Trosku s oneskorenim ale predsa
Tazko sa mi urcuje range, pretoze neviem aky je to hrac. Ci tam bude mat z CO nieco ako 54s alebo 63s, takze mu davam uzsiu range. Samozrejme, cim je jeho range sirsia, bude sa tam nachadzat asi viac sc´s ako ruk typu Q5o a preto bude mat Villain vacsiu equity vs moj set.
Uzsia range:Takze predpokladam, ze tu bude cbet/callovat nieco taketo (88:11) - AKs,AhQh,AhJh,AhTh,Ah9h,Ah8h,Ah7h,Ah6h,KTs+,AKo,KTo+
Na turne bude check raisovat asi len tuto range - AKs,AhQh,AhJh,AhTh,Ah9h,Ah8h,Ah7h,Ah6h,KQs,AKo,KQo - cize vsetky flushe + TPGK, tak je to stale pre mna 80:20...
Samozrejme neviem, ci tam bude mat KQ a bude ho raisovat, je to tam ako zastupca tej "wtf" range. Takisto sa moze stat, ze mudro slowplayoval set TT.
Sirsia range:Zahrnam povodnu range a sc´s, suited gappery (turn) - AKs,AhQh,AhJh,AhTh,Ah9h,Ah8h,Ah7h,Ah6h,KTs+,QhJh,QhTh,JhTh,Jh9h,Th9h,Th8h,9h8h,9h7h,8h7h,8h6h,7h6h,7h5h,6h5h,6h4h,5h4h,5h3h,4h3h,4h2h,3h2h,AKo,KTo+ kde som 73:27 favorit.
Odds na call dostavam 2,2:1 cize tam vidim call. Samozrejme to vsetko zalezi od jeho ch/r rangei.
Pokial tam chalan bude ch/r len TPTK (aka "wtf" cast jeho rangei), popripade pure bluff tak je to stale 64:36 pre mna.
V skratke:- ak je jeho ch/r range flush som 22:78 underdog
- ak je v jeho rangei aj nejaky bluff je to situacia 50:50
- ak je v jeho rangei len flush a len AKs,AKo, tak som 52:48.
Cize v kazdom pripade to musim dorovnat, pretoze tym betom na turne som sa commitol.
Dalo by sa to obsiahlejsie popisat, ale myslim si, ze logicky z toho vyplyva to, ze cim je viac suited ruk v jeho PFR rangei z CO, tym ma vacsiu equity na turne, pretoze s nimi asi takto bude pokracovat. Samozrejme, ze tam moze byt aj nejaka naplasena ruka typu AK, ktora mudro slowplayovala a zahra to takto. V kazdom pripadade (okrem toho, ked ma 100% flush), mam odds na call.