Paliking napísal:nejak blbo si napisal alebo skopirval staty na BTN to co je 36/2,6 je to nejake zmetočné a mohol by si hodit staty na CO ked už.
Inak to že nit otvara z MP by ma v tomto pripade znepokojovalo asi najmenej.
Preco squeezujes tak vela? Vobec ti nevadi ze je tam CO short asi fish(nemame staty) ktory ta tam callne alebo raisne velmi casto s kopou odpadu, ktory je však stale lepsi ako tvoja handa. A co ten nie fullstack na BTN ( dal si divne staty, ale je to asi tiez semifish). Keby si mal na toho BTN lepsi read a nedorovnal by tam CO, tak by sa o sqze dalo rozmyslat, ale takto sa mi to moc nepaci.
A este viac by ma zaujimalo ze co cakas ze ti na tom turne lepsie ako mas ty zahodi ten BTN
A napis pls aj range s ktorou cakas ze ta callne pred flopom.
CO je station nieco ako 50/5 af 0.8 f3b viac ako 90 takze od neho som necakal moc ze pojde do toho. nedal som blbe staty ta desatinna ciarka tam ma byt on bol taktiez velka station.
cakam ze zahodi vsetky over karty ktore calloval na flope s tym ze nieco hitne na turne, vsetky pary nizsie ako TT, vsetky kombinacie broadway + nizka karta ktore nemaju club proste imo vacsinu toho s cim callnu 3bet. vela backdoorov a inych nezmyslov. sety imo nevyfoldujem a nejake AcQx QcJx mozno takze nieco urcite nefoldne.
ako sa tak na to teraz pozeram tak bol to celkom luck ze mi to foldol ale tak foldol to a ja som sa citil fajn ze to malo zmysel tak som to sem pre istotu hodil ze ci to ozaj je fajn ale tak asi to nebolo az tak ok
nizky cbet kvoli vacsej FE na turne kde shovujem