Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod matiapag 02 Jan 2011 16:57

no okrem VPIP, PFR, AF a 3betu moc toho nepotrebujes :) Ostatne staty si vies lahko zobrazit a na NL5 mas take siroke pole hracov, ze na malokoho budes mat dostatocnu vzorku na to, aby si vedel pouzit konkretnejsie staty. Este cbet flop a fold to fcb pouzivam, popripade WTSD. Ale pre teba je najpodstatnejsie odhadnut, co za supera je ten ktory hrac a podla toho sa riadit, nejake konkretnejsie staty sa daju pouzit skor proti regom, na ktorych mas vacsiu vzorku, ale takych na NL5 najdes iba zriedka si myslim.

Co sa grafiky tyka, tak mam jednotlive staty farebne odlisene tak, ako som na to zvyknuty, ale to je iba vec nazoru. Velmi dlho som pouzival zakladne nastavenie HEM a bol som s tym uplne spokojny (horny rad VPIP,PFR, steal, 3bet, dolny fcb, fold to fcb, AF a # hands)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod 3Sammy 02 Jan 2011 17:33

Dakujem, mas pravdu malo by to v poho stacit. Len ja to mam hrozne co sa tyka grafiky a farieb a nejako sa v tom nastaveni utapam :(
po ENG neviem, co tam mam dat aby mi to nastavilo deflaut???
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 02 Jan 2011 18:01

No chod do "HUD options," tam vyber "Player preferences" (1. moznost) a uvidis to, co je dolu na obrazku. Tam vyber hore "delete config" a sprav si novy (malo by ti to hodit default). Nie som si tym isty, tak vyskusaj a daj vediet ;)

hem1.jpg
hem1.jpg (137.07 ) Zobrazená 1860 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod 3Sammy 02 Jan 2011 19:42

Dakujem, toto este zvladam :)
tam som, len nejako neviem upravit ten dizajn, viem jak sa to nastvuje, ale... tu je moj problem, aku velkost pisma, druh atd...
Napr co tu bolo teraz video od Mathejsa NL 10, on to mal uplne super ten dizajn, prehladne pekne.
Ja to mam take ze ma bolia oci ked vidim obycajny cierny stvorec :)
Obrázok používateľa
3Sammy

Odoslaťod matiapag 02 Jan 2011 21:59

hmm, Mathejsovi to video nenahralo staty, cize mal to najprehladnejsie, ako len mohol - bez nich :D Ja som tieto veci vobec neupravoval, mam tiez iba cierny stvorec a tam farebne cisla. Neupravoval som fonty a tak, ale mam tam upravenu velkost a farbu niektorych statov, pridam prilohu, ze ako to asi vyzera :)
Prílohy
stats.jpg
stats.jpg (6.97 ) Zobrazená 1746 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod 3Sammy 02 Jan 2011 22:36

Dobre som zadelil s tym Mathejsom :lol2:
to bolo ine video co som myslel....
Diky
Obrázok používateľa
3Sammy

Odoslaťod Paliking 08 Jan 2011 14:11

Zdravím

Nevie nahodou niekto preco mi v herni Pokerorion ( siet Everleaf) holdemmanager nenacitava mucknute handy superov?
Ostatným hracom to ze vraj nacitava.
nechapem :-(

thx
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod SickBoy... 11 Jan 2011 23:40

Zdravim chcem sa spytat na nazor hracov tu na pp.sk na HM mate na stole nastavene statistiky hracov celkove co na nich mate alebo iba tie ktore ste odohrali na danom stole tu session napr.? dufam ze je to zrozumitelne :)
SickBoy...

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Drobec37 12 Jan 2011 00:05

celkové, pretože za jednu session alebo jeden den nenazbieraš statistiky ktore budu aj obrazom jeho hry. takže čim vyššia vzorka tym lepšie. ale zase je dobre mat štatistiky aktualne to znamena že ja mam zobrazovane štatistiky ktore som ziskal vždy za posledne 4 mesiace
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Komedia 12 Jan 2011 11:53

pri HU na U***et mi nezobrazuje HUD. HM je aktualizovany
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!