DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $12.54
CO: $9.65
BTN: $11.04
Hero (SB): $10.55
BB: $3.03
Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with A
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
UTG raises to $0.30, 2 folds, Hero calls $0.25, BB calls $0.20
Flop: ($0.90) 8
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
Hero checks, BB checks, UTG bets $0.50, Hero raises to $1.45, BB folds, UTG calls $0.95
Turn: ($3.80) 6
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
Hero bets $2.85, UTG calls $2.85
River: ($9.50) 7
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
Hero bets $5.95, UTG calls $5.95
Takze raiser z UTG vyzera celkom solidny reg, ma staty 28-19, agg 2.3 a c-betuje 86% flopov, na BB je fishka so statmi 41-18
Davam trosku loose call OOP, ale rad hram suited esa takze ich malokedy pred flopom zahodim, dostavam priam idealny flop top pair + nuts fd, kedze typek na UTG ma velky c-bet, len checkujem a pripravujem si check-raise, fish len checkla a UTG podla ocakavanie c-betuje, odpovedam reraisom a cakam co spravi a prekvapujuco calluje.
jeho range odhadujem na suited connectory, 67,34, mozno 79, flush draws, prip. overpairy a sety ( aj ked set ani overpair mu moc neverim, pravedpodobne by sa s nim chcel uz staknut na flope kedze board je plny roznych draws )
na turne vystrelujem druhy barrel a typek zas len dorovna, moze takto slowplayovat set alebo postupku na takom boarde,ale podstatne je ze si myslim, ze som uz pozadu a ak sa na river nedoplni flush tak to asi vzdavam, ale na river prichadza zaujimava karta, ktora mi sice nedoplnila flush, ale davam all in, je to uz sice velky pot a tazko sa mu to bude zahadzovat, ale ak nema 9-tku co som prakticky z jeho range okrem 99 a 79 vylucil, tak by to mohol foldnut, no ale dopadlo to tak ako to dopadlo.
Ako by ste to zahrali vy ? mal som to vzdat na riveri prip. hrat svoju draw pasivne ?