PokerTracker
Re: Re: Re: error
Ja hram v PS na black theme a tam mi statistiky zasahuju do hracov a nevidno obcas karty a money kolko ma kazdy...ale to mi robilo pred upgradom...Neviete co s tym ???
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: error
Spasskij: neviem jak ty, ale niektori ludia, skusaju pouzit obcas aj prave tlacidlo mysi a pridu tym na dost veci ;-)
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Pepi
no neviem, ja som na takmer vsetky veci dosiel intuitivne sam. A to netvrdim, ze som nejaky mega super pouzivatel PT.
Skus sa mysou nastavit na stats niektoreho hraca, potom stlac to carovne prave tlacidlo, drzo a tahaaaaaaaaaaaaaaaaj! ;-)
Skus sa mysou nastavit na stats niektoreho hraca, potom stlac to carovne prave tlacidlo, drzo a tahaaaaaaaaaaaaaaaaj! ;-)
-
Re: Re: Pepi
A ktorym prstom ?? S tym co si dlubem v nose ??
;)
;)
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: Re: Pepi
to "drzo" malo byt povodne "drz ho", ale mozes ho aj drzo drzat. Ic ap tu jú ;-)
No ja neviem, ktorym prstom si v nose dlubes, ale myslim, ze tomu tlacitku do bude jedno, ktorym ho zatlacis. Akurat, ze ked ho zatlacis tym, co si v nose dlubes, tak bude kus lepkave no... Ale aspon si zapamatas, co s nim v PT dokazes ;-)
No ja neviem, ktorym prstom si v nose dlubes, ale myslim, ze tomu tlacitku do bude jedno, ktorym ho zatlacis. Akurat, ze ked ho zatlacis tym, co si v nose dlubes, tak bude kus lepkave no... Ale aspon si zapamatas, co s nim v PT dokazes ;-)
-
PokerStrategy Elephant
..uz davnejsie som sa chcel spytat, ma s nim niekto skusenosti ? Je "pouzitelny" ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: PokerStrategy Elephant
som si stiahol,ale kedze som antitalent na pocitace tak som s tym nevedel pohnut,hoci uprimne ani som sa moc nenamahal
teraz pozeravam live coachingy na pokerstrategy,a tam je to dost poucne...
uz je pre mna najvyssi cast zohnat si nejaky soft,hravam 10$ sng a mtt
vcera som vyskusal na hodinu SSS na 4 stoloch NL 50,cca 15$ plus,ale s pokrom to nema vela spolocne,vraj je to dobre na clearovanie bonusov,ale ja radsej zostanem asi pri sng....
teraz pozeravam live coachingy na pokerstrategy,a tam je to dost poucne...
uz je pre mna najvyssi cast zohnat si nejaky soft,hravam 10$ sng a mtt
vcera som vyskusal na hodinu SSS na 4 stoloch NL 50,cca 15$ plus,ale s pokrom to nema vela spolocne,vraj je to dobre na clearovanie bonusov,ale ja radsej zostanem asi pri sng....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
elephant
je dost dobry co sa tyka cashu, skoda ze stale nieje dorobena podpora sng. Ja som to pri SSS pouzival a bol som spokojny. Co sa SSS tyka je to naozaj najlepsia volba na clearovanie bonusov...staci kratky trening a 16 stolov zahra kazdy, ide len o to hrat to presne.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
rada
Uz jsem tady s tim nekoho jednou otrvavoval, u PT3 mam problem se sng. A to jen na PS, handy mi to nacita ale vysledky uz ne , tudiz mam ROI stale -100% , radili jste mi nekde neco nastavit ale stejne sem si s tim neporadil, kdyby byl nekdo ochotnej mi poradit tady nebo na icq byl bych mu vdecnej , DIKY
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.