Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
Hero ($10)
BB ($8.24)
UTG ($16.78)
UTG+1 ($11.40)
CO ($12.05) chalan je dost agresivny hrac, vyzera celkom fishy, ale nie je uplny spewtard. Po 370 rukach hra 37/23/afq 28% (33/25/20)/BUT steal 41%/fold to 3bet 25% (2/8)/fold to cbet 55 overall & 2/4 v 3b potoch
BTN ($11.01)
Dealt to Hero K

fold, fold, CO raises to $0.35, fold, Hero raises to $1.20, fold, CO calls $0.85
FLOP ($2.50) A

Hero bets $1.20, CO calls $1.20
TURN ($4.90) 3

Hero checks, CO checks
RIVER ($4.90) 7

Hero bets ???
No usudil som, ze clovek, ako on, mi bude callovat na buttone dost siroko, a teda KQo je 3bet for value. Flop som chvilu rozmyslal, ale zdalo sa mi, ze je dost vela turn kariet, ktore by som mohol doublebarrelovat (tam je vzorka miniaturna, iba raz celil 2 barrelom na turne a vtedy nefoldol). Ten sizing je 1/2, nie je tu odratany rake. V jeho calling range su urcite nejake esa, AQ/AJ probably + nejake FD.Nemam read, ze by ich hral nejako agresivne, takze skor predpokladam, ze by to iba calloval no a este tam ma iste dost PPs, mozno 66-KK, zatial ne4betoval ani raz. Vedel som, ze na flope toho vela nevyfoldujem, ale planoval som cbetovat na turne nonspade T+.
Na turne sa ale skompletovala farba a rozmyslal som, ci by som ju mal skusit reprezentovat, ale rychlo som to zamietol vzhladom na to, ze vela FDs som mu dal do jeho vlastnej range. Ked mi tu ale checkol, tak som na 90% predpokladal, ze tam flush nema + pravdepodobne by mal betnut aj kazde eso (lebo ja by som hitnutu flush na turne asi necheckol), len je otazne, ci on nad takym volacim rozmysla.
Ked mi teda ukazal, ze najskor ma nejaky stredny PP, tak ta river karta je asi uplny blank na to, aby som tu mohol nieco z toho vyfoldovat, ze hej? Navyse mozem predpokladat, ze nebude betovat ani missnute draws (bet vs missed cbet ma na flope/turne IP iba okolo 30% a river afq je tiez dost nizka). Je to na riveri easy check po tom, ako som to zahral? Resp. mal som to niekde zahrat inak podla vas?
Este som mal k nemu take poznamky, ze robil aj fishy moves (limp/call SC), river odcalloval s A-high, ked mal pocit, ze niekto missol draw a ked mal iniciativu, tak hral velmi agresivne a bezhlavo betoval/raisoval.
Thx