mr_kaktus napísal:
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with A A
UTG calls $0.10, CO calls $0.10, Hero raises to $0.50, 2 folds, UTG calls $0.40, CO calls $0.40
Preco raisujeme len 0,5? Standart raisujes 3bb +1bb za limpera? Pokial som si isty, ze ked raisujem a fishka dorovna, tak davam ovela viac.
Flop: ($1.65) 7 8 Q (3 players)
UTG checks, CO checks, Hero bets $1.57, UTG calls $1.57, CO folds
Preco len 1,57? Preco si tam nedal cely pot?
Turn: ($4.79) A (2 players)
UTG checks, Hero bets $3.20, UTG calls $3.20
Preco sa pripravujes o value? U mna bet pot!
Kaktus on holdem :-)
Re: Kaktus on holdem :-)
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo podla mna standard..ovela dolezitejsie je rozmyslat nad tym river betom
flop: ci betujem 95% alebo 100% pot size je takmer nepodstatne
turn: kolko kombinacii horsich ruk, ktore ta neraisnu na flope ti bude platit pot size? BFD's co callovali na flope zas tolko mat nebude (56s/9Ts/Q9s/QTs) a my chceme udrzat v hre najma Qx..2p a sety budu castejsie raisovat ako callovat flop
river: imo jedina chyba bola prave na rivri..tam dorazilo dost draws 69/9J/KJ/FD's a my betujeme pot..kolko horsich ruk nam tam zaplati? typek nema AF 0 aby ti neraisol na wet flope/turne 2p a sety, takze 78/Q8s/77-88 tam bude mat zriedka..zaroven nepredpokladam s PFR 10 limp s AQ/KQ..myslis ze bude na tomto boarde hrat o stack s JQ?
ruky co to zaplatia su max tak QT/A8 - takze preco taky huge bet? by som zvazoval minbet nieco ako $2.5 kvoli tymto rukam, prip. horsim a na push by som na takom wet boarde aj mozno zvazoval fold
flop: ci betujem 95% alebo 100% pot size je takmer nepodstatne
turn: kolko kombinacii horsich ruk, ktore ta neraisnu na flope ti bude platit pot size? BFD's co callovali na flope zas tolko mat nebude (56s/9Ts/Q9s/QTs) a my chceme udrzat v hre najma Qx..2p a sety budu castejsie raisovat ako callovat flop
river: imo jedina chyba bola prave na rivri..tam dorazilo dost draws 69/9J/KJ/FD's a my betujeme pot..kolko horsich ruk nam tam zaplati? typek nema AF 0 aby ti neraisol na wet flope/turne 2p a sety, takze 78/Q8s/77-88 tam bude mat zriedka..zaroven nepredpokladam s PFR 10 limp s AQ/KQ..myslis ze bude na tomto boarde hrat o stack s JQ?
ruky co to zaplatia su max tak QT/A8 - takze preco taky huge bet? by som zvazoval minbet nieco ako $2.5 kvoli tymto rukam, prip. horsim a na push by som na takom wet boarde aj mozno zvazoval fold
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
chlpo betoval som tam pot...len zjavne to convertor ukazuje uz bez rake zase nie som taky spekulant aby som betoval 95% potu btw. turn sme ostali HU tak tam davam standardne cca 2/3 potu
horsey
aj ja som nad tym rozmyslal ze som mal betnut menej ale na hraca som mal aj poznamku ze openlimpoval K2o OTB (to len na margo toho ze tam mohol mat uplne vsetko) a WTSD 48 je podla mna celkom dost - viem ze draws dorazili ale stale su tam dva pary eventuelne sety ktore bijem...btw. ak by som betol napriklad 1/3 potu (3USD) on ma 7 behind a raisne ma, s tym setom imo musim doplatit 4usd do 16usd potu ked potrebujem byt 20% lepsi. tam imo fold neprichadza do uvahy tak som to tam radsej napalil - ale necham sa poucit
horsey
aj ja som nad tym rozmyslal ze som mal betnut menej ale na hraca som mal aj poznamku ze openlimpoval K2o OTB (to len na margo toho ze tam mohol mat uplne vsetko) a WTSD 48 je podla mna celkom dost - viem ze draws dorazili ale stale su tam dva pary eventuelne sety ktore bijem...btw. ak by som betol napriklad 1/3 potu (3USD) on ma 7 behind a raisne ma, s tym setom imo musim doplatit 4usd do 16usd potu ked potrebujem byt 20% lepsi. tam imo fold neprichadza do uvahy tak som to tam radsej napalil - ale necham sa poucit
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:chlpo betoval som tam pot...len zjavne to convertor ukazuje uz bez rake zase nie som taky spekulant aby som betoval 95% potu btw. turn sme ostali HU tak tam davam standardne cca 2/3 potu
horsey
EDIT: chlpo raisujem UTG 4BB. ak mam hracov ktori postnu BB na slepo tak plus 1 BB za kazdeho, na MP raisujem 4BB + 1 BB za kazdeho limpera, na CO a BTN raisujem 3BB + 1BB za kazdeho limpera a na SB a BB 4BB +1BB za kazdeho limpera + 1 - 2BB za to ze budem celu ruku OOP. nevravim ze je to uplne spravne ale aj co pozeravam videa tak to vacsina ludi hra prave takto. keby som bol v tej istej ruke na SB tak raisujem 7 - 8BB
-
samozrejme na fold by si potreboval dobre ready, ale tiez musis mat dobre ready/history aby si mu dal do jeho river-raisovacieho range 2p/sety na tak drawy boarde, co mi pride veelmi nepravdepodobne..tam ta casto raisne najhorsie nut str8..so setom by raisoval uz ako bluff viacmenej
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
nejaku chvilu som sem nepisal tak idem hodit nejaky lahky pokec ako to so mnou vyzera zatial tento mesiac. po zaciatocnom upswingu a pomalom zhmotnovani sna o shotovanie NL25 prislo trpke prebudenie aka 6BI swing a nasledne niekolko BE sessions. nie je to vela ale trochu ma to frustruje nakolko poslednych cca 5k ruk neviem akosi nic trafit a ked trafim tak som standardne na tom horsom konci nejakeho cooleru. vcera som odohral klasicku session aka cca 1000 ruk s mohutnym ziskom presne 1c . nakolko som par dni predtym nehral lebo som mal dost silnu chripku a vacsinu casu som sa nachadzal v horizontalnej polohe a nahanal oblaciky v hladine alfa, asi po dvojhodinovej pauze som dostal chut este nieco uhrat. pustil som teda party poker a pozeram ze wtf - minimum 6max stolov na NL10 a na kazdom waiting list s minimalne 3 hracmi. len tak zo zvedavosti som kukol na NL25 stoly a hned navrchu som zbadal jeden ktory mal prave volne miesto a VPIP stola cca 80. po kontrole velkosti mojich semennikov som si povedal "fok it mam 20BI skusim par orbitov ako to tam vyzera, nebudem sa blaznit a aspon to bude aj fajn psychicka priprava na postupne shotovanie". stol to bol vazne fajn - mal som tam dvoch hracov cca 45/10 z toho jeden bol rovno po mojej pravici, po lavej ruke typek 18/10 a este jeden nieco ako 33/13, proste idylka. nasiel som este jeden podobny stol na NL25 a medzicasom ssa usalasil asi na troch NL10. zabava sa mohla zacat. zobral som si k srdcu radu co som niekde cital, ze pri prechode na vyssi limit mas hrat presne taku istu hru ako na nizsom cize nesnazit sa byt nejak tricky. bol som kustik moneyscared ale po chvilke som sa od toho dokazal odosobnit, hlavne ked sa mi podarilo vyhrat zopar mensich potov potom som uluckoval typka ktory mal 3bet vyssi ako PFR a ja som do neho vystrelil 2barrel bluff kedze som si vravel ze nemoze stale triafat nejaku zverinu. na river som trafil TP s mojim QK na ktory jeho JJ nestacilo - ale tak mu treba mal si to raisnut flop alebo turn . dokonca som po dlhej dobe bol skoro 1BI v pluse aj na NL10 stoloch celkom som si tu NL25 uzival a citil som sa strasne dolezito a dospelo
potom ale ako to uz byva prislo trpke prebudenie. predzvestou bolo ked som na NL10 stole prehral 240BB 4bet pot s mojim AK proti supúerovmu A5o ked na flope K24r najprv cbetol full pot tak ze sa commitol a potom uz s tym GS musel dorovnat tych par drobnych ked som ho raisol. turn 3 river 3 a moje 5 minutove jacanie a chut hadzat veci o stenu. chvilku na to na NL25 stole typek 18/10 minraisol UTG az ku mne fold ja na BB AQo - 3bet na 1,50 super call. flop Qxxddd, ja cbet 3/4 potu, super call, turn tehla ja bet cca 2/3 potu super call pozeram ze wtf to sa ti chce tahat to QxKd cez 3 ulice? river dalsia tehla a moja chyba - nevsimol som si aky velky je uz pot a betol som tam tolko ze ako mi typek raisol mal som doplatit asi 3USD do cca 30. pripomenulo mi to pocit po opici ked clovek s istotou vie ze sa do 5 sekund povracia ale stale este dufa v zazrak zazrak sa nekonal a typek otocil A4dd. a cely zisk z NL25 v prdeli. niekolko ruk na to som s nim este splitol za full buy in str8vs str8 cize akurat co som este nieco narekoval prehral som este zopar mensich potov a den som zakoncil na krasnych -30USD. mam co dohanat cez vikend
gl to all
potom ale ako to uz byva prislo trpke prebudenie. predzvestou bolo ked som na NL10 stole prehral 240BB 4bet pot s mojim AK proti supúerovmu A5o ked na flope K24r najprv cbetol full pot tak ze sa commitol a potom uz s tym GS musel dorovnat tych par drobnych ked som ho raisol. turn 3 river 3 a moje 5 minutove jacanie a chut hadzat veci o stenu. chvilku na to na NL25 stole typek 18/10 minraisol UTG az ku mne fold ja na BB AQo - 3bet na 1,50 super call. flop Qxxddd, ja cbet 3/4 potu, super call, turn tehla ja bet cca 2/3 potu super call pozeram ze wtf to sa ti chce tahat to QxKd cez 3 ulice? river dalsia tehla a moja chyba - nevsimol som si aky velky je uz pot a betol som tam tolko ze ako mi typek raisol mal som doplatit asi 3USD do cca 30. pripomenulo mi to pocit po opici ked clovek s istotou vie ze sa do 5 sekund povracia ale stale este dufa v zazrak zazrak sa nekonal a typek otocil A4dd. a cely zisk z NL25 v prdeli. niekolko ruk na to som s nim este splitol za full buy in str8vs str8 cize akurat co som este nieco narekoval prehral som este zopar mensich potov a den som zakoncil na krasnych -30USD. mam co dohanat cez vikend
gl to all
Naposledy upravil mr_kaktus dňa 12 Mar 2010 13:33, celkovo upravené 1 krát.
-
Pekny shot
"citil som sa strasne dolezito a dospelo"
"citil som sa strasne dolezito a dospelo"
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
trojdnova pauza od pokru a celkom pekny run session standard. trochu viac som table selectoval ale oplatilo sa. raz som vyhral overset vs set na co mi typek ktory hral 33/5 vynadal do fucking lucky fish a poslal ma zaplavat si raz som set vs overset prehral. inac nic take zaujimave len uz teciem tento mesiac len nejakych 6 BI nakolko som doclearoval poslednu cast first deposit bonusu gl to all
-
JK specialne pre teba ani neviem ci ma viac serie celkovy zisk alebo ta hnusna cervena
-
au tak ta cervena je
kolko z toho je asi NL25 ?
kolko z toho je asi NL25 ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.