Tak som sa dnes trochu vyhral s pokrovými softvérmi a nastaveniami. Nakoniec sa mi ako najoptimálnejšie riešenie zdá Poker tracker 3, keďže tam má trochu ďalej dotiahnuté turnaje . Ale stále narážam na jeden problém, ktorý som tu už ráno spomínal ohľadne postgreSQL.
Tentoraz som išiel presne podľa návodu na oficiálnej stránke pre PT3 a podarilo sa mi všetko bez problémov a jedinej chybovej hlášky nainštalovať. Avšak po vypnutí PC a jeho opätovnom spustení, mi PT3 takisto ako predtým HM hlási chybu, že nie je schopní spojiť sa s databázou. Tentoraz však nemusím celé postgreSQL preinštalovať, ale stačí ísť cez Start-programy-postgreSQL-stop service a následne dať start service a PT3 sa s databázou spojí. Takže takto by to nebol až taký problém používať PT3.
Ale neviete niekto, v čom môže byť takáto chyba?
Pokerovy software
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Pokerovy software
roche01 napísal:Tak som sa dnes trochu vyhral s pokrovými softvérmi a nastaveniami. Nakoniec sa mi ako najoptimálnejšie riešenie zdá Poker tracker 3, keďže tam má trochu ďalej dotiahnuté turnaje .
Ak si to este nezaplatil, tak ani neplat. Radsej pockaj kym vybehne nova verzia a porovnaj turnajovu podporu potom .
Tentoraz však nemusím celé postgreSQL preinštalovať, ale stačí ísť cez Start-programy-postgreSQL-stop service a následne dať start service a PT3 sa s databázou spojí. Takže takto by to nebol až taký problém používať PT3.
Ale neviete niekto, v čom môže byť takáto chyba?
Daj Start -> Run , napis services.msc . Objavi sa Ti okno so sluzbami M$ Winu. Najdi si tam sluzbu s nazvom "PostgreSQL Database ...", daj prave tlacitko na to a Properties a uisti sa, ze je Startup type nastaveny na Automatic a potvrd. To je tak prva vec, co ma napada .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:
Ak si to este nezaplatil, tak ani neplat. Radsej pockaj kym vybehne nova verzia a porovnaj turnajovu podporu potom .
Zatiaľ som to neplatil. Od včera mi beží 60 - dňová skúšobná verzia, takže času relatívne dosť. Má vyjsť v dohľadnej dobe nejaká nová verzia?
Daj Start -> Run , napis services.msc . Objavi sa Ti okno so sluzbami M$ Winu. Najdi si tam sluzbu s nazvom "PostgreSQL Database ...", daj prave tlacitko na to a Properties a uisti sa, ze je Startup type nastaveny na Automatic a potvrd. To je tak prva vec, co ma napada .
Keď som sa ešte mordoval s HM, tak som tiež našiel tento postup, aby som to prekontroloval. Nastavené na automaticky som to mal, ale ak som to pozastavil a následne spustil, tak mi to vyhodilo hlášku, že niektoré súčasti sa môžu vypnúť z dôvodu dlhšieho nepoužívania .
Takže neviem v čom môže byť zrada...
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
-vlade,pripadne ostatni,co pouzivate sharkscope hud,na notebooku mam vedla stats vypisane aj meno hraca,na pc vsak nie a neviem presne priradit ku komu tie stats patria,neviete preco?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
dzejkej napísal:
Tak som to prekontroloval. PostgreSQL je pustený Automaticky, takže malo by to byť OK.
Zaujímavé je, že stačí, aby som ho manuálne stopol a znova zapol a PT3 už databázu okamžite nájde.
Takže predpokladám, že to bude nejaká blbosť.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.