Horsey7 napísal:jj asi bola chyba neizolovat PF
Nemyslim si.
Ak je fishka fit or fold alebo mas za sebou nejakeho rega, ktory vie, ze tam mas to, co tam aj mas a urobi si z Teba fackovacieho panaka, tak radsej raise (a ak je reg satan a vie, ze izoraisujes light, tak radsej fold
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
).
Ak je fishka calling station, tak mi nizke PP nepridu zrovna uzasne. Fishka ma wide range, dost casto outflopne Tvoj par, lebo tam ma samozrejme overs majoritu casu. Aj ked random floatne s Khi, Ahi na suchom flope, aj tak ma 25% equity, vela draws coinflipuju po river, atd. Musis byt schopny barrelovat viac streets, ak chces, aby aj skladala lepsie ruky
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
. Mne tu ruky ako nejake KTo pridu proste znacne lepsie. S PP taktiez nemam problem hrat multiway pot, samozrejme.
V tom spote na flope by som foldoval. Jeho range sa moze skladat s any two diamonds, kedze bol na SB a v pote boli uz traja. Flushov a 55 tam ma IMO imnoho viac ako par + draw, lebo vo 4way pote naozaj necakam, ze bude 3betovat take nieco dostatocne casto. Aj s 55 je to u mna fold. Sice su to 3 komba, ktore porazas a neporazaju Teba, ale stale cakam, ze je tam o dost viac flushov. HU raisovany pot stackoff all the time, ale tu nie.