No tak na tom flope neviem-neviem. Podla mna uz tu sme v situacii, ked sme velmi casto way ahead/way behind. Ako draws tam nie su ziadne (vzhladom na tvoj range a range 19/2). On tam podla mna bude mat velmi casto pp, ci uz so setom, alebo bez + silnejsie broadways. Ze by tu ale chlapik s AF 2,7 a s ocividnou nevolou investovat peniaze raisoval s pure bluffom, tak to by som povedal ze je malo pravdepodobne. Na druhej strane, podla mna on bude povazovat svoje overpairs za nuts a na zaklade jeho pf statov si myslim, ze TT/JJ nebude 3betovat nejako velmi casto, a teda tam v tej svojej raisovacej range moze mat aj to.
Ofc je to nejaky druh fishky, cize kadejaky spew move od neho nie je vyluceny, moznoze sem-tam ti toto spravi aj s QJo, ktohovie, 19/2 su imo pomerne jedinecne staty
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Cize na flope by som volil asi call (v skutocnosti nie, ale teraz po hlbsom zamysleni som si uvedomil, ze som v takychto situaciach robil casto chybu a instafoldoval som tieto veci...)
Tie turn situacie - 7
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
ako povedal emjay tu situaciu nemeni, super ma v range vsetky PPs, ktore aj na flope a stale ich je viac, ako setov. Na druhej strane ked pride K
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
a takyto super takto potne 2nd barrel, tak je to pre mna easy fold. Ak tam pickol s tymi par bluffmi, ktore mal v range, nejaky hlupy TP, tak nech sa potesi, idu Vianoce... Ale tu sa jeho range velmi meni, kedze nepredpokladame, ze na takejto karte bude 2barrelovat svoje PPs, ktore nemaju set.
Tolko odomna, tiez dufam, ze sa vyjadrite k tomu. Inac topolman, ty pises, ze super bude svoje sety na flope asi checkovat, pretoze range Hera je velmi uzka -> tu si nemyslim, ze 19/2 poker pro bude vediet, ze na UTG je uzsi range, ako inde
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)