PokerTracker
Re: PokerTracker
Mam problem s PT3 na expekte mi funguje ale na PS nie. vypisuje, že importuje handy ale nic nefunguje ani tabulky ani grafy ani HUD nič.
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
caute, mam otazku ohladom ptbb, bol som v tom ze ked mam winrate napr. 10ptbb/100 tak po premenenni na big blindy mam 10/2=5BB, no dnes som to tu cital a niekde som nasiel ze to treba davat 10*2=20BB moze mi to niekto ujasnit?dakujem
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
No malo by to byt tak, ze je to vlastne big bet co je dvojnasobok big blindu. Tzn., ze pokial mas napr. winrate 3/100 na NL100 kde velky blind je 1.00€ = 6€ /100 hands.
Skusenejsi opravte ma pokial som vypustil nejaky hlod do eteru
Skusenejsi opravte ma pokial som vypustil nejaky hlod do eteru
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
medzik napísal:caute, mam otazku ohladom ptbb, bol som v tom ze ked mam winrate napr. 10ptbb/100 tak po premenenni na big blindy mam 10/2=5BB, no dnes som to tu cital a niekde som nasiel ze to treba davat 10*2=20BB moze mi to niekto ujasnit?dakujem
1 poker tracker big bet = 2 x big blind
10 ptbb/100 = 10BB/100 = 20bb/100
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
vdaka obom uz mi to je jasne
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
jak pozeram tak pozeram ale HUD na turnaje neexistuje (zatial)
- GolferSVK
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
GolferSVK napísal:jak pozeram tak pozeram ale HUD na turnaje neexistuje (zatial)
V tom prípade odporúčam návštevu očného
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:GolferSVK napísal:jak pozeram tak pozeram ale HUD na turnaje neexistuje (zatial)
prezrel som uz vela veci a nikde som to nenasiel a nefunguje mi to aj ked na CG mi to ide...
nasiel som napr info o tom ze na beta verzii to ide ale netusim co to znamena. takze za pomoc budem vdacny:)
- GolferSVK
GolferSVK napísal:TuKE napísal:GolferSVK napísal:jak pozeram tak pozeram ale HUD na turnaje neexistuje (zatial)
prezrel som uz vela veci a nikde som to nenasiel a nefunguje mi to aj ked na CG mi to ide...
nasiel som napr info o tom ze na beta verzii to ide ale netusim co to znamena. takze za pomoc budem vdacny:)
nemas nahodou trial ?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
nasiel som napr info o tom ze na beta verzii to ide ale netusim co to znamena. takze za pomoc budem vdacny:)[/quote]
nemas nahodou trial ?[/quote]
ee mam cracknutu full verziu
nasiel som napr info o tom ze na beta verzii to ide ale netusim co to znamena. takze za pomoc budem vdacny:)[/quote]
nemas nahodou trial ?[/quote]
ee mam cracknutu full verziu
- GolferSVK
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.