Bratislava Open v Hrone
Re: Bratislava Open v Hrone
Ako ste dopadli ? som včera spoznal keša no ten od stolu odchadzal zavčasu dosť sklamaný
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:Ako ste dopadli ? som včera spoznal keša no ten od stolu odchadzal zavčasu dosť sklamaný
ja som tiez stihol este vecerne spravy
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Ja som o 1.30 skontroloval z 15. miesta Ferkana ako sa mu dari na cashi a s dobrym pocitom a prazdnou penazenkou odisiel domov
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle: to tvoje prianie ked si odchadzal moc nepomohlo... skoncil som na bubline, ked ma dal dole chipleader. Moje 33 nestacili na jeho 22. A to bola jedna dvojka zahodena. Proste uplna klasika, jak minule na MSR JJ nestacilo na 99. A v oboch pripadoch turn...
Dali mi ale aspon nazad buy in ako sme sa dohodli chvilu pred tym.
Dali mi ale aspon nazad buy in ako sme sa dohodli chvilu pred tym.
-
Slniecko - Príspevky: 40
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Neviem, či toto je správne miesto a chcel by som napísať pár poznámok k tomuto turnaju, dúfam, že si ho prečítajú zodpovední z Hronu a možno aj ďalší z Vás pridajú vlastný názor).
Atmosféra + prostredie: veľmi dobré skoro počas celého turnaja, tak ako vždy v Hrone. Samozrejme až na tie problémy v závere turnaja spôsobené novým pravidlom, že sa pri stole nesmie nadávať... Myslím, že k tomuto pravidlu sa tu bude viesť samostatná diskusia, takže sa k nemu nebudem zvlášť venovať, v každom prípade pravidlo počas turnaja stratilo platnosť ... a výrazne narušilo celkovú atmosféru záveru turnaja a pokazilo celkový dojem.
Štruktúra: podľa mňa nešťastná. Úmyslom organizátorov bolo spraviť asi aspoň trošku deep turnaj v porovnaní s klasickými turbo turnajmi, čo sa však podarilo ako tak len v začiatočnej fázy turnaja - po tuším piaty level 100/200/25. Skok na šiesty level 200/400/50 spôsobil že average bol tuším 25 BB, tým sa priestor na hru takmer úplne stratil (to nehovorím o efektívnom blinde, ten by bol ešte nižší). Postupne sa average BB stále znižoval, keď sme prechádzali na FT, tak bol 12 BB ... záver turnaja už bola klasická turbo lotéria v rukách dealera. Takisto si myslím, že FT by sa mal dohrávať v nasledujúci deň, FT začínal myslím okolo 3 hod ráno, po 11 hod hrania. Hru navyše ešte strašne spomaľovali (v závere turnaja) dve veci: 1. To, že delaeri nedali do hry postupne 5 tisícové chipy, takže každú ruku sa stratili min. 1 - 2 minúty kým sa prepočítavali chipy nižšej hodnoty. 2. tolerovalo sa spomaľovanie tempa hry, niektorí hráči opakovane (v podstate každú ruku) naťahovali čas k vyjadreniu. Neviem, aký je v tejto veci správny postup podľa pravidiel, ale asi to mali dealeri a floor riešiť oveľa viac ako nadávanie (nie urážania) hráčov pri stole.
Záver: môžu to byť veľmi dobré turnaje (atraktívne pre hráčov), ale treba doladiť štruktúru a FT presunúť na druhý deň + prispôsobiť štruktúru (aspoň FT) tak, aby sa na FT dalo hrať, inak to bude zostane len klasický turbo turnaj, v ktorom o víťazovi rozhodne "dealerova ruleta".
Atmosféra + prostredie: veľmi dobré skoro počas celého turnaja, tak ako vždy v Hrone. Samozrejme až na tie problémy v závere turnaja spôsobené novým pravidlom, že sa pri stole nesmie nadávať... Myslím, že k tomuto pravidlu sa tu bude viesť samostatná diskusia, takže sa k nemu nebudem zvlášť venovať, v každom prípade pravidlo počas turnaja stratilo platnosť ... a výrazne narušilo celkovú atmosféru záveru turnaja a pokazilo celkový dojem.
Štruktúra: podľa mňa nešťastná. Úmyslom organizátorov bolo spraviť asi aspoň trošku deep turnaj v porovnaní s klasickými turbo turnajmi, čo sa však podarilo ako tak len v začiatočnej fázy turnaja - po tuším piaty level 100/200/25. Skok na šiesty level 200/400/50 spôsobil že average bol tuším 25 BB, tým sa priestor na hru takmer úplne stratil (to nehovorím o efektívnom blinde, ten by bol ešte nižší). Postupne sa average BB stále znižoval, keď sme prechádzali na FT, tak bol 12 BB ... záver turnaja už bola klasická turbo lotéria v rukách dealera. Takisto si myslím, že FT by sa mal dohrávať v nasledujúci deň, FT začínal myslím okolo 3 hod ráno, po 11 hod hrania. Hru navyše ešte strašne spomaľovali (v závere turnaja) dve veci: 1. To, že delaeri nedali do hry postupne 5 tisícové chipy, takže každú ruku sa stratili min. 1 - 2 minúty kým sa prepočítavali chipy nižšej hodnoty. 2. tolerovalo sa spomaľovanie tempa hry, niektorí hráči opakovane (v podstate každú ruku) naťahovali čas k vyjadreniu. Neviem, aký je v tejto veci správny postup podľa pravidiel, ale asi to mali dealeri a floor riešiť oveľa viac ako nadávanie (nie urážania) hráčov pri stole.
Záver: môžu to byť veľmi dobré turnaje (atraktívne pre hráčov), ale treba doladiť štruktúru a FT presunúť na druhý deň + prispôsobiť štruktúru (aspoň FT) tak, aby sa na FT dalo hrať, inak to bude zostane len klasický turbo turnaj, v ktorom o víťazovi rozhodne "dealerova ruleta".
- Drak
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
podla mna dobry turnaj, aj ked som skoncil na 41. mieste tak som bol spokojny.. kusok viac stastia v rozhodujucej hre a mal by som miesto sit open 70 000chips.. kedze som hral na takomto vacsom turnaji prvykrat tak som vacsie ocakavania ani nemal. proste treba sa este vela ucit.. bolo to aj kus zabavne- pocuvat tie kriticke reci ako sa co ma hrat.. nie na moju adresu, ale na druhych a popritom taky koncili medzi prvymi a nie kvoli bad beat ale preto ze hrali zle.. potesilo ma ze som dvoch hracov vyradil, najma ten druhy to rozhodne necakal, kedze z utg som QQ len callal kedze som cakal raise ktory ale neprisiel a chlapik na buttone mal AJ, flop AQJ.. ja bet on all in.. ale ako som pozeral tak v ba bude takych turnajov do konca roka este dost takze snad raz pride aj platene miesto
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
Komedia napísal:Ako ste dopadli ? som včera spoznal keša no ten od stolu odchadzal zavčasu dosť sklamaný
..nj, najprv KJo bolo menej ako K3o (izoloval som UTG limpera, ktory bol skoro v kazdom pote), 3 way 397r typek donkuje co robil v multiway velmi casto ako bluff a kedze BB bol solidny hrac a nemohol pokracovat s nicim okrem 33/99/77 tak hlasim raise a chcem UTG vyhnat z potu, ktory by 2pary+ takmer isto slowplayoval (tu som to trochu nezvladol, zdalo sa mi, ze dealer hovori 500 a ja som zahlasil raise, typek ale daval 1500, nepozrel som si kolko posunul za ciaru a poslal svojich 1500, kedze som ale zahlasil raise, tak som musel este prilozit - live unexperienced), turn K sme sli AI ked uz v pote bolo kopec chipov, 9 outs ostalo niekde v decku.
Hned po breaku ship 10BB s AKs, typek z predchadzajucej ruky call na SB s KQo, BB reship 88, SB fold, mohol byt tripple up, fajnovy flop QT9ss mi dal 18 outs, ale turn a river cierne tehly 3 a 5.
komedia, ty ako ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Ja som mal jednu nestastnu ruku ktoru som tu pisal do pokrovych partii nakoniec sa mi ale poslednu ruku pred breakom podarilo urobit aspon starting stack nas5 ked som flopol set do pána čo z HJ limpol QQ a ja z dealera tiež moje 33 na flope 893 som ho už tahal po všetkych streets ked nas bolo 45 som pokazil jednu hru koli ktorej si doteraz bucham hlavu o stol ostalo mi cca 10k pri 400/800 a odovzdal som to v BvB pote :/
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Nechapem staznosti typu ze to bolo turbo... bol to 1dnovy turnaj cize struktura uplne v pohode. To ze bol average 12 BB na final table je este v pohode - treba vediet aj spravne pushovat Skoda len ze opat kopec oviec postupilo daleko a dobri hraci zostali kdesi v uzadi. Alebo zeby sme to ozaj nevedeli hrat ?
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Velmi sa mi paci ten ferkanov dovetok ze "sme" hned sa pridal do tej skupiny
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.