[CG] sqeeze + 2barely (?)

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] sqeeze + 2barely (?)

Odoslaťod michael163 27 Jan 2011 17:24

Pacific Poker - $0.50 NL - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

CO: $16.94
BTN:40,40 $40.40 36/2,5 f3b 60 AF 1 wtsd 25 39hands
SB: $50.90
Hero (BB): $89.02
UTG: $52.16
MP: $58.36 15/10 f3b 70 af 3,3 350hands

SB posts SB $0.25, Hero posts BB $0.50

Pre Flop: ($0.75) Hero has Q :diamond: 3 :diamond:

fold, MP raises to $1.50, CO calls $1.50, BTN calls $1.50, fold, Hero raises to $7.75, fold, fold, BTN calls $6.25

Flop: ($18.75, 2 players) 4 :diamond: 9 :club: 8 :club:
Hero bets $9.37, BTN calls $9.37

Turn: ($37.49, 2 players) J :club:
Hero bets $71.90

situacia ktora nesla nesqueeznut..aj ked open raiser je nit s nie moc vysokym f3b ale myslim ze mnozstvo dead money to kompenzuje.
na turn prisla karta, ktoru ked barelnem imo vyfoldujem vacsinu jeho range tak sa pytam ci tento barel bol dobry.? a ci vobec tento sqeeze bol ok?
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Re: [CG] sqeeze + 2barely (?)

Odoslaťod haman 27 Jan 2011 17:44

velmi divna linia od teba. preflop 3bet, nizky drawy flop - bet 1/2 potu, turn completuje str8 and flush a davas overbet skoro 2x pot... fakt neviem co si tu mohol prezentovat okrem blufu.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod michael163 27 Jan 2011 18:01

haman napísal:velmi divna linia od teba. preflop 3bet, nizky drawy flop - bet 1/2 potu, turn completuje str8 and flush a davas overbet skoro 2x pot... fakt neviem co si tu mohol prezentovat okrem blufu.

na riveri som nebetol 2x pot.... watch effective stacks...

a myslim ze je jedno co ja repujem lebo takyto hrac to neriesi, on riesi len to co ma na ruke a myslim ze vacsinu toho tymto 2b vyfoldujem
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod Paliking 27 Jan 2011 18:26

nejak blbo si napisal alebo skopirval staty na BTN to co je 36/2,6 je to nejake zmetočné a mohol by si hodit staty na CO ked už.

Inak to že nit otvara z MP by ma v tomto pripade znepokojovalo asi najmenej.
Preco squeezujes tak vela? Vobec ti nevadi ze je tam CO short asi fish(nemame staty) ktory ta tam callne alebo raisne velmi casto s kopou odpadu, ktory je však stale lepsi ako tvoja handa. A co ten nie fullstack na BTN ( dal si divne staty, ale je to asi tiez semifish). Keby si mal na toho BTN lepsi read a nedorovnal by tam CO, tak by sa o sqze dalo rozmyslat, ale takto sa mi to moc nepaci.
A este viac by ma zaujimalo ze co cakas ze ti na tom turne lepsie ako mas ty zahodi ten BTN
A napis pls aj range s ktorou cakas ze ta callne pred flopom.
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod tucniak 27 Jan 2011 18:38

[ x ] major spew

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
___Mortylen___
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod michael163 27 Jan 2011 19:07

Paliking napísal:nejak blbo si napisal alebo skopirval staty na BTN to co je 36/2,6 je to nejake zmetočné a mohol by si hodit staty na CO ked už.

Inak to že nit otvara z MP by ma v tomto pripade znepokojovalo asi najmenej.
Preco squeezujes tak vela? Vobec ti nevadi ze je tam CO short asi fish(nemame staty) ktory ta tam callne alebo raisne velmi casto s kopou odpadu, ktory je však stale lepsi ako tvoja handa. A co ten nie fullstack na BTN ( dal si divne staty, ale je to asi tiez semifish). Keby si mal na toho BTN lepsi read a nedorovnal by tam CO, tak by sa o sqze dalo rozmyslat, ale takto sa mi to moc nepaci.
A este viac by ma zaujimalo ze co cakas ze ti na tom turne lepsie ako mas ty zahodi ten BTN
A napis pls aj range s ktorou cakas ze ta callne pred flopom.

CO je station nieco ako 50/5 af 0.8 f3b viac ako 90 takze od neho som necakal moc ze pojde do toho. nedal som blbe staty ta desatinna ciarka tam ma byt on bol taktiez velka station.

cakam ze zahodi vsetky over karty ktore calloval na flope s tym ze nieco hitne na turne, vsetky pary nizsie ako TT, vsetky kombinacie broadway + nizka karta ktore nemaju club proste imo vacsinu toho s cim callnu 3bet. vela backdoorov a inych nezmyslov. sety imo nevyfoldujem a nejake AcQx QcJx mozno takze nieco urcite nefoldne.

ako sa tak na to teraz pozeram tak bol to celkom luck ze mi to foldol ale tak foldol to a ja som sa citil fajn ze to malo zmysel tak som to sem pre istotu hodil ze ci to ozaj je fajn ale tak asi to nebolo az tak ok

nizky cbet kvoli vacsej FE na turne kde shovujem
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod TuKE 28 Jan 2011 05:55

lol, ja som spewtard, ale vidím, že sa mám ešte čo učiť :)

"foldne všetky overkarty"
prúser tohto je ten, že prišla overkarta + nie je dôležité, čo si myslíš, že má PF, ale čo má na po flope, pretože je celkom zaujímavé, s čím dokázal prežiť flop a zahodiť turn

osobne mi toto príde ozaj ako dosť nepekný spew
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!