Holdem manager
Re: Holdem manager
Ked ma presadi na iny stol tak mi to zas naskace do rohu.
- janko
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Mas savnute pozicie? V table manageri klikni na "save positions". Da sa to aj dole na pracovnej liste, pravou mysou na tej kvetinke.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Jasne že som nemal , už to fachči jak ma. diks
- janko
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Ahojte,
mam taky problem: Mam oficialne zakupeny HEM, najnovsi update, anglictina na P****Stars na exportovane handy nastavena a nejak mi nechce pri SNG 9man zobrazovat staty... handy pritom importuje do HEM v pohode a v aktualnom case,nezobrazuje sa akurat HUD na stoloch...HUD sa zapne az ked manualne oznacim stol na ktorom hram,nevie si to najst automaticky...ale pri masstablingu to nie je mozne stihat stale priradovat stoly,tak sa preto pytam,neviete kde moze byt problem??
EDIT:
uz viem kde bol problem,handy sice exportovalo v AJ,ale na stoloch som mal CZ,preto ich nevedel identifikovat...
mam taky problem: Mam oficialne zakupeny HEM, najnovsi update, anglictina na P****Stars na exportovane handy nastavena a nejak mi nechce pri SNG 9man zobrazovat staty... handy pritom importuje do HEM v pohode a v aktualnom case,nezobrazuje sa akurat HUD na stoloch...HUD sa zapne az ked manualne oznacim stol na ktorom hram,nevie si to najst automaticky...ale pri masstablingu to nie je mozne stihat stale priradovat stoly,tak sa preto pytam,neviete kde moze byt problem??
EDIT:
uz viem kde bol problem,handy sice exportovalo v AJ,ale na stoloch som mal CZ,preto ich nevedel identifikovat...
- tr1p
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Zdravim.
pouzivam HM1, WIN 7 a mam problem s Microgamingom, vobec mi nenacita handy.Autoimport folder nastavilo bez problemov automaticky, v Table manager ukaze stoky aj to, ze su 6-max, ale pocet hracov ma nula, teda ukaze 0/6. Nastavenie HUDu je standartne v úpohode funguje na Ongame aj ipokri, ale problem nie je v HUDe, kedze partie sa neobjavia nikde, ani v zalozke sesion ani graph, pruste ich HM netaha. Kedysi mi to fungovalo v pohode v tejto herni, teraz sa vola tusim Dbet, alebo Diamondbet, predtym Tellpoker. Nenapada niekoho nieco rozumne?
pouzivam HM1, WIN 7 a mam problem s Microgamingom, vobec mi nenacita handy.Autoimport folder nastavilo bez problemov automaticky, v Table manager ukaze stoky aj to, ze su 6-max, ale pocet hracov ma nula, teda ukaze 0/6. Nastavenie HUDu je standartne v úpohode funguje na Ongame aj ipokri, ale problem nie je v HUDe, kedze partie sa neobjavia nikde, ani v zalozke sesion ani graph, pruste ich HM netaha. Kedysi mi to fungovalo v pohode v tejto herni, teraz sa vola tusim Dbet, alebo Diamondbet, predtym Tellpoker. Nenapada niekoho nieco rozumne?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:Zdravim.
http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... +Show+HUD+ zeby?
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
ondoko napísal:1zart1 napísal:Zdravim.
http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... +Show+HUD+ zeby?
To samozrejme poznam, a aplikoval x-krat, ale problem je v tom, ze v okne Table finder sa ziadny stol neobjavi, nenajde nove stoly
- 1zart1
Podla toho co pises to vyzera ako keby ti neukladala prave pokrova herna tie handy do toho adresara. To znamena ze to budes mat asi v tej konkretnej herni vypnute, alebo holdem manager nenasiel ten spravny adresar pre tuto hernu (to neviem ci je mozne, neviem ako to funguje).
Kazdopadne skus pozriet do toho adresara (zlozky) ktory holdem manager nasiel, ze ci sa tam vytvaraju nove subory ked hras, pripadne ci tam uz nejake su.
Kazdopadne skus pozriet do toho adresara (zlozky) ktory holdem manager nasiel, ze ci sa tam vytvaraju nove subory ked hras, pripadne ci tam uz nejake su.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Podla toho co pises to vyzera ako keby ti neukladala prave pokrova herna tie handy do toho adresara. To znamena ze to budes mat asi v tej konkretnej herni vypnute, alebo holdem manager nenasiel ten spravny adresar pre tuto hernu (to neviem ci je mozne, neviem ako to funguje).
Uz som pozrel skor je tam subor gamehistory.dat aktualizovany pocas hry, takze sa tam nieco uklada a cesta je zadana spravne k tomuto adresaru, ale zrada bude niekde tu, len neviem v com
- 1zart1
Zda sa ze update z 20.3.2012 to riesi podla tohto vlakna na holdem manager fore => http://forums.holdemmanager.com/poker-s ... today.html
Skus teda nainstalovat najnovsiu verziu a malo by to ist...
Skus teda nainstalovat najnovsiu verziu a malo by to ist...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.