Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Holdem manager

Odoslaťod Hufelix 26 Aug 2008 14:47

Prosbička... Yegon, na Teba. Včera som si skúsil nainštalovať Holdem manager a sa mi to naozaj páči. Veľmi podarené! Mám teraz nejakých 15 dní na vyskúšanie. Ale jednu vec si neviem nijako nastaviť. Neviem, ako urobiť, aby sa mi zobrazovali mucked hands priamo na stole. Malo by to ísť, nie? Ako je tam vidieť také malinké ikonky kariet, s ktorými sa dá hýbať, ale tie sú takmer neviditeľné a neviem, kde sa to dá zmeniť. Tie sa tam objavia, keď zaškrtnem Mucked hands a ........(teraz neviem ako to znie celé to políčko). Lenže vtedy sa mi tie štatistiky zobrazujú v okienkach a aj tak mucked hands nejako nefungujú. Why? Poraď...
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Hufe

Odoslaťod APminer 26 Aug 2008 14:52

ja to zkusil instalovat a porad to chtelo nejakou cestu na server, hlasilo neplatne jmeno a heslo ... atd. co s tim ?
pls navod pro blbe (mne) na mail apminer (at) volny . cz ;-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Hufe

Odoslaťod Hufelix 26 Aug 2008 15:12

No, pri inštalácii to chce prístup k databáze a máš tam nastavené asi niečo iné z poker trackeru (to neviem, či to súvisí). Lenže bola tam tuším nejaká možnosť upraviť údaje (akože sa to nastaví samo). Klikol som na to a išlo to bez problémov ďalej. Normálne sa to celé nainštalovalo. Potom už som išiel podľa pdfka. Vlastne ten postup je tam v tom pdf celý. Teraz som sa díval na forum priamo k tomu programu a s tými muknutými kartami má problém viac ľudí. Otázka na Yegona teda platí - Tebe to funguje a ukazuje ti to mucked hands priamo na stole?
Obrázok používateľa
Hufelix

no

Odoslaťod yegon 26 Aug 2008 16:15

treba si stiahnut z ich fora najnobsiu aktualizaciu huf

ap musis mat nainstalovany postgresql server - nemam vnutornu silu na obsirnejsie vysvetlenie - musis vygooglit
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: no

Odoslaťod Hufelix 26 Aug 2008 16:23

Uhm, práve som s tým bojoval a našiel som to. Je to verzia .01t na konci. Už to ide pekne. Super :) a dík
Obrázok používateľa
Hufelix

Re: no

Odoslaťod APminer 26 Aug 2008 16:43

diky, zkusim, ale myslim, ze neco podobne na PC mam
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

:/

Odoslaťod Stanley VII 27 Aug 2008 00:48

Chcel som to vyskusat aj ja, ale z tej instalacie som nejaky mimo. Tiez to odomna pyta ten posgres, lenze ten uz nainstalovany mam. A ked dam pokracovat, vypise mi to, ze holdem manager nebolschopnychybu opravit. Ked to niekto rozlustite, dajte vediet! :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

help

Odoslaťod brano7 16 Sep 2008 16:48

vie mi niekto poradit ako nastavim import folders pre jednotlive herne?pre heru Pa***Poker mi to ide ale napr. pre P****Stars neviem ani kam mi uklada handhistory.
brano7

Založený: Máj 2008

Re: Holdem manager

Odoslaťod keso26 22 Okt 2008 14:10

nieco sa tu uz sice spomenulo, ale ja tomu stale nerozumiem :)
po instalacii pri prvom spusteni HM mi vyskoci okienko, kde sa pise :

Holdem Manager needs to know where to find the database, please enter in the details below and click on Connect.

mam tam prednastavene nejake hodnoty Server name, port number, login name a passwort. Po kliknuti na connect mi ale napise toto :

The username and/or password was incorrect. Would you like have Holdem Manager configure the database to accept this login and passwort ?

mam kliknut yes, alebo co mam spravit. pls help, na tieto veci som antitalent :unknown: ..dakuejm kazdej dobrej dusi, co pomoze :Rose:

a toto PostgreSQL 8.3 mam nainstalovane v compe :
Prílohy
PostgreSQL.jpg
PostgreSQL.jpg (22.11 ) Zobrazená 13486 krát
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Holdem manager

Odoslaťod vlade 22 Okt 2008 17:57

keso26 napísal:nieco sa tu uz sice spomenulo, ale ja tomu stale nerozumiem :)
po instalacii pri prvom spusteni HM mi vyskoci okienko, kde sa pise :

Holdem Manager needs to know where to find the database, please enter in the details below and click on Connect.

mam tam prednastavene nejake hodnoty Server name, port number, login name a passwort. Po kliknuti na connect mi ale napise toto :

The username and/or password was incorrect. Would you like have Holdem Manager configure the database to accept this login and passwort ?

mam kliknut yes, alebo co mam spravit. pls help, na tieto veci som antitalent :unknown: ..dakuejm kazdej dobrej dusi, co pomoze :Rose:

a toto PostgreSQL 8.3 mam nainstalovane v compe :

klikni yes a malo by to fungovat :)

Ak nie, tak budes potrebovat ine postgreSQL, tiez som mal problem s tymto softom, ale taky, ze mi to hadzalo nejake chyby. Po tom ako som tam dal tu inu verziu postgreSQL uz to islo normalne :crazy:
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!