ked budu bluffovat river lebo checkom na turne ukazujeme slabost. Fishky niekedy dokonca nezmyselne betnu 7x/Jx na riveri a ked nebetnu tak vdaka pozicii si mozeme betom value vypytat my a dokonca pre fishe v lepsej situacii lebo jednak sme ukazali slabost a mozu si mysliet ze na riveri bluffujeme a druha vec je ze sa nemusia bat ze showdown ich bude stat dalsi velky bet ako tomu je v pripade ze by sme betli turn.
cize ako to je zahrate river by som dorovnal ale ocakavam ze dost casto prehrame
btw myslim ze problemy sme si narobili flop raisom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
1) Ja si myslim, ze 60 VPIP fishka tam ma velmi siroky range a taktiez si myslim, ze na 2 barrely nezlozi ani svoje Jx pary. 7x parov a PP 22-66 zlozi imo dost. Ano, ak zlozi aj Jx ruky, tak tam nie je dost value.
2) Na turne by som chcel betovat tych $10, ale netusim ako Ty ,ale ja na turne neviem, ze bude na riveri do mna donkovat taku istu sumu . Ja chcem betnut $10, aby prave pokracoval s vela vela rukami a ak checknem turn a myslim si, ze takto bude betovat aj s horsimi rukami obcas, aj s missnutymi draws, ale aj s vela lepsimi, ktore by nas raisli, tak zvycajne cakam, tak je to meh. Taktiez cakam neviem velkost betu, ale tak zvycajne cakam viac. Ak by som mal ready a myslel si, ze tam bude nebodaj betovat vsetko 1/6 potu, tak si na turne betom nerobim vrasky vobec .
Ako zahrate, tak dorovnavam river, no. Ak nema AF3 a na river je ale krotka myska .
Bet na turne vs check na turne je funkcia toho, kam az sa dostane s akym rangeom pri akej cene a kolko nam vie betovat na riveri . Mne sa posledny mesiac dostali take fishky so 7x az na SD, len na riveri medzitym trafimi 2 par .
2) Na turne by som chcel betovat tych $10, ale netusim ako Ty ,ale ja na turne neviem, ze bude na riveri do mna donkovat taku istu sumu . Ja chcem betnut $10, aby prave pokracoval s vela vela rukami a ak checknem turn a myslim si, ze takto bude betovat aj s horsimi rukami obcas, aj s missnutymi draws, ale aj s vela lepsimi, ktore by nas raisli, tak zvycajne cakam, tak je to meh. Taktiez cakam neviem velkost betu, ale tak zvycajne cakam viac. Ak by som mal ready a myslel si, ze tam bude nebodaj betovat vsetko 1/6 potu, tak si na turne betom nerobim vrasky vobec .
Ako zahrate, tak dorovnavam river, no. Ak nema AF3 a na river je ale krotka myska .
Bet na turne vs check na turne je funkcia toho, kam az sa dostane s akym rangeom pri akej cene a kolko nam vie betovat na riveri . Mne sa posledny mesiac dostali take fishky so 7x az na SD, len na riveri medzitym trafimi 2 par .
-
dzejkej napísal:1) Ja si myslim, ze 60 VPIP fishka tam ma velmi siroky range a taktiez si myslim, ze na 2 barrely nezlozi ani svoje Jx pary. 7x parov a PP 22-66 zlozi imo dost. Ano, ak zlozi aj Jx ruky, tak tam nie je dost value.
to som nemyslel - hovorim ze s Jx ti nezaplati 3 barrelly - s tym dufam suhlasis
a ked ti nezaplati 3 barrelly tak je zbytocne betovat turn lebo rovnako dobre (a mozno aj lepsie) mozes betnut river
-
yegon napísal:to som nemyslel - hovorim ze s Jx ti nezaplati 3 barrelly - s tym dufam suhlasis
a ked ti nezaplati 3 barrelly tak je zbytocne betovat turn lebo rovnako dobre (a mozno aj lepsie) mozes betnut river
No Ty si napisal, ze z nich dostaneme 1 street of value, tak som cakal, ze to myslis ako flop a hotovo . Ja by som cakal 2 streets of value a betovat check turn a bet na rivri sa mi menej paci, lebo ak by bola na rivri pasivnejsia (river staty neviem), tak ten jej check/callovaci range je o nieco silnejsi na rivri ako na turne, kedze s value z missnutych draws sa mozeme rozlucit. Taktiez nemam potom prijemny pocit, ak mi tam nieco stavnate betne, lebo ten jeho range je sirsi a obsahuje rozne kategorie ruk (for value horsie, bluff, for value lepsie) a nejak mi nie je jasne kolko coho. Ak ja betnem turn, tak sa viem v tom ja osobne lepsie orientovat, lebo check/raise na turne je jasny signal a check/call turnu a donk riveru je pre mna lahsi fold, kedze je to polarizovane a silnejsich ruk tam ma IMO viac .
-
dzejkej napísal:2) Na turne by som chcel betovat tych $10, ale netusim ako Ty ,ale ja na turne neviem, ze bude na riveri do mna donkovat taku istu sumu . Ja chcem betnut $10, aby prave pokracoval s vela vela rukami a ak checknem turn a myslim si, ze takto bude betovat aj s horsimi rukami obcas, aj s missnutymi draws, ale aj s vela lepsimi, ktore by nas raisli, tak zvycajne cakam, tak je to meh. Taktiez cakam neviem velkost betu, ale tak zvycajne cakam viac. Ak by som mal ready a myslel si, ze tam bude nebodaj betovat vsetko 1/6 potu, tak si na turne betom nerobim vrasky vobec .
nemyslim ze obava z jeho river betsizingu je dostatocny dovod na betovanie turnu
musel by valuebetovat vela a bluffbetovat malo na to aby sa ti to oplatilo
myslim ze je to ciste o tom ze mame poziciu tak preco ju nevyuzit
cele to stoji na tom flop raise, tym ze sme raislovali tak sme imo dost zuzili jeho range a tym padom kopec ruk ktore by sme na turne bili uz v jeho range nie su, predpokladam ze foldne vacsinu ruk ako 7x/Jx/55 uz na flop raise - ak nemam info o jeho tendenciach dorovnavat raisy tak by som default predpokladal ze na turne je to viacmenej way ahead way behind situacia a snazil by som sa pot udrzat mensi
-
dzejkej napísal:yegon napísal:to som nemyslel - hovorim ze s Jx ti nezaplati 3 barrelly - s tym dufam suhlasis
No Ty si napisal, ze z nich dostaneme 1 street of value, tak som cakal, ze to myslis ako flop a hotovo . Ja by som cakal 2 streets of value a betovat check turn a bet na rivri sa mi menej paci, lebo ak by bola na rivri pasivnejsia (river staty neviem), tak ten jej check/callovaci range je o nieco silnejsi na rivri ako na turne, kedze s value z missnutych draws sa mozeme rozlucit. Taktiez nemam potom prijemny pocit, ak mi tam nieco stavnate betne, lebo ten jeho range je sirsi a obsahuje rozne kategorie ruk (for value horsie, bluff, for value lepsie) a nejak mi nie je jasne kolko coho. Ak ja betnem turn, tak sa viem v tom ja osobne lepsie orientovat, lebo check/raise na turne je jasny signal a check/call turnu a donk riveru je pre mna lahsi fold, kedze je to polarizovane a silnejsich ruk tam ma IMO viac .
myslel som este 1 street of value
draw na turne mas len 2 JT/9T a ruk z ktorych mozes value dostat len 2 Q9/QT, pritom JT/Q9/QT ci zaplatia bet aj na riveri
je velka sanca ze 9T bluffne a ked nechas v hre aj gutshoty tak vyprovokujes dostatok bluffov na riveri aby si mohol ziskovo dorovnat
river aggression by som vobec nebral do uvahy aj ak by som tu stat mal, jedine co by ma od tejto lajny mohlo odvratit je vysloveny read ze som ho videl callnut flop s draw a nebluffnut river po tom co turn sa precheckoval
-
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.