Holdem manager
Re: Holdem manager
No ked tam nie je, tak ho nepotrebujes vymazat - dobre spravy . Odinstaluj a skus tu druhu instalacku.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
no lenze on tam nieje ale stale mi pri tej druhej instalacke pyta password...
- Zyronko
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zyronko napísal:no lenze on tam nieje ale stale mi pri tej druhej instalacke pyta password...
Ak myslis tu cast instalacia, kde je hore "Install as a service", tak tam zadavas heslo, ktore ten pouzivatelsky ucet bude mat - on nema vtedy existovat. Ak myslis tu cas s "Initialize database cluster", tak tam je heslo "postgrespass". Mas to napisane tu http://www.holdemmanager.net/faq/afmvie ... ?faqid=176 .
-
pls podla ktoreho navodu instalacie postgresql sa mam riadit ??? lebo som nasiel viac verzii..a pri každdej je neco ine..tak som skusil vsetko a aj tak to nejde...ale chcem vedet ze ktora je spravna ??? napriklad sa lisia pri inicializácii database clusteru tym encoding serverom a clientom : v jednom navode mam WIN125nieco a v druhom zasa SQL_ASII ci take neco...takze moja otazka je ktory navod je dobry pre instalaciu na pouzivanie s holdem managerom ???
- Zyronko
Ten navod, ktory som Ti hned za tym linkol v predchadzajucom poste ..
-
no konecne sa mi podarilo odstranit vsetky uzivatelske konta,uplne vymazat ostatky zleho postgresql a konecne som isel podla navodu instalovat odznova a zasa mi vyhodi nezmyselny error ktoremu nerozumiem , teda neviem ako ho napravit ..neviete nekdo co to pomne chce ? pise : Nebolo mozne ziskat pristup k instalacnej sluzbe systemu windows.Tato situacia moze nastat v pripade ze instalacna sluzba systemu Windows neni spravne nainstalovana.Poziadajte o pomoc pracovnika podpory......a potom mi zrusi instalaciu...neviete co je s tym ? o aku instalacnu sluzbu ide ?
- Zyronko
Zyronko napísal:no konecne sa mi podarilo odstranit vsetky uzivatelske konta,uplne vymazat ostatky zleho postgresql a konecne som isel podla navodu instalovat odznova a zasa mi vyhodi nezmyselny error ktoremu nerozumiem , teda neviem ako ho napravit ..neviete nekdo co to pomne chce ? pise : Nebolo mozne ziskat pristup k instalacnej sluzbe systemu windows.Tato situacia moze nastat v pripade ze instalacna sluzba systemu Windows neni spravne nainstalovana.Poziadajte o pomoc pracovnika podpory......a potom mi zrusi instalaciu...neviete co je s tym ? o aku instalacnu sluzbu ide ?
hmm, toto vyzera ako problem windowsu, aj ked pri tych chybovych hlaskach prelozenych do slovenciny sa to neda nikdy povedat na 100%. Nemohlo sa ti nejakym sposobom podarit vymazat nieco co si nemal? (nejaky windows subor). Podla toho co to napisalo by som asi skusil nejakym sposobom opravit windows cez nejake zachranne CD a potom skusit instalaciu HM este raz.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Mne opravovanie cez zachranne cd nikdy nepomohlo .. jedine riesenie na istotu je format + reinstall
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
tak som to teda sformatoval a reinstall komplet..a konecne to ide...kedze som doteraz pouzival len PT3 tak nektore veci su mi tu neni jasne..tak by som sa rad spytal :
1.pri HUD tie farby , zelena,cervena a nejaka bleda s cislami <20,<40,a inf to znamenaaa co ?
2.da sa nekde nastavit aby mi zobrazovali na kazdom stole HUD moje pri mne ?? pri ostatnych hracoch je to hud pri kazdom dobre , len Hero name, teda ja je na tom istom mieste na kazdom stole...btw zadefinoval som si hero name..da sa nekde teda nastavit aby to na kazdom stole dalo priamo k mojmu menu ?
1.pri HUD tie farby , zelena,cervena a nejaka bleda s cislami <20,<40,a inf to znamenaaa co ?
2.da sa nekde nastavit aby mi zobrazovali na kazdom stole HUD moje pri mne ?? pri ostatnych hracoch je to hud pri kazdom dobre , len Hero name, teda ja je na tom istom mieste na kazdom stole...btw zadefinoval som si hero name..da sa nekde teda nastavit aby to na kazdom stole dalo priamo k mojmu menu ?
- Zyronko
Dnes som si nainstaloval holdem manager a mam problem si inportovanim hand z NoiQ poker. proste mi to tam akosi nechce dat.
Ked si inportujem handy z U***et tak to ide v pohode. Niekot pisal ze HM podporuje noiq, tak neviem kde robim chybu.
Ked si inportujem handy z U***et tak to ide v pohode. Niekot pisal ze HM podporuje noiq, tak neviem kde robim chybu.
-
pakroc - Príspevky: 148
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.