yegon napísal:len taka kontrolna otazka, ked by si chcel vyberat konta ludom ktori hraju poker a potrebujes do ich pocitaca dostat keylogger ktorym by si zistil ich hesla na herne aby si im vybielil ucty ako najlahsie dosiahnes svoj ciel?
odpoved: pustis do sveta crack na pokertracker alebo holdemmanager ktory popri odblokovani softu nainstaluje na pocitac to co potrebujes
enjoy your money while it's still in your account
Spasskij napísal:yegon: je to mozne co pises, ale zatial som sa o tom nikde nedocital... na zaciatok kym si pokrom zarobi 80 dolkov na holdem manager to stacipotom sunda windows,,zmeni heslo a je vysmiaty
APminer napísal:yegon napísal:len taka kontrolna otazka, ked by si chcel vyberat konta ludom ktori hraju poker a potrebujes do ich pocitaca dostat keylogger ktorym by si zistil ich hesla na herne aby si im vybielil ucty ako najlahsie dosiahnes svoj ciel?
odpoved: pustis do sveta crack na pokertracker alebo holdemmanager ktory popri odblokovani softu nainstaluje na pocitac to co potrebujes
enjoy your money while it's still in your account
tech nasich 20-30 $ jim za tu namahu nestojito se musite trast vy s Xk
Spasskij napísal:yegon: je to mozne co pises, ale zatial som sa o tom nikde nedocital... na zaciatok kym si pokrom zarobi 80 dolkov na holdem manager to stacipotom sunda windows,,zmeni heslo a je vysmiaty
1zart1 napísal:Spasskij napísal:yegon: je to mozne co pises, ale zatial som sa o tom nikde nedocital... na zaciatok kym si pokrom zarobi 80 dolkov na holdem manager to stacipotom sunda windows,,zmeni heslo a je vysmiaty
Hm, mne uz zoparkrat vybielili pokrovy ucet a myslim, ze hesla ani netusili....
Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.