Pokerovy software

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Pokerovy software

Odoslaťod roche01 23 Feb 2009 21:24

Tak som sa dnes trochu vyhral s pokrovými softvérmi a nastaveniami. Nakoniec sa mi ako najoptimálnejšie riešenie zdá Poker tracker 3, keďže tam má trochu ďalej dotiahnuté turnaje :) . Ale stále narážam na jeden problém, ktorý som tu už ráno spomínal ohľadne postgreSQL.
Tentoraz som išiel presne podľa návodu na oficiálnej stránke pre PT3 a podarilo sa mi všetko bez problémov a jedinej chybovej hlášky nainštalovať. Avšak po vypnutí PC a jeho opätovnom spustení, mi PT3 takisto ako predtým HM hlási chybu, že nie je schopní spojiť sa s databázou. Tentoraz však nemusím celé postgreSQL preinštalovať, ale stačí ísť cez Start-programy-postgreSQL-stop service a následne dať start service a PT3 sa s databázou spojí. Takže takto by to nebol až taký problém používať PT3.
Ale neviete niekto, v čom môže byť takáto chyba?
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Feb 2009 21:49

roche01 napísal:Tak som sa dnes trochu vyhral s pokrovými softvérmi a nastaveniami. Nakoniec sa mi ako najoptimálnejšie riešenie zdá Poker tracker 3, keďže tam má trochu ďalej dotiahnuté turnaje :) .

Ak si to este nezaplatil, tak ani neplat. Radsej pockaj kym vybehne nova verzia a porovnaj turnajovu podporu potom :).

Tentoraz však nemusím celé postgreSQL preinštalovať, ale stačí ísť cez Start-programy-postgreSQL-stop service a následne dať start service a PT3 sa s databázou spojí. Takže takto by to nebol až taký problém používať PT3.
Ale neviete niekto, v čom môže byť takáto chyba?

Daj Start -> Run , napis services.msc . Objavi sa Ti okno so sluzbami M$ Winu. Najdi si tam sluzbu s nazvom "PostgreSQL Database ...", daj prave tlacitko na to a Properties a uisti sa, ze je Startup type nastaveny na Automatic a potvrd. To je tak prva vec, co ma napada :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod roche01 24 Feb 2009 07:29

dzejkej napísal:
Ak si to este nezaplatil, tak ani neplat. Radsej pockaj kym vybehne nova verzia a porovnaj turnajovu podporu potom :).

Zatiaľ som to neplatil. Od včera mi beží 60 - dňová skúšobná verzia, takže času relatívne dosť. Má vyjsť v dohľadnej dobe nejaká nová verzia?

Daj Start -> Run , napis services.msc . Objavi sa Ti okno so sluzbami M$ Winu. Najdi si tam sluzbu s nazvom "PostgreSQL Database ...", daj prave tlacitko na to a Properties a uisti sa, ze je Startup type nastaveny na Automatic a potvrd. To je tak prva vec, co ma napada :).

Keď som sa ešte mordoval s HM, tak som tiež našiel tento postup, aby som to prekontroloval. Nastavené na automaticky som to mal, ale ak som to pozastavil a následne spustil, tak mi to vyhodilo hlášku, že niektoré súčasti sa môžu vypnúť z dôvodu dlhšieho nepoužívania :( .
Takže neviem v čom môže byť zrada... :P
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod palo1973 24 Feb 2009 14:11

-vlade,pripadne ostatni,co pouzivate sharkscope hud,na notebooku mam vedla stats vypisane aj meno hraca,na pc vsak nie a neviem presne priradit ku komu tie stats patria,neviete preco?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod roche01 25 Feb 2009 08:24

dzejkej napísal:

Tak som to prekontroloval. PostgreSQL je pustený Automaticky, takže malo by to byť OK.
Zaujímavé je, že stačí, aby som ho manuálne stopol a znova zapol a PT3 už databázu okamžite nájde.
Takže predpokladám, že to bude nejaká blbosť. :wall:
Obrázok používateľa
roche01

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!