[CG] NL10 KQo vs aggro fishy-looking 3bet OOP
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL10 KQo vs aggro fishy-looking 3bet OOP
No tak vramci napredovania sa budem snazit postovat sem aj trochu viacej ruk, lebo ako vidim, v poslednej dobe je tu v tejto oblasti dost mrtvo a iste je tu plno naruzivych ludi, ktori sa nevedia dockat, kedy budu moct poradit Tu je jedna handa z dnesneho dna:
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
Hero ($10)
BB ($8.24)
UTG ($16.78)
UTG+1 ($11.40)
CO ($12.05) chalan je dost agresivny hrac, vyzera celkom fishy, ale nie je uplny spewtard. Po 370 rukach hra 37/23/afq 28% (33/25/20)/BUT steal 41%/fold to 3bet 25% (2/8)/fold to cbet 55 overall & 2/4 v 3b potoch
BTN ($11.01)
Dealt to Hero K Q
fold, fold, CO raises to $0.35, fold, Hero raises to $1.20, fold, CO calls $0.85
FLOP ($2.50) A 5 5
Hero bets $1.20, CO calls $1.20
TURN ($4.90) 3
Hero checks, CO checks
RIVER ($4.90) 7
Hero bets ???
No usudil som, ze clovek, ako on, mi bude callovat na buttone dost siroko, a teda KQo je 3bet for value. Flop som chvilu rozmyslal, ale zdalo sa mi, ze je dost vela turn kariet, ktore by som mohol doublebarrelovat (tam je vzorka miniaturna, iba raz celil 2 barrelom na turne a vtedy nefoldol). Ten sizing je 1/2, nie je tu odratany rake. V jeho calling range su urcite nejake esa, AQ/AJ probably + nejake FD.Nemam read, ze by ich hral nejako agresivne, takze skor predpokladam, ze by to iba calloval no a este tam ma iste dost PPs, mozno 66-KK, zatial ne4betoval ani raz. Vedel som, ze na flope toho vela nevyfoldujem, ale planoval som cbetovat na turne nonspade T+.
Na turne sa ale skompletovala farba a rozmyslal som, ci by som ju mal skusit reprezentovat, ale rychlo som to zamietol vzhladom na to, ze vela FDs som mu dal do jeho vlastnej range. Ked mi tu ale checkol, tak som na 90% predpokladal, ze tam flush nema + pravdepodobne by mal betnut aj kazde eso (lebo ja by som hitnutu flush na turne asi necheckol), len je otazne, ci on nad takym volacim rozmysla.
Ked mi teda ukazal, ze najskor ma nejaky stredny PP, tak ta river karta je asi uplny blank na to, aby som tu mohol nieco z toho vyfoldovat, ze hej? Navyse mozem predpokladat, ze nebude betovat ani missnute draws (bet vs missed cbet ma na flope/turne IP iba okolo 30% a river afq je tiez dost nizka). Je to na riveri easy check po tom, ako som to zahral? Resp. mal som to niekde zahrat inak podla vas?
Este som mal k nemu take poznamky, ze robil aj fishy moves (limp/call SC), river odcalloval s A-high, ked mal pocit, ze niekto missol draw a ked mal iniciativu, tak hral velmi agresivne a bezhlavo betoval/raisoval.
Thx
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
Hero ($10)
BB ($8.24)
UTG ($16.78)
UTG+1 ($11.40)
CO ($12.05) chalan je dost agresivny hrac, vyzera celkom fishy, ale nie je uplny spewtard. Po 370 rukach hra 37/23/afq 28% (33/25/20)/BUT steal 41%/fold to 3bet 25% (2/8)/fold to cbet 55 overall & 2/4 v 3b potoch
BTN ($11.01)
Dealt to Hero K Q
fold, fold, CO raises to $0.35, fold, Hero raises to $1.20, fold, CO calls $0.85
FLOP ($2.50) A 5 5
Hero bets $1.20, CO calls $1.20
TURN ($4.90) 3
Hero checks, CO checks
RIVER ($4.90) 7
Hero bets ???
No usudil som, ze clovek, ako on, mi bude callovat na buttone dost siroko, a teda KQo je 3bet for value. Flop som chvilu rozmyslal, ale zdalo sa mi, ze je dost vela turn kariet, ktore by som mohol doublebarrelovat (tam je vzorka miniaturna, iba raz celil 2 barrelom na turne a vtedy nefoldol). Ten sizing je 1/2, nie je tu odratany rake. V jeho calling range su urcite nejake esa, AQ/AJ probably + nejake FD.Nemam read, ze by ich hral nejako agresivne, takze skor predpokladam, ze by to iba calloval no a este tam ma iste dost PPs, mozno 66-KK, zatial ne4betoval ani raz. Vedel som, ze na flope toho vela nevyfoldujem, ale planoval som cbetovat na turne nonspade T+.
Na turne sa ale skompletovala farba a rozmyslal som, ci by som ju mal skusit reprezentovat, ale rychlo som to zamietol vzhladom na to, ze vela FDs som mu dal do jeho vlastnej range. Ked mi tu ale checkol, tak som na 90% predpokladal, ze tam flush nema + pravdepodobne by mal betnut aj kazde eso (lebo ja by som hitnutu flush na turne asi necheckol), len je otazne, ci on nad takym volacim rozmysla.
Ked mi teda ukazal, ze najskor ma nejaky stredny PP, tak ta river karta je asi uplny blank na to, aby som tu mohol nieco z toho vyfoldovat, ze hej? Navyse mozem predpokladat, ze nebude betovat ani missnute draws (bet vs missed cbet ma na flope/turne IP iba okolo 30% a river afq je tiez dost nizka). Je to na riveri easy check po tom, ako som to zahral? Resp. mal som to niekde zahrat inak podla vas?
Este som mal k nemu take poznamky, ze robil aj fishy moves (limp/call SC), river odcalloval s A-high, ked mal pocit, ze niekto missol draw a ked mal iniciativu, tak hral velmi agresivne a bezhlavo betoval/raisoval.
Thx
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Re: [CG] NL10 KQo vs aggro fishy-looking 3bet OOP
imo ez c/f, mozno pokial by som mal nejaky read, ze je pomerne weak, tak by som obcas overbetoval, inak nie. Jeho range su tu tie PPs od 66 az po KK maybe + podla mna tam moze mat aj esa. Nemyslim, ze by ich musel betnut na turne, lebo ak by si Ty mal nejaku solidnu fd, tak by si doule barreloval, cize on velmi protection nepotrebuje. A vzhladom na to, ze si 3betoval pf, Tvoja range neobsahuje vela nizkych FDs, proti ktorym by sa musel chranit. Navyse moze mat AxXs. Myslim proste, ze on ak ma Ax, tak asi velmi 3 strts of value nedostane a tu druhu value street si moze nechat na river.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Chlpo1989 napísal:Nick?
cuno
lolofon napísal:...
Thx! Tvoje predpoklady su ale zalozene na tom, ze on vie, aka je moja 3betovacia range, vie, co su to streets of value a ako s nimi narabat a pod. Opakujem, mal som nanho read, ze limp/calloval 76s a podobne veci
-
j, ja aj ked som to pisal, tak som si uvedomil, ze asi precenujem jeho myslenie, ale aj tak plati, ze jeho range tam obsahuje nejake Ax a minimalne tie nebude vobec lahke vyfoldovat.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
ktore karty su podla teba dobre na turn barell? villain moze mat kludne Ax a ze ich tam ma kopec, potom nejake pps ktore ti z casu na cas vycalluje aj 3 streets a vzdy ked pojdes b/ch/b pretoze ti neuveri nic a ma to lacne, on nerozmysla nad tvojou rnage, on nerozmysla nad nicim pretoze by pravdepodobne zahodil preflop, vidi svoju kartu, je pekna a ide sa do showdownu ak to neni monster s tym nic nespravis, flop cbet je fajn
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Tak urcite tam ma nejake Ax, ale snad aj tych komb Ax je menej, ako pps + total air ako KJs a podobne veci Ako som pisal, double-barrelovat som planoval na T+ turne. Ax asi iba tazko vyfoldujem, ale aj proti solid regovi by som na to potreboval asi 3 barrely a to som ani velmi proti nemu neplanoval. Obv som to zahral dementne - betol som ten river, chalan snapol a ukazal A9s, good for him!
-
ja myslim ze takyto hrac ta callne s any Ax hand a snazit sa donutit foldnut broadway karty ktore porazas je blbost , donutit ho zahodit pp aj keby to malo byt 22 bude nadludsky vykon, proste cbetni flop, nech zahodi nejake handy ktore maju stale equity proti tebe ako 78s atd ktore bude callovat tiez a zaroven aby on nedonutil vyfoldovat teba pricom by mal horsiu handu, barelovat ak by doslo T mi pride dost spatne, sice ti ta karta pomoze co sa tyka equity na turne ale fold equity sa ti vobec nezvysi
- magorko
No aby mi tu niekto zaplatil so 77 3 barrely v 3bet pote to by chcelo peknu velrybu. Zasa tento chalanisko mal WTSD nejakych 28, cize celkom v norme. Podla mna sa mi dost zvysi FE voci dost velkej casti jeho range a voci tej zvysnej ofc aj picknem nejaku equity Obv by som asi necbetoval K/Q, ale stale je to pre mna dobra karta, takze ju ratam ako "barrelovacie", hoci by som ju checkoval...
-
no ved ja som ho bral ako velrybu, ked mam takeho hraca na FR tak je to moj hlavny target
- magorko
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.