[CG] NL10 AA na nizkom flope

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL10 AA na nizkom flope

Odoslaťod Chlpo1989 09 Dec 2010 14:07

Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1066241
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (UTG): $15.64
CO: $12.57 19/2/2,7/rcbet (1/1)/ 53 ruk ziadna history
BTN: $11.16
SB: $13.16
BB: $13.83

Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with A :club: A :diamond:
Hero raises to $0.40, CO calls $0.40, 3 folds

Flop: ($0.95) 3 :diamond: 8 :heart: 4 :club: (2 players)
Hero bets $0.60, CO raises to $1.70, Hero ?

Ta jeho linia mi pripada ako set. Pochybujem, ze by PF IP ne3betoval TT,JJ a hral spoliehal by sa na low board. Sme tu za fold, alebo push?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Re: [CG] NL10 AA na nizkom flope

Odoslaťod haman 09 Dec 2010 14:22

ja som za push alebo call (lubim trapovat), lebo tam moze byt iba top par alebo over par a moze tam byt aj bluf, lebo si betol malo flop, tak si mozno myslel, ze ta netrafilo.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod slemo69 09 Dec 2010 14:30

Ja som taktiez za call, a potom check/call turn... river check/call alebo check fold podla vysky betu, skompletovania draws atd...
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod meomir 09 Dec 2010 14:40

Pochybujem, ze by PF IP ne3betoval TT,JJ a hral spoliehal by sa na low board. -- na toto by som sa neposliehal pri 19/2

Ale mi to skorej pripada ako trafeny set.
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod emjayko 09 Dec 2010 14:41

Chlpo1989 napísal:Ta jeho linia mi pripada ako set. Pochybujem, ze by PF IP ne3betoval TT,JJ a hral spoliehal by sa na low board. Sme tu za fold, alebo push?

zas taky isty by som si nebol ze niekto kto raisuje 2% ruk bude zasadne 3betovat TT a JJ...
tych kombinacii setov je ovela menej ako ruk ktore porazas, pre mna call, call any turn
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Chlpo1989 09 Dec 2010 15:03

Okej, takze pre tych co su za call tak prichadzaju 2 situacie/turny:

1.
Turn: ($4.35) 7 :heart: (2 players)
Hero checks, CO bets $4.30, Hero ?

2.
Turn: ($4.35) K :club: (2 players)

Co by ste robili tu a hlavne preco. Aky range davame superovi po takejto linni na flope a na turne?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ferkan 09 Dec 2010 15:08

ja som tiez za call flop. Ofc moze mat set ale skor myslim ze by na suchom boarde typu 834r zvolil liniu call flop, raise turn so setom. Flop by som nereraisoval aby som udrzal v hre aj nejake tie jeho bluffy. Turn&River call.
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod emjayko 09 Dec 2010 15:45

Chlpo1989 napísal:Okej, takze pre tych co su za call tak prichadzaju 2 situacie/turny:

1.
Turn: ($4.35) 7 :heart: (2 players)

2.
Turn: ($4.35) K :club: (2 players)

Co by ste robili tu a hlavne preco. Aky range davame superovi po takejto linni na flope a na turne?

tak skusim:
1. tu sa toho podla mna az tak moc nemeni, range ostava prakticky rovnaky ako na flope
2. tu uz je to o nieco horsie kedze tu sa ten jeho range stava dost polarziovany na ruky kde sme bud daleko popredu (pure blufs) alebo daleko pozadu... tu som za fold, pretoze si nemyslim ze bez history nam tu bude takto dostatocne casto betovat air alebo nejake pickupnute Kx... vacsinu ruk ktore porazame bude checkovat behind alebo betovat pomenej...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Topolman 09 Dec 2010 16:24

Niesom ziadny odbornik, ale podla mojho nazoru by na tom flope trafeny set neraisoval, lebo podla tvojho rangu pfr ta ten board castejsie netrafi ako trafi, navyse je IP.
Co sa tyka tych dalsich situacii (turn/river) tam uz neviem, bez statov tazko ci sa pusta do hry IP s rukami ktore maju na riveri 2 pary. podla mojho nazoru moze mat kludne ruku ako QQ JJ TT, hrane tricky IP.

prosim vas velmi by mi pomohlo keby ste mi napisali ci to co som teraz napisal neni uplna kravina a mam rozmyslat uplne inym smerom. Vazne budem vdacny ajked neviem ci som niekam posunul analyzu tekto ruky. :)
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 09 Dec 2010 17:35

No tak na tom flope neviem-neviem. Podla mna uz tu sme v situacii, ked sme velmi casto way ahead/way behind. Ako draws tam nie su ziadne (vzhladom na tvoj range a range 19/2). On tam podla mna bude mat velmi casto pp, ci uz so setom, alebo bez + silnejsie broadways. Ze by tu ale chlapik s AF 2,7 a s ocividnou nevolou investovat peniaze raisoval s pure bluffom, tak to by som povedal ze je malo pravdepodobne. Na druhej strane, podla mna on bude povazovat svoje overpairs za nuts a na zaklade jeho pf statov si myslim, ze TT/JJ nebude 3betovat nejako velmi casto, a teda tam v tej svojej raisovacej range moze mat aj to.

Ofc je to nejaky druh fishky, cize kadejaky spew move od neho nie je vyluceny, moznoze sem-tam ti toto spravi aj s QJo, ktohovie, 19/2 su imo pomerne jedinecne staty :D Cize na flope by som volil asi call (v skutocnosti nie, ale teraz po hlbsom zamysleni som si uvedomil, ze som v takychto situaciach robil casto chybu a instafoldoval som tieto veci...)

Tie turn situacie - 7 :heart: ako povedal emjay tu situaciu nemeni, super ma v range vsetky PPs, ktore aj na flope a stale ich je viac, ako setov. Na druhej strane ked pride K :club: a takyto super takto potne 2nd barrel, tak je to pre mna easy fold. Ak tam pickol s tymi par bluffmi, ktore mal v range, nejaky hlupy TP, tak nech sa potesi, idu Vianoce... Ale tu sa jeho range velmi meni, kedze nepredpokladame, ze na takejto karte bude 2barrelovat svoje PPs, ktore nemaju set.

Tolko odomna, tiez dufam, ze sa vyjadrite k tomu. Inac topolman, ty pises, ze super bude svoje sety na flope asi checkovat, pretoze range Hera je velmi uzka -> tu si nemyslim, ze 19/2 poker pro bude vediet, ze na UTG je uzsi range, ako inde :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!