[CG] NL10 AKna suchom flope vs rCbet
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL10 AKna suchom flope vs rCbet
Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 928392
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $10.05
BB: $7.02
UTG: $14.92
Hero (MP): $10.15
CO: $12.70
BTN: $26.40 23/16/3,2/WTS22/rcbet 6krat/336 ruk
Pre Flop: ($0.15) Hero is MP with A K
1 fold, Hero raises to $0.40, CO calls $0.40, BTN calls $0.40, 2 folds
Flop: ($1.35) 3 K 3 (3 players)
Hero bets $1.00, CO folds, BTN raises to $2.50, Hero?
Villain ma takisto vysoky 3bet aj squeeze, takze tu bude mat skor stredny par. Nemyslim si, ze tu bude raisovat quads alebo nejaky KJ... Neviem teda, ci tu bude dobry raise, alebo len call. Lenze potom sa mi to moc nechce hrat OOP, hlavne ked bude pokracovat na turne. Vas nazor?
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $10.05
BB: $7.02
UTG: $14.92
Hero (MP): $10.15
CO: $12.70
BTN: $26.40 23/16/3,2/WTS22/rcbet 6krat/336 ruk
Pre Flop: ($0.15) Hero is MP with A K
1 fold, Hero raises to $0.40, CO calls $0.40, BTN calls $0.40, 2 folds
Flop: ($1.35) 3 K 3 (3 players)
Hero bets $1.00, CO folds, BTN raises to $2.50, Hero?
Villain ma takisto vysoky 3bet aj squeeze, takze tu bude mat skor stredny par. Nemyslim si, ze tu bude raisovat quads alebo nejaky KJ... Neviem teda, ci tu bude dobry raise, alebo len call. Lenze potom sa mi to moc nechce hrat OOP, hlavne ked bude pokracovat na turne. Vas nazor?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: [CG] NL10 AKna suchom flope vs rCbet
Keby si predpokladal, ze tu ma najcastejsie FD, tak nepoviem, ale teda stredny par tu mat ako nejaky default predpoklad je pomerne prekvapujuce .
Tato situacia je trosku sick, pretoze to nie je board, kde sa raisuje FD len tak a najma, ak nemoze mat ani combodraw. Zaroven je nepravdepodobne, aby mal AA/KK, pretoze to by mal naozaj 3betnut + mas removal na ruke. 23s tiez snad necalluje a 34s by mal byt tiez fold. Povedal by som, ze monster ruk ma max 3-5 kombinacii (A3s, 33, 34s). Pricom 33 je tam nezranitelna ruka a tiez nevieme ako casto to tam raisuje.
Co btw znamena "rcbet 6krat"? 6x z kolko? Ci to ma byt 6%?
Si OOP, co sucks a na vyber su 2 moznosti. Mozes 3betnut flop, ale ak nie je totalne mimo, tak tam len tak FD alebo nejake KQ neshovne a teda tam dostanes tak akurat shove od ruk, ktore Ta totalne crushuju. Asi to nebude typ, co Tvoj 3bet callne s horsim, lebo chce vidiet turn a ci hitne.
Dalsia moznost je callnut. Ked vsak callnes a checknes turn, tak je dost mozne, ze checkne behind svoje FD, realizuje svoju equity a z neho uz viac nedostanes. Ked checknes turn a on betne, tak netusis ako vyzera jeho betovaci range a ci tam betuje horsie ruky/draws alebo iba monstre.
Mas predstavu, co tam asi tak moze urobit NL10 reg, ked callnes a donknes turn napr. 1/2 potu? Ja by som cakal, ze tam neshovne svoje FD alebo KQ alebo random PP a s tym bud callne alebo foldne. Ak tam shovne, tak to skor monster ruka. Ak by callol donk, tak na river blank karte by som check/callol. Na river flush karte by som check/foldoval. Ak by turn prisiel flush, tak by som uvazoval medzi check/fold alebo check/call podla velkosti jeho betu, pretoze mas redraw do nut flushu.
To su linie na zamyslenie . Vsetko zalezi od toho, aky mu das raisovaci range a co cakas za reakciu, ked 3betnes flop (s cim callne? s cim shovne?), co cakas, ze betne, ak by si checkoval turn na blank karte a ake spravanie cakas proti Tvojmu donku. Neviem ako agresivne spravanie sa da na takych stakes cakat . Kazdopadne v zavislosti od hraca sa tam da zahrat vselico - fold, 3bet, call a donk, call a check a musis si to nejak skusit namapovat na to, co by si od neho cakal.
Tato situacia je trosku sick, pretoze to nie je board, kde sa raisuje FD len tak a najma, ak nemoze mat ani combodraw. Zaroven je nepravdepodobne, aby mal AA/KK, pretoze to by mal naozaj 3betnut + mas removal na ruke. 23s tiez snad necalluje a 34s by mal byt tiez fold. Povedal by som, ze monster ruk ma max 3-5 kombinacii (A3s, 33, 34s). Pricom 33 je tam nezranitelna ruka a tiez nevieme ako casto to tam raisuje.
Co btw znamena "rcbet 6krat"? 6x z kolko? Ci to ma byt 6%?
Si OOP, co sucks a na vyber su 2 moznosti. Mozes 3betnut flop, ale ak nie je totalne mimo, tak tam len tak FD alebo nejake KQ neshovne a teda tam dostanes tak akurat shove od ruk, ktore Ta totalne crushuju. Asi to nebude typ, co Tvoj 3bet callne s horsim, lebo chce vidiet turn a ci hitne.
Dalsia moznost je callnut. Ked vsak callnes a checknes turn, tak je dost mozne, ze checkne behind svoje FD, realizuje svoju equity a z neho uz viac nedostanes. Ked checknes turn a on betne, tak netusis ako vyzera jeho betovaci range a ci tam betuje horsie ruky/draws alebo iba monstre.
Mas predstavu, co tam asi tak moze urobit NL10 reg, ked callnes a donknes turn napr. 1/2 potu? Ja by som cakal, ze tam neshovne svoje FD alebo KQ alebo random PP a s tym bud callne alebo foldne. Ak tam shovne, tak to skor monster ruka. Ak by callol donk, tak na river blank karte by som check/callol. Na river flush karte by som check/foldoval. Ak by turn prisiel flush, tak by som uvazoval medzi check/fold alebo check/call podla velkosti jeho betu, pretoze mas redraw do nut flushu.
To su linie na zamyslenie . Vsetko zalezi od toho, aky mu das raisovaci range a co cakas za reakciu, ked 3betnes flop (s cim callne? s cim shovne?), co cakas, ze betne, ak by si checkoval turn na blank karte a ake spravanie cakas proti Tvojmu donku. Neviem ako agresivne spravanie sa da na takych stakes cakat . Kazdopadne v zavislosti od hraca sa tam da zahrat vselico - fold, 3bet, call a donk, call a check a musis si to nejak skusit namapovat na to, co by si od neho cakal.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ak villain neraisuje KQ/KJ tak urcite call bude lepsi nez reraise. Su dve moznosti preco raisuje - for value alebo ako bluff - ak je to bluff tak vsadza na to ze na takom boarde cbetujes vsetok air a callnes raise len s K a lepsim. Akonahle callnes tak to pre neho konci - nemyslim ze bude predpokladat ze
a. callnes flop s 88
b. mu ever foldnes Kx+
ak teda betne turn tak je to for value a s rukou lepsou nez mas ty a mozes safe foldnut imo
ak checkne turn behind tak mozes betovat river for value
FD tu bude casto skor floatovat nez raisovat, myslim ze toto je casto polarizovane na nieco ako A3s/JTo
a. callnes flop s 88
b. mu ever foldnes Kx+
ak teda betne turn tak je to for value a s rukou lepsou nez mas ty a mozes safe foldnut imo
ak checkne turn behind tak mozes betovat river for value
FD tu bude casto skor floatovat nez raisovat, myslim ze toto je casto polarizovane na nieco ako A3s/JTo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Suhlasim s yegonom v tom, ze toto nie je board, kde by mal zrovna blbnut s FD a tiez nie so stredymi parmi. Problem ale je, ze kazdy hrac ma svoje uchylky a predpoklady mozu byt samozrejme mimo .
Ale call a check turn je dost safe, lebo necakame, ze tam bude blbnut s horsim na turne.
Ale call a check turn je dost safe, lebo necakame, ze tam bude blbnut s horsim na turne.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Problem ale je, ze kazdy hrac ma svoje uchylky a predpoklady mozu byt samozrejme mimo .
ak nemame info o tychto uchylkach tak z prstu si ich nevycucame a mali by sme hrat standardne, prisposobovat sa mozeme zacat akonahle nejaku taku info ziskame
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Chalani dakujem za odpovede!
V HM mam len rcbet (6) a bez %, tak neviem. Takze som predpokladal, ze cbet raisoval 6krat zo vsetkych situacii.
On v podstate hra dost automaticky. Na NL10 som este nevidel v showdowne nikoho, kto by s FD raisoval cbet. Skor si myslim, ze tu islo o tie pp´s alebo totalny air, pretoze ja budem 3way 100% cbetovat takyto flop. Imo tu je asi vacsia pravdepodobnost, ze tu ma bluff ako nejake Kx a pod.
Btw. nemam nanho poznamky, co tiez znamena, ze nerobi ziadne crazy moves. Ale mozem sa pohrabat v HM, mozno mi nieco uslo a dotvori to jeho image.
Ved prave toto. Ak 3betnem, tak nemam predstavu, co mi tu reg moze dorovnat (myslim si, ze nic). Keby bola situacia opacna, tak ja by som tu v podstate raisoval asi iba air. Shove ako bluff nepripada do uvahy (mozno 1%), takze to by som videl asi len na 33. Takisto nemam predstavu, co by spravil po linii call/donk.
dzejkej napísal:Co btw znamena "rcbet 6krat"? 6x z kolko? Ci to ma byt 6%?
V HM mam len rcbet (6) a bez %, tak neviem. Takze som predpokladal, ze cbet raisoval 6krat zo vsetkych situacii.
On v podstate hra dost automaticky. Na NL10 som este nevidel v showdowne nikoho, kto by s FD raisoval cbet. Skor si myslim, ze tu islo o tie pp´s alebo totalny air, pretoze ja budem 3way 100% cbetovat takyto flop. Imo tu je asi vacsia pravdepodobnost, ze tu ma bluff ako nejake Kx a pod.
Btw. nemam nanho poznamky, co tiez znamena, ze nerobi ziadne crazy moves. Ale mozem sa pohrabat v HM, mozno mi nieco uslo a dotvori to jeho image.
dzejkej napísal: Vsetko zalezi od toho, aky mu das raisovaci range a co cakas za reakciu, ked 3betnes flop (s cim callne? s cim shovne?), co cakas, ze betne, ak by si checkoval turn na blank karte a ake spravanie cakas proti Tvojmu donku. Neviem ako agresivne spravanie sa da na takych stakes cakat
Ved prave toto. Ak 3betnem, tak nemam predstavu, co mi tu reg moze dorovnat (myslim si, ze nic). Keby bola situacia opacna, tak ja by som tu v podstate raisoval asi iba air. Shove ako bluff nepripada do uvahy (mozno 1%), takze to by som videl asi len na 33. Takisto nemam predstavu, co by spravil po linii call/donk.
-
Preco mu nikto nedal do range AK? Ano, ja by som to na buttone squeeze-ol a na flope pravdebodobne iba call-oval, ale uz som sa odnaucil uvazovat o superoch ako o rozumnych hracoch s porozumenim pre hru (navyse ked sa to sam este ucim hrat) a moj read je, ze ktokolvek schopny na NL10 neostane obzvlast dlho a keby to aj hned bola nejaka rising star tak sa viac-menej tiez len uci. Cize moj general read je fish, weak passive reg. Avsak tento hrac ma na cca 350 ruk solidne stats a som uchotny pripustit, ze si tam moze aj zabluffovat a aj dvojbarrelovat (i ked WTS je priliz nizke na podporu tejto teorie).
Moj najvacsi problem je dat ho na nejaku ruku.
AA, KK by som takmer vylucil (stratil vela equity pre-flop, callom indukuje call aj od SB & BB a predpokladam, ze podvedome tusi, ze to nie je rozumne riesenie davat sancu rukam ako A7s alebo 86s). Takisto si myslim, ze KQ, KJ neraisuje for value, lebo si snad uvedomuje a polozi si otazku, co ma docalluje co porazam?). Naked FD s povedzme overkartou (A) sa tu myslim tiez neraisuje tak co teda ma? A3s, 43s snad takyto hrac necalluje PF (leda ze by uvazoval o calle od SB alebo BB plus pozicia) a 33 ok, ale common, tazko mi uverit, ze si tam takto raisne quads (plus sa to flopuje prilis tazko). Fold je prilis weak, raise je prilis optimisticky cize mne ostava call. Pri srdci ma hreje, ze ten raise nie je nijak velky, mam Aof spades a idem si po nejaku tu history do poznamok
Na druhej strane, vzdy velmi spozorniem pri akejkolvek agresii resp. odpore na NL10.
Povedz nam, ako to prebiehalo!
Vas nazor na to, ze jeho ruka je AK?
Moj najvacsi problem je dat ho na nejaku ruku.
AA, KK by som takmer vylucil (stratil vela equity pre-flop, callom indukuje call aj od SB & BB a predpokladam, ze podvedome tusi, ze to nie je rozumne riesenie davat sancu rukam ako A7s alebo 86s). Takisto si myslim, ze KQ, KJ neraisuje for value, lebo si snad uvedomuje a polozi si otazku, co ma docalluje co porazam?). Naked FD s povedzme overkartou (A) sa tu myslim tiez neraisuje tak co teda ma? A3s, 43s snad takyto hrac necalluje PF (leda ze by uvazoval o calle od SB alebo BB plus pozicia) a 33 ok, ale common, tazko mi uverit, ze si tam takto raisne quads (plus sa to flopuje prilis tazko). Fold je prilis weak, raise je prilis optimisticky cize mne ostava call. Pri srdci ma hreje, ze ten raise nie je nijak velky, mam Aof spades a idem si po nejaku tu history do poznamok
Na druhej strane, vzdy velmi spozorniem pri akejkolvek agresii resp. odpore na NL10.
Povedz nam, ako to prebiehalo!
Vas nazor na to, ze jeho ruka je AK?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Vas nazor na to, ze jeho ruka je AK?
Ma vysoky squeeze a 3bet, takze ruky ako AK, AQ a pod. by som vylucil z jeho callovacieho range-u.
-
Ten udaj 23/16/3,2 3,2%, to je 3BET preflop? Zrejme nie podla toho co hovoris.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Ten udaj 23/16/3,2 3,2%, to je 3BET preflop? Zrejme nie podla toho co hovoris.
NIe, to je agresia. A sorrry za neuplnost udajov. 3bet ma okolo 9.
-
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.