Holdem manager
Holdem manager
Prosbička... Yegon, na Teba. Včera som si skúsil nainštalovať Holdem manager a sa mi to naozaj páči. Veľmi podarené! Mám teraz nejakých 15 dní na vyskúšanie. Ale jednu vec si neviem nijako nastaviť. Neviem, ako urobiť, aby sa mi zobrazovali mucked hands priamo na stole. Malo by to ísť, nie? Ako je tam vidieť také malinké ikonky kariet, s ktorými sa dá hýbať, ale tie sú takmer neviditeľné a neviem, kde sa to dá zmeniť. Tie sa tam objavia, keď zaškrtnem Mucked hands a ........(teraz neviem ako to znie celé to políčko). Lenže vtedy sa mi tie štatistiky zobrazujú v okienkach a aj tak mucked hands nejako nefungujú. Why? Poraď...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Hufe
No, pri inštalácii to chce prístup k databáze a máš tam nastavené asi niečo iné z poker trackeru (to neviem, či to súvisí). Lenže bola tam tuším nejaká možnosť upraviť údaje (akože sa to nastaví samo). Klikol som na to a išlo to bez problémov ďalej. Normálne sa to celé nainštalovalo. Potom už som išiel podľa pdfka. Vlastne ten postup je tam v tom pdf celý. Teraz som sa díval na forum priamo k tomu programu a s tými muknutými kartami má problém viac ľudí. Otázka na Yegona teda platí - Tebe to funguje a ukazuje ti to mucked hands priamo na stole?
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
:/
Chcel som to vyskusat aj ja, ale z tej instalacie som nejaky mimo. Tiez to odomna pyta ten posgres, lenze ten uz nainstalovany mam. A ked dam pokracovat, vypise mi to, ze holdem manager nebolschopnychybu opravit. Ked to niekto rozlustite, dajte vediet! :)
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: Holdem manager
nieco sa tu uz sice spomenulo, ale ja tomu stale nerozumiem
po instalacii pri prvom spusteni HM mi vyskoci okienko, kde sa pise :
Holdem Manager needs to know where to find the database, please enter in the details below and click on Connect.
mam tam prednastavene nejake hodnoty Server name, port number, login name a passwort. Po kliknuti na connect mi ale napise toto :
The username and/or password was incorrect. Would you like have Holdem Manager configure the database to accept this login and passwort ?
mam kliknut yes, alebo co mam spravit. pls help, na tieto veci som antitalent ..dakuejm kazdej dobrej dusi, co pomoze
a toto PostgreSQL 8.3 mam nainstalovane v compe :
Holdem Manager needs to know where to find the database, please enter in the details below and click on Connect.
mam tam prednastavene nejake hodnoty Server name, port number, login name a passwort. Po kliknuti na connect mi ale napise toto :
The username and/or password was incorrect. Would you like have Holdem Manager configure the database to accept this login and passwort ?
mam kliknut yes, alebo co mam spravit. pls help, na tieto veci som antitalent ..dakuejm kazdej dobrej dusi, co pomoze
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Holdem manager
keso26 napísal:nieco sa tu uz sice spomenulo, ale ja tomu stale nerozumiem
klikni yes a malo by to fungovat
Ak nie, tak budes potrebovat ine postgreSQL, tiez som mal problem s tymto softom, ale taky, ze mi to hadzalo nejake chyby. Po tom ako som tam dal tu inu verziu postgreSQL uz to islo normalne
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.