trikoza napísal:hrava niekto momentalne na ongame? ako to vyzera so softom, je to znesitelne pokial by som hral max 5 stolov?
jo jo... po tom novom update to ide.. ja som hral 9 stolov a uplne na paradu, pretym tak max 4 isli
trikoza napísal:hrava niekto momentalne na ongame? ako to vyzera so softom, je to znesitelne pokial by som hral max 5 stolov?
pakroc napísal:zla sprava:
Ongame znizuje body ktore dostavame z turnajov od 24.Novembra z 5 na 3.6, t.z. ze klasicky 8xbonus pojde dole z terajsich 62.5% rakebacku na 45%,
https://www.betsafe.com/poker/support/points/
Matej Zavacky napísal:neviem, ci to konkretne ongame ponuka, ale ja uz dlhu dobu pouzivam na vklady a vybery, priamu platbu na bankovy ucet.
Matej Zavacky napísal:neviem, ci to konkretne ongame ponuka, ale ja uz dlhu dobu pouzivam na vklady a vybery, priamu platbu na bankovy ucet.
Stanley VII napísal:Treba používať moneybookers a človek sa vyhne zvýšenej buzerácii. Pri vkladoch kartami sa robí strašne veľa podvodov. Niekto nájde kartu, založí si účet s rovnakým menom, vloží koľko sa dá, prehrá tie peniaze s kým chce a je.
Problém nastane, keď okradnutý človek nahlási krádež, banka si vyžiada späť na kartu vrátiť všetky transakcie, ktoré nerobil daný človek a herni alebo akémukoľvek obchodu tak vznikne značná strata (viem od jedného kamaráta, čo predával internetové účty, že to nieje malý problém). Ťažko budú zbierať peniaze po rôznych účtoch od ľudí, s ktorými ten človek peniaze prehral. Preto veľa herní pri vkladoch kartou je viac opatrných. Ak človek vkladá cez MB, riziko nesie MB. A tam keď človek raz overí svoju totožnosť a držiteľstvo karty, tak to znova robiť nemusí.
Prípadne to isté platí pre neteller, kde je momentálne dokonca možné vkladať na účet peniaze debetnou kartou bez poplatku. Takže by bolo lepšie vložiť najprv na Neteller/Moneybookers kartou a odtiaľ prevádzať peniaze do herní.
Každý si môže vybrať spôsob vkladu aký chce, ale ja vlastne iný ako Moneybookers "nepoznám" a používam ho už roky.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.