Holdem manager
Re: Holdem manager
Vopred sry ak je otazka prilis noobish, ale neviem si dat rady, skusil sm si stiahnut Trial verziu Holdem manageru a problem je v tom ze sa neviem najst ako hrac a vobec po importovani hand mi nechce najst ani opponentov, teda ziadnych hracov, isiel sm aj podla instruktazneho videa ale stale mi nejde dostat sa na nejakeho hraca (najlepsie seba) a teda sa ziadnych statistik nedockam a sm na mrtvom bode.
Vopred dik za pokusy o pomoc
Vopred dik za pokusy o pomoc
- missho
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Vacsinou je problem s tym, ze neni nastavena spravna jazykova verzia hand history suborov. Treba to zmenit na anglictinu, skus si prejst tuto temu, rozoberalo sa to tu asi 5x
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Diky moc, tych 78 pages ma odradilo, ale sm rad ze niekto bez pindov odpovedal napriek rovnakej otazke ) problem vyrieseny mozem sa pustit ďalej do bádania HM
- missho
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravim, stiahol som si HM, crackol som ho a funguje, a v lavom stlpci posledne mam ze free offer..... to ho mozem pouzivat je normalne cracknuty ci mi to po 15 dni vypne? neviete niekto?
- tomasko123
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
a ked nikde tukam tak stale nieake meno chce, asi nickneme, neviem hera tam pridat, ako sa to roby?
- tomasko123
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
tomasko123 napísal:Zdravim, stiahol som si HM, crackol som ho a funguje, a v lavom stlpci posledne mam ze free offer..... to ho mozem pouzivat je normalne cracknuty ci mi to po 15 dni vypne? neviete niekto?
tomasko123 napísal:a ked nikde tukam tak stale nieake meno chce, asi nickneme, neviem hera tam pridat, ako sa to roby?
Poker je az od 18 rokov a kradnut sa nema.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Zdravím... stiahol som si najnovšiu verziu HEM 1.11.06d, a odvtedy mi HEM nefunguje, predtým šlapal bez problémov, nič som v nom nemenil. Jediné čo je tam nové že chce aby som zaregistroval nejakú emailovú adresu? ale to neviem ako mam robiť nakolko mam len licenčný klúč a nič iné.. dakujem za rady
- Puyol35
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Zdravim včera som musel reinstalovat windows nanovo som si nahodil HM a pri Hud mam stále po poznamkach takych kartu (ikonku) neviete ako sa ho zbavím ?
dakujem
dakujem
- Adrian1990
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Zisti, co to je a vypni to
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no ved prave do 3 tej rana som len zapínal vypínal a nešlo to. Neva uz vyriesene prehodil som si hm z notebooku
- Adrian1990
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.