PokerTracker
Re: PokerTracker
mal som to to uplne rovnako ako mirolc:
1. HUD iba pri CG
2. importy normalne isli
3. na vsetky Sng a turnaje ukazuje ze som nikdy nic nevyhral
privy problem sa mi pdoarilo vyriesit. povodne som mal zapnutu cestinu a na hand history anglictinu.
odvtedy ako mam aj program v anglictine, HUD uz mam vsade
uz mam iba problem s tym, ze nikdy neimportuje vyhry, vraj uplne vsetko som prehral
mimochodom tie vyhry by nemali byt napisane v tom subore HH? Schvalne som si po vyhre a vypadnuti pozrel, ci je tam nejaka unformacia o tom - NIE JE TAM NIC Asi preto to nevie zistit ani PT.
1. HUD iba pri CG
2. importy normalne isli
3. na vsetky Sng a turnaje ukazuje ze som nikdy nic nevyhral
privy problem sa mi pdoarilo vyriesit. povodne som mal zapnutu cestinu a na hand history anglictinu.
odvtedy ako mam aj program v anglictine, HUD uz mam vsade
uz mam iba problem s tym, ze nikdy neimportuje vyhry, vraj uplne vsetko som prehral
mimochodom tie vyhry by nemali byt napisane v tom subore HH? Schvalne som si po vyhre a vypadnuti pozrel, ci je tam nejaka unformacia o tom - NIE JE TAM NIC Asi preto to nevie zistit ani PT.
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
chalani mal som tiez tento problem ,ale dik mirolc uz mi to slape. :good pri snazeni nieco s tym spravit som asi nieco prepol a teraz mi automaticky pri zacati sng ukaazuje staty /resp.tie velke tabulky ku kazdemu hracovi / vid priloha ,neviete ako to vypnut ?
- haro
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 32 krát/9 krát
mirolc napísal:Dam si vyziadat vysledky, poslu mi ich na mail a potom si ich mam nahrat kde a ako? A to treba robit stale? Sorry za mozno blbe otazky ale som strasny pocitacovy antitalent
PS: problem s nefunkčnym HUDom na turnajoch vyriešený herňa musí byť nastavená na ENGLISH
na to som prisiel aj ja.
uz ti ukazuje aj vyhry? mne stale ukazuje ze som nic nevyhral
- rafi
ak myslis ze mas stale -100 % , skus to spravit podla tohto ,
pokrove-programy-a-sluzby-f97/pokertracker-t1459-250.html
pokrove-programy-a-sluzby-f97/pokertracker-t1459-250.html
- haro
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 32 krát/9 krát
rafi napísal:uz mam iba problem s tym, ze nikdy neimportuje vyhry, vraj uplne vsetko som prehral
..ale rafi no tak, ved na to som uz par prispevkov dozadu mirolcovi odpovedal
pokrove-programy-a-sluzby-f97/pokertracker-t1459-420.html#p93854
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:..ale rafi no tak, ved na to som uz par prispevkov dozadu mirolcovi odpovedal
pokrove-programy-a-sluzby-f97/pokertracker-t1459-420.html#p93854
sry, nejako mi to uslo... je to potom pekne
- rafi
Caute.
Uz to tu niekdo pisal ale nenasiel som ze by mu niekdo odpovedal tak sorry za spam ak uz niekdo reagoval.
Pri importe CG z expketu mi vypisuje No winner found in hand. Neviete v com je problem?
Uz to tu niekdo pisal ale nenasiel som ze by mu niekdo odpovedal tak sorry za spam ak uz niekdo reagoval.
Pri importe CG z expketu mi vypisuje No winner found in hand. Neviete v com je problem?
- fefe13
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
zdravím, je v PT3 možnosť pozrieť si na grafe AIEV krivku? Vo filtroch ani nikde podobne som to nenašiel...
- zetko61
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
fefe13 napísal:Caute.
..robi Ti to pri kazdej importovanej ruke, alebo len sem-tam. Ak druha moznost, tak sa stava, ze niektore ruky nedokaze importnut. Viac sa mozes dozvediet na PT3 fore, pripadne im napis do "Technical Support / Bug Reports", pripadne do "search" na ich fore zadaj ten error a prehrab sa vo vysledkoch.
zetko61 napísal:zdravím, je v PT3 možnosť pozrieť si na grafe AIEV krivku? Vo filtroch ani nikde podobne som to nenašiel...
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
tak to ja mám potom nejaký nekvalitný, tú možnosť tam nemám...to by som si snáď všimol asi budem musieť stiahnúť novšiu verziu
- zetko61
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.