Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.04(BB) Replayer
SB ($5.71) 17/4/0,5/FCB 1/1 po 24 handoch, fakt doteraz nic neukazal, hral zvacsa iba blindy a aj to velmi opatrne.
BB ($3.96) velikanska fish 74/0/1, ale mam iba 19 ruk, cize WTSD 69% je trosku irelevantne, aj ked predpokladam, ze sa to blizi k pravde/ FCB 25 (1/4, zvysok calloval)
CO ($3.95)
Hero ($4.16)
Dealt to Hero Q

fold, Hero raises to $0.12, SB calls $0.10, BB calls $0.08
FLOP ($0.36) T

SB checks, BB checks, Hero bets $0.28, SB folds, BB calls $0.28
Ked obaja checkuju, rozhodol som sa pre cbet. Predpokladam, ze SB ma v range vela nizkych PP, ktore bude zahadzovat, ale teraz, ked som si to hodil do pokerstove, tak mi ukazal, ze 2/3 z jeho range su broadway ruky a 1/3 su PP 22-JJ. Uz tu narazam na prvu chybu, ked sa mi zda, ze ten cbet tu nemal nastat. Hra sice tight, ale tym, ze calloval OOP, ma v tej range ozaj vacsinou broadway veci, pricom nepoznam jeho postflop tendencie a neviem, ako s nimi bude hrat. A dodam, ze nepredpokladam, ze tu bude nejaku broadway ruku zahadzovat. Keby viem, ze je ozajstny nit, tak by mozno dokazal zahodit AJo, ale taketo info som zatial nemal.
Ked uz som sa ale rozhodol cbetnut, tak opisem nejake svoje dovody. Kedze som v tom momente ratal s tym, ze SB bude vela foldovat, tak som sa zameral na range BB. Ten je brutalne siroky, to znamena, ze tu missne castejsie, ako niekto, kto hra 22/19. Na druhej strane tam vsak ma aj vela cudnych veci, ako Kxs, ktore tento flop triafaju a tym padom nefolduju. Ja som rozmyslal asi takto -> vela hluposti tu vie foldnut, cize zoberiem pot uz teraz. Ak ma dorovna, tak to niekedy spravi aj s horsou rukou, ako napr. random FD, SD a pod, z ktorych takto vytiahnem value. Ak ma zasa dorovna s nejakym TPNK, tak ja viem na turne trafit mnozstvo dobrych kariet, ktore viem 2barrelovat (Q,T,

Po tomto zvazeni som sa teda rozhodol cbetovat s tym, ze chybu pri urceni SB range si nebudem na teraz vsimat

TURN ($0.92) T

BB checks, Hero checks
No a na turn prisiel uplny blank, ktory teda nezapadol do mojich predstav o 2nd barreli. Dal sa tu spravit thin value bet proti jeho drawom? Totiz flop som betoval s tym, ze budem rad, ak foldne, a ak aj nefoldne, tak na turne je vela kariet, ktore viem bez problemov betnut. Kedze vsak taka karta neprisla, tak som sa rozhodol checknut s tym, ze v pote su uz nejake $ a ja mam dobru SD value a nechcem buildovat pot so 2nd pair OK kicker.
Tak co poviete? Ak mate dakde poruke dajake advanced cbetovacie materialy tak sem s nimi