PokerTracker
re:
vypustit KJ, K10, A10, JQ, ak ma super na teba poziciu . A ak ty mas poziciu tak AK-AQs, KK-JJ, 3betovat. Ak casto otvara super kludne mozes natlacit do neho 3,5x nasobou jeho otvorenia s 99,1010, AJs,KQ, KJs - v poziici . => ked on 4betne tak musis polozit.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Re: call PFR 26%
okolo 2% by malo byt ok
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
podporovane herne
co sa tyka herni podporovanych PT3, plati tento link?
http://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=15&t=2051#p10324
uz mam totiz funkcny PT3, len hram na B2B software, ktory zatial nie je podporovany. Takze ak chcem pouzivat statistiky, musim si dat inu hernu.
http://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=15&t=2051#p10324
uz mam totiz funkcny PT3, len hram na B2B software, ktory zatial nie je podporovany. Takze ak chcem pouzivat statistiky, musim si dat inu hernu.
- Miro
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Pls help
Stiahol som si PT3 a zatial len skusam trial...Handy som si naimportoval ziaden problem nebol, len neviem ako si dam na stol statistiky hracov..Nemozem to ani za pana toho tam hore najst...Kto vie, tak prosim poradte budem vdacny...Gl
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
re:
configure-> configure HUD -> configure CG alebo tournament. "Group" - tu mas grupy pre ktore tie staticticky platia .. tak tam nechas napriklad vsetkych hracov a prekliknes sa do "stats" pre groupu hracov ktorych si vybral. a v tych "stats" si len navyberas co chces mat na stole. (a das to Apply) - a uz to ma ist.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Re: re:
Hram v P****Stars co je podporovana herna,, klikol som na begin Auto import :D a cesta k hand history je dobre nastavena,,len som mal nastavene,,ze mi P****Stars neukladal historiu,,takze vzorka tam je mala...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.