Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod svk_player 21 Jún 2011 09:45

Nevie niekto preco mi na PS pri cash game na stoloch stats pri hracoch zobrazi ale priamo v HUD mi nezaznamenava nic? ..ziadne ruky, graf, statistiky, session??? ..dik za odpovede :)
svk_player

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod maroshko 27 Jún 2011 15:42

Ahojte, mal by som otázku ohladom exportu hands z HM z jedného pc do druhého. Robím to tak, že si nájdem v HMarchive daný deň alebo dni a jednoducho to hodím na usb a prenesiem do druhého pc, kde prostredníctvom HM a možnosti importovať zo súboru to natiahnem. Len sa mi pravidelne stáva taká vec, že mi niektoré session nenatiahne alebo sú odrezané (príklad odohraných 2000 hands a uploadnutých iba 1375 :Yahoo!: ). Vedel by mi niekto poradiť či náhodou niečo nerobím zle? Ak sa to tu už rozoberalo niekedy predtým tak sa ospravedlnujem, ale nemam silu tu čítať 90 strán :))

thx
maroshko

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 27 Jún 2011 16:37

Ja to robim tak, ze zo zlozky kam mi herna uklada ruky zkopirujem dany datum, ktory potrebujem a su tam na 100% vsetky ruky.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Jún 2011 16:57

Ja si kazdu chvilu backupujem DB a prenasam si to tak, pretoze je to rychlejsie ako import a aspon viem, ze na nic nezabudnem (ako napr. notes).

Inak sa to da tak, ze si exportnem ruky z HEM v textovej podobe (alebo zoberiem z herne), exportnem notes z HEM (alebo o5 z herne) a prenesiem tak.

Len si nezabudni zalohovat/prenasat aj notes, lebo to sa mi kedysi velmi casto stavalo :wizdo: :D.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
maroshko
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod haman 27 Jún 2011 18:26

dzejkej napísal:Ja si kazdu chvilu backupujem DB a prenasam si to tak
[...]
Len si nezabudni zalohovat/prenasat aj notes, lebo to sa mi kedysi velmi casto stavalo :wizdo: :D.

Cize po kazdej session prekopirujes starsiu DB novsiou? t.j. bud notas>desktop alebo desktop > ntb ?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Jún 2011 19:12

haman napísal:Cize po kazdej session prekopirujes starsiu DB novsiou? t.j. bud notas>desktop alebo desktop > ntb ?

Po kazdej nie. Teraz mi to sluzi iba na backup :).

Kedysi som mal desktop a notas a chcel som to mat na oboch, tak som to robil tak, ze som mal zapojene oba pocitace v domacej sieti, databazu som mal na notebooku a pristupnu zo siete a oba HEMy som mal napojene na nu. To znamena, ze ked som s notebookom bol niekde mimo domu, dalo sa hrat a ked som bol doma, tak som mohol hrat na desktope pohodlne.

Tak ono asi optimalne nastavenie zalezi od toho, na co konkretne to treba mat na oboch kompoch.

Na HEM su o tom nejake FAQs: http://faq.holdemmanager.com/categories ... a+Network/

Je tam aj moznost sharovania s pouzitim externeho disku, co je zaujimave, i ked asi dost pomale :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod nabokow 28 Jún 2011 21:29

Obrázok používateľa
nabokow

Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod nabokow 30 Jún 2011 12:08

NDA padla, HEM2 sa coskoro dostane do beta fazy, ktorej bude predchadzat announcement - myslim, ze sa je na co tesit :)
Obrázok používateľa
nabokow

Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Zeltzn 03 Júl 2011 15:58

zdravim, chcem sa spýtať ako si dám ruky do hand replayera? Povedzme že mám označených 300 rúk a chcem z nich vybrať 50 do hand replayera
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Júl 2011 16:16

Zeltzn napísal:zdravim, chcem sa spýtať ako si dám ruky do hand replayera? Povedzme že mám označených 300 rúk a chcem z nich vybrať 50 do hand replayera

Vyznacis si tych 50 a das right-click a "Replay selected hands". Vyznacujes ich do selekcie cez ctrl + left-click.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Zeltzn
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!