limpovany pot - low set na mono flope vs 3bet
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
limpovany pot - low set na mono flope vs 3bet
16/13/4/wtsd 19/rcb 7/1k ruk
neviem ci je lepsie s nizkymi parmi ako 22-55 izolovat IP, alebo callovat..obcas izolujem, obcas len call
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players
BB: $34.74
UTG: $13.25
MP: $34.54
Hero (CO): $40.67
BTN: $13.44
SB: $47.60
Pre Flop: ($0.60) Hero is CO with 3 3
1 fold, MP calls $0.40, Hero calls $0.40, BTN calls $0.40, SB calls $0.20, BB checks
Flop: ($2.00) 5 3 K (5 players)
SB bets $1.40, BB calls $1.40, MP folds, Hero raises to $7.60, BTN folds, SB raises to $22.40
easy fold? v pripade, ze by sme mali 55?
neviem ci je lepsie s nizkymi parmi ako 22-55 izolovat IP, alebo callovat..obcas izolujem, obcas len call
Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players
BB: $34.74
UTG: $13.25
MP: $34.54
Hero (CO): $40.67
BTN: $13.44
SB: $47.60
Pre Flop: ($0.60) Hero is CO with 3 3
1 fold, MP calls $0.40, Hero calls $0.40, BTN calls $0.40, SB calls $0.20, BB checks
Flop: ($2.00) 5 3 K (5 players)
SB bets $1.40, BB calls $1.40, MP folds, Hero raises to $7.60, BTN folds, SB raises to $22.40
easy fold? v pripade, ze by sme mali 55?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: limpovany pot - low set na mono flope vs 3bet
Já bych normalne isoloval PF. MP je skoro full stack, a protoze limpnul, tak to bude asi i fish. Jinak proti te akci na flopu bych to asi polozil. Jedine, co porazis je imo KxQd, AxKd by urcite raisoval PF. Zbytek jeho range jsou uz jenom flushe a 55.
- BlackAdder
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
jj asi bola chyba neizolovat PF
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:jj asi bola chyba neizolovat PF
Nemyslim si.
Ak je fishka fit or fold alebo mas za sebou nejakeho rega, ktory vie, ze tam mas to, co tam aj mas a urobi si z Teba fackovacieho panaka, tak radsej raise (a ak je reg satan a vie, ze izoraisujes light, tak radsej fold ).
Ak je fishka calling station, tak mi nizke PP nepridu zrovna uzasne. Fishka ma wide range, dost casto outflopne Tvoj par, lebo tam ma samozrejme overs majoritu casu. Aj ked random floatne s Khi, Ahi na suchom flope, aj tak ma 25% equity, vela draws coinflipuju po river, atd. Musis byt schopny barrelovat viac streets, ak chces, aby aj skladala lepsie ruky . Mne tu ruky ako nejake KTo pridu proste znacne lepsie. S PP taktiez nemam problem hrat multiway pot, samozrejme.
V tom spote na flope by som foldoval. Jeho range sa moze skladat s any two diamonds, kedze bol na SB a v pote boli uz traja. Flushov a 55 tam ma IMO imnoho viac ako par + draw, lebo vo 4way pote naozaj necakam, ze bude 3betovat take nieco dostatocne casto. Aj s 55 je to u mna fold. Sice su to 3 komba, ktore porazas a neporazaju Teba, ale stale cakam, ze je tam o dost viac flushov. HU raisovany pot stackoff all the time, ale tu nie.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
a ja som bol v tom,že set nemôžem položiť 100bb deep no hocijakom boarde proti hocikomu
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
dzejkej napísal:Aj s 55 je to u mna fold. Sice su to 3 komba, ktore porazas a neporazaju Teba, ale stale cakam, ze je tam o dost viac flushov. HU raisovany pot stackoff all the time, ale tu nie.
potrebujeme cca 38% equity na to aby sme sa mohli dostat allin na flope. ak v jeho range su len flushe tak mame 33%, ked tam pridas nizsie sety tak asi uz push bude minimalne breakeven
samozrejme ak mame obavu ci push je -EV alebo +EV tak foldom urcite nic nepokazime
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
LOCAT3R napísal:a ja som bol v tom,že set nemôžem položiť 100bb deep no hocijakom boarde proti hocikomu
Nic v zlom, ale pravidla su pre lamy . Ano, je to fajn na zaciatku pokrovej kariery, lebo to ulahci rozhodovanie a foldovat set 100BB deep je chyba v 97% situaciach. Ale obcas pride to 3%, ako napr. mas limpovany 4way pot, rozumenho hraca a porazaju Ta akakolvek random diamond ruka, co je majorita jeho range .
-
yegon napísal:dzejkej napísal:Aj s 55 je to u mna fold. Sice su to 3 komba, ktore porazas a neporazaju Teba, ale stale cakam, ze je tam o dost viac flushov. HU raisovany pot stackoff all the time, ale tu nie.
potrebujeme cca 38% equity na to aby sme sa mohli dostat allin na flope. ak v jeho range su len flushe tak mame 33%, ked tam pridas nizsie sety tak asi uz push bude minimalne breakeven
samozrejme ak mame obavu ci push je -EV alebo +EV tak foldom urcite nic nepokazime
Prafda, mne vyslo dokonca, ze potrebujeme iba 32.22% equity, hmm. Neviem, preco ten rozdiel.
Samozrejme bez sance, ze toto za hry vypocitame . Takze tych 55 by mal byt good call, najma ak tam pridame moznost, ze sa obcas trosku zblazni a ma tam nejaku hlupost. 33 by som stale foldoval.
Situacie, kde je super all-in sa proste o tolko lahsie prepocitaju ako toto ... .
-
ja som to ratal tak ze by sme pushli a on dorovnal - nebral som do uvahy rake a zaokruhloval som cisla takze tych tvojich 32% sa mi nepozdava
po alline bude bez rake-u pot 83 a my na allin doplacame 33 a 33/83 = 0,4 = 40% equity
cize skor to vyzera na ten fold a mozno aj s 55 - ak by bolo viac dead money v pote tak by sa to dalo otocit
po alline bude bez rake-u pot 83 a my na allin doplacame 33 a 33/83 = 0,4 = 40% equity
cize skor to vyzera na ten fold a mozno aj s 55 - ak by bolo viac dead money v pote tak by sa to dalo otocit
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:tvojich 32% sa mi nepozdava
Ani mne .
yegon napísal:cize skor to vyzera na ten fold a mozno aj s 55 - ak by bolo viac dead money v pote tak by sa to dalo otocit
Good, tak prvotny "pocit v zaludku" bol dobry, to ma tesi najma pre to, ze nemam sancu to vypocitat nazivo . Som rad, ze aktivne pises znova, btw!
-
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.