potom sunda windows,,zmeni heslo a je vysmiaty 
yegon napísal:len taka kontrolna otazka, ked by si chcel vyberat konta ludom ktori hraju poker a potrebujes do ich pocitaca dostat keylogger ktorym by si zistil ich hesla na herne aby si im vybielil ucty ako najlahsie dosiahnes svoj ciel?
odpoved: pustis do sveta crack na pokertracker alebo holdemmanager ktory popri odblokovani softu nainstaluje na pocitac to co potrebujes
enjoy your money while it's still in your account
to se musite trast vy s Xk 

Spasskij napísal:yegon: je to mozne co pises, ale zatial som sa o tom nikde nedocital... na zaciatok kym si pokrom zarobi 80 dolkov na holdem manager to stacipotom sunda windows,,zmeni heslo a je vysmiaty

APminer napísal:yegon napísal:len taka kontrolna otazka, ked by si chcel vyberat konta ludom ktori hraju poker a potrebujes do ich pocitaca dostat keylogger ktorym by si zistil ich hesla na herne aby si im vybielil ucty ako najlahsie dosiahnes svoj ciel?
odpoved: pustis do sveta crack na pokertracker alebo holdemmanager ktory popri odblokovani softu nainstaluje na pocitac to co potrebujes
enjoy your money while it's still in your account
tech nasich 20-30 $ jim za tu namahu nestojito se musite trast vy s Xk

Spasskij napísal:yegon: je to mozne co pises, ale zatial som sa o tom nikde nedocital... na zaciatok kym si pokrom zarobi 80 dolkov na holdem manager to stacipotom sunda windows,,zmeni heslo a je vysmiaty

1zart1 napísal:Spasskij napísal:yegon: je to mozne co pises, ale zatial som sa o tom nikde nedocital... na zaciatok kym si pokrom zarobi 80 dolkov na holdem manager to stacipotom sunda windows,,zmeni heslo a je vysmiaty
Hm, mne uz zoparkrat vybielili pokrovy ucet a myslim, ze hesla ani netusili....
tebe to uz moze byt jedno 

Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.