Keby si predpokladal, ze tu ma najcastejsie FD, tak nepoviem, ale teda stredny par tu mat ako nejaky default predpoklad je pomerne prekvapujuce
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.
Tato situacia je trosku sick, pretoze to nie je board, kde sa raisuje FD len tak a najma, ak nemoze mat ani combodraw. Zaroven je nepravdepodobne, aby mal AA/KK, pretoze to by mal naozaj 3betnut + mas removal na ruke. 23s tiez snad necalluje a 34s by mal byt tiez fold. Povedal by som, ze monster ruk ma max 3-5 kombinacii (A3s, 33, 34s). Pricom 33 je tam nezranitelna ruka a tiez nevieme ako casto to tam raisuje.
Co btw znamena "rcbet 6krat"? 6x z kolko? Ci to ma byt 6%?
Si OOP, co sucks a na vyber su 2 moznosti. Mozes 3betnut flop, ale ak nie je totalne mimo, tak tam len tak FD alebo nejake KQ neshovne a teda tam dostanes tak akurat shove od ruk, ktore Ta totalne crushuju. Asi to nebude typ, co Tvoj 3bet callne s horsim, lebo chce vidiet turn a ci hitne.
Dalsia moznost je callnut. Ked vsak callnes a checknes turn, tak je dost mozne, ze checkne behind svoje FD, realizuje svoju equity a z neho uz viac nedostanes. Ked checknes turn a on betne, tak netusis ako vyzera jeho betovaci range a ci tam betuje horsie ruky/draws alebo iba monstre.
Mas predstavu, co tam asi tak moze urobit NL10 reg, ked callnes a donknes turn napr. 1/2 potu? Ja by som cakal, ze tam neshovne svoje FD alebo KQ alebo random PP a s tym bud callne alebo foldne. Ak tam shovne, tak to skor monster ruka. Ak by callol donk, tak na river blank karte by som check/callol. Na river flush karte by som check/foldoval. Ak by turn prisiel flush, tak by som uvazoval medzi check/fold alebo check/call podla velkosti jeho betu, pretoze mas redraw do nut flushu.
To su linie na zamyslenie
. Vsetko zalezi od toho, aky mu das raisovaci range a co cakas za reakciu, ked 3betnes flop (s cim callne? s cim shovne?), co cakas, ze betne, ak by si checkoval turn na blank karte a ake spravanie cakas proti Tvojmu donku. Neviem ako agresivne spravanie sa da na takych stakes cakat
. Kazdopadne v zavislosti od hraca sa tam da zahrat vselico - fold, 3bet, call a donk, call a check a musis si to nejak skusit namapovat na to, co by si od neho cakal.