PokerTracker
Re: hm
a kedy je potom "bad" ? skus kvantifikovat. ty chces zalozit definiciu ciste na pocite ? to by zakazdym skoncilo konfliktom, co je badbeat a co uz nie.
akurat to potom mozes pocitovo rozdelit nejakymi privlastkami na jasny badbeat a bezny badbeat :)
akurat to potom mozes pocitovo rozdelit nejakymi privlastkami na jasny badbeat a bezny badbeat :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: hm
chip ja to nechcem definovat, ja som prave povedal ze to definovane nie je tak ako by to mohol vediet pokertracker?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
rastik
to co som povedal znamena ze ak hadzes s niekym mincou a 20x po sebe padne jedna strana a ty prehras neznamena to ze niekedy v buducnosti 20x po sebe vyhras a vrati sa ti to. To by si musela minca pamatat ze predtym si 20x prehral. V skutocnosti sanca ze v buducnosti 20x po sebe chytis tu svoju stranu je rovnaka ci uz si doteraz vyhraval alebo ci pred chvilou super chytil hotrun s 20 vyhratymi coinflipmi.
To ze stastie dlhodobo straca na vyzname je sposobene tym ze cim viac krat hodis mincou tym mensi je tvoj priemerny zisk alebo prehra lebo sa rozpusti vo velkom pocte pokusov.
Priklad:
najprv mas smolu - hras hod mincou o korunu prvych 20 hodov prehras - mas stratu 1Sk na 1 hod.
potom ide vsetko podla predpokladov - Odohras dalsich 1000 hodov mincou s dokonalym vysledkom cize ziskom 0Sk na 1 hod lebo ty vyhras 500x a super 500x
no a teda najprv si mal smolu ako delo a ta sa ti potom nevyrovnala rovnakou davkou stastia je tak?
napriek tomu tvoja priemerna strata na jeden hod sa znizila na 20Sk/1000 = 0.02 Sk na jeden hod
To ze stastie dlhodobo straca na vyzname je sposobene tym ze cim viac krat hodis mincou tym mensi je tvoj priemerny zisk alebo prehra lebo sa rozpusti vo velkom pocte pokusov.
Priklad:
najprv mas smolu - hras hod mincou o korunu prvych 20 hodov prehras - mas stratu 1Sk na 1 hod.
potom ide vsetko podla predpokladov - Odohras dalsich 1000 hodov mincou s dokonalym vysledkom cize ziskom 0Sk na 1 hod lebo ty vyhras 500x a super 500x
no a teda najprv si mal smolu ako delo a ta sa ti potom nevyrovnala rovnakou davkou stastia je tak?
napriek tomu tvoja priemerna strata na jeden hod sa znizila na 20Sk/1000 = 0.02 Sk na jeden hod
-
Re: rastik
zalezi ake su kurzy na hod mincov ;) za predpokladu ze hram dobre, tak mam kurz vacsi ako je PP a prehrat mozem len badbeatom, nie?
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Re: Re: rastik
ak mas mincu ktora na 80% padne na tvoju stranu tak je to nad beat ked ta svina padne na druhu ;)
-
Re: Re: Re: rastik
zazil som uz
- rastik
microgaming
..dnes som skusal hrat na U***et 6-max a chcel by som si naimportovat HH. Problem je, ze som hral na inom PC a priamo z herne som si dal vyexportovat HH.txt
V PT2 mi vsak ide naimportovat microgaming HH len z databazy, ktoru mam v tomto compe a nenasiel som nikde, kde by som si ruky naimportoval s *.txt suboru. Je to vobec mozne ?
V PT2 mi vsak ide naimportovat microgaming HH len z databazy, ktoru mam v tomto compe a nenasiel som nikde, kde by som si ruky naimportoval s *.txt suboru. Je to vobec mozne ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
call pfr
som konecne naimportoval dake handy do pokertrackeru - a pozeram ze call pfr 26%... teda nezda sa mi to ale matika zvycajne neklame... dorovnam len nizke pary, AT+, a reraise (ked kradnem blindy z buttonu alebo CO tak dorovnam blind ked ma reraisne). co zmenit? celkovo som to zhodnotil ako semi-loose, very agressive, "very fishy":-) lebo vysledok po 2300 handach je -6 BUYINs, winrate -12,41BB/100h (z PT3), ale co som pozeral najvacsie prehry tak AA proti setu, potom proti 2 parom, postupka proti fullhouse, set proti straight, second nuts flush proti nuts flush a par allin preflopov - AK vs. TT, KK vs. AA a podobne. Najvacsia vyhra set 3 na A flope, proti dvom AK allin po flope. Takze co zlepsit? Okrem "nestastia" ze sa vzdy s dobrou handou naveziem na turne do handy ktora je odo mna lepsia na riveri ;)
- rastik
Re: call pfr
rikam, ze 33 je nejziskovejsi handa ;-) :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.