[CG] NL10 Top pair + flush draw

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Odoslaťod foraid 27 Mar 2011 13:16

Boss $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1250725
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $12.54
CO: $9.65
BTN: $11.04
Hero (SB): $10.55
BB: $3.03

Pre Flop: ($0.15) Hero is SB with A :heart: 8 :heart:
UTG raises to $0.30, 2 folds, Hero calls $0.25, BB calls $0.20

Flop: ($0.90) 8 :club: 5 :heart: 2 :heart: (3 players)
Hero checks, BB checks, UTG bets $0.50, Hero raises to $1.45, BB folds, UTG calls $0.95

Turn: ($3.80) 6 :diamond: (2 players)
Hero bets $2.85, UTG calls $2.85

River: ($9.50) 7 :spade: (2 players)
Hero bets $5.95, UTG calls $5.95

Takze raiser z UTG vyzera celkom solidny reg, ma staty 28-19, agg 2.3 a c-betuje 86% flopov, na BB je fishka so statmi 41-18
Davam trosku loose call OOP, ale rad hram suited esa takze ich malokedy pred flopom zahodim, dostavam priam idealny flop top pair + nuts fd, kedze typek na UTG ma velky c-bet, len checkujem a pripravujem si check-raise, fish len checkla a UTG podla ocakavanie c-betuje, odpovedam reraisom a cakam co spravi a prekvapujuco calluje.
jeho range odhadujem na suited connectory, 67,34, mozno 79, flush draws, prip. overpairy a sety ( aj ked set ani overpair mu moc neverim, pravedpodobne by sa s nim chcel uz staknut na flope kedze board je plny roznych draws )
na turne vystrelujem druhy barrel a typek zas len dorovna, moze takto slowplayovat set alebo postupku na takom boarde,ale podstatne je ze si myslim, ze som uz pozadu a ak sa na river nedoplni flush tak to asi vzdavam, ale na river prichadza zaujimava karta, ktora mi sice nedoplnila flush, ale davam all in, je to uz sice velky pot a tazko sa mu to bude zahadzovat, ale ak nema 9-tku co som prakticky z jeho range okrem 99 a 79 vylucil, tak by to mohol foldnut, no ale dopadlo to tak ako to dopadlo.
Ako by ste to zahrali vy ? mal som to vzdat na riveri prip. hrat svoju draw pasivne ?
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Re: [CG] NL10 Top pair + flush draw

Odoslaťod matiapag 27 Mar 2011 14:20

foraid napísal:ale rad hram suited esa takze ich malokedy pred flopom zahodim,

Velmi dobry reasoning, preco hrat suited crap OOP :) Toto urcite nie je dobra ruka na call OOP, mozes to niekedy 3betnut light, lebo mas removal factor + sa to niekedy hra celkom dobre postflop, ale call urcite nie. Aj ked volaco silne trafis (2pair, trips, flush), tak budes mat strasne tazku ulohu, ako extrahovat maximalnu value. Zasa ak trafis nejake pochybne pary, tak budes nuteny callovat 1-2 barrely, pricom s velkou pravdepodobnostou budes pozadu = neefektivne. To, ze budes vystaveny tazkym rozhodnutiam a ze nebudes mat dostatok informacii, ani nebudem spominat :)

c/r na flope je podla mna ok, turn by som ale radsej checkol s tym, ze on casto checkne behind a mame free kartu na riveri. On svoje nejake male overpary a draws nebude teraz betovat si myslim, lebo sa moze bat dalsieho c/r od teba, a zaroven s tymi rukami bude veselo callovat. River uplne zbytocny bet podla mna. Kludne mohol mat 99, alebo nejaku combodraw, a kedze ti neostal ani potsize bet, tak ani nemas az tolko vela fold equity, kedze on je uz dost comittnuty a pravdepodobne ta dorovna aj s nejakym overparom.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod TuKE 27 Mar 2011 15:51

Kolko devin, ktore tam x/r flop tan chces za HSPB repovat?

S potrebou vyhrat jednu zo styroch ti to tam imo milerad zaplati s TT+, 2p, set, vlastne so vsetkym, co ta poraza :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod kubo251 28 Mar 2011 15:48

TuKE napísal:Kolko devin, ktore tam x/r flop tan chces za HSPB repovat?

tuke vysvetlis prosimta co si chcel povedat touto vetou lebo ti absolutne nerozumiem :O:
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod TuKE 28 Mar 2011 17:06

je zbytočné riešiť, či súper má 9x alebo nemá, nakoľko on by to so základným handreading skillom callnúť za HSPB (half size pot bet) mal s drvivou väčšinou jeho made hands, ktoré prežili flop aj turn, nakoľko my tam nemáme skoro žiadnu devinu, ak sme ch/r flop
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!