Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Odoslaťod mr_kaktus 11 Mar 2010 12:30

len zopar postrehov:

1. ATo UTG neotvaram :) aj ked nevravim ze je to zle ale je to akurat top mojho foldovacieho UTG range :D, resp. otvaram za vhodnych podmienok.
2. Ked uz otvarat tak 4xBB alebo aspon 3,5x, 3x sa mi zda malo - to by som otvaral na CO alebo BTN
3. cbet by som si asi odpustil - 3way pot extra juicy - mas tam double GS a BD Thi FD ale nemyslim ze ti tam casto foldne aspon 1 super. a ked uz cbetujes tak urcite nie tak malo - to je pozvanka aby sa vsetci pozreli na turn.
4. call minraise budiz kedze nam SB foldol s tym ze sa zariadime na turne.
5. nerozumiem celkom tomu turn betu - chcel si 3rd heart pouzit ako scarecard? tu by som sa skor bal ze turn pomohol superovmu range - vyzera dost aggro a minraise na flope moze byt kludne fd. turn sice dava aj tebe FD ale len Thi cize ak ho na river aj hitnes necakam ze horsi flush stacknes resp. hocijaku horsiu ruku?. celkovo si myslim ze nemas ziadne implied odds zato tvoje reverse implied odds su priam nechutne :) btw. ak to bolo myslene ako blocking bet tak by som tam betol menej - 0,9 - 1 :)
6. aku ruku s ktorou raisoval flop a calloval turn ked je river tehla si myslis ze ti villain zahodi ?

imo strasne zly spot na bluff
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Riddlah 15 Mar 2010 21:55

diki kaktus za postrehy, sorry, ale nevsimol som, že si my napisal až teraz :)

btw: takze report NL5 zatial
tento mesiac som odohral 5000ruk, a povedal som si, ze zacnem plakat ked zacnem mocno padat dole :D

ako prve chcem povedat ze taky rake som este nevyzberal doteraz :D thnx F****Tilt bonus a rakeback :D som aj normalne velmi dobre obstal :D (kedze z mojich 300usd je 350usd) napriek mojej winrate

myslim ze som celkovo robil dost vela spewov ale takisto som aj mal vela smoly imho, napr. vela krat betujem for value a najhorsie karty mi tam prichadzaju co robia flashe straighty alebo obe, alebo fishku izo raisujem a flopne dve pary vs. moj over pair., alebo proste nic nechodi, a ked pride izo raisenm a netrafim a zeny ma z potov, posledne dni som ani nevedel ci uz cbetovat :D a par tilt coldawnov som spravil, ked cbetnem prechcekujem sa na river a vilian betuje a ja mam nejaku semi good hand ktoru som len callol prave preto ze sa mi nechcelo verite ze furt daco na mna maju ale par veci som aj krasne uluckoval napr. ai preflop AKs vs. AKo.

takisto som sa zacal snazit hrat aj vacsie obejmy, mozno preto som prepol do nejakeho autopilota a moja hra vyzera tak ako vyzera :D

takze postujem staty aj graf, ak by niekomu nieco velmi bilo do oci napiste my :D ako nestazujem sa samozrejme, ved aj tak som lucky, vzhladom na moju AI krivku ale moj winrate neni taky ako na nl2

hral som dost loose a zacal som byt aj paranoidny tym ze ked hram viac loose ci ma hraci neberu inac a ne3betuju ma s sirsou range

Obrázok

Obrázok
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 16 Mar 2010 18:33

nie nadarmo sa hovori ze diablove obrazky to su

1 ruka

je mu neverim ani K ani 8, pretoze si myslim ze fishky take ruky slowplayjuju alebo min raisuju, anyways mal by som prestat pozerat high stakes poker :D, spatne ked sa nad tym zamyslam, je mozne ze strasne maly kredit davam super a to je moj velky leak

super je 46/15/3 po 14 rukach

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 593329
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: $4.79
Hero (BB): $5.31
UTG: $3.09
CO: $5.89
BTN: $1.43

Pre Flop: ($0.07) Hero is BB with T :diamond: T :club:
1 fold, CO calls $0.05, 1 fold, SB calls $0.03, Hero raises to $0.25, CO calls $0.20, 1 fold

Flop: ($0.55) 8 :diamond: 8 :heart: K :club: (2 players)
Hero bets $0.35, CO calls $0.35

Turn: ($1.25) K :spade: (2 players)
Hero bets $1.00, CO raises to $5.29, Hero calls $3.71 all in

River: ($10.67) 6 :heart: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $10.67
Spoiler:
Hero shows T :diamond: T :club:
CO shows K :heart: Q :club:
CO wins $9.38
(Rake: $0.71)

2. ruka

jeho min raise na turn je pravdepdobne flash, ale pokial ma flash tak ked spravim fh na rivery tak dostanem cely jeho stack cize mam dobre implaid odds, a mozno aj ked nespravim fullhause dostanem sd zadarmo

vilian je 47/0/1.8 17 ruk

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 593331

UTG: $8.48
MP: $7.24
CO: $5.07
Hero (BTN): $5.00
SB: $5.29
BB: $5.12

Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with 7 :club: 8 :club:
UTG raises to $0.10, MP calls $0.10, 1 fold, Hero calls $0.10, 2 folds

Flop: ($0.37) 4 :spade: 8 :spade: 7 :heart: (3 players)
UTG checks, MP checks, Hero bets $0.37, UTG folds, MP calls $0.37

Turn: ($1.11) 3 :spade: (2 players)
MP checks, Hero bets $1.00, MP raises to $2, Hero calls $1

River: ($5.11) J :club: (2 players)
MP checks, Hero checks

Final Pot: $5.11
Spoiler:
MP shows T :spade: K :spade:
Hero mucks 7 :club: 8 :club:
MP wins $4.77
(Rake: $0.34)
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Horsey7 16 Mar 2010 18:55

zamyslaj sa pri hre nad betsizingom vs range supera..v TT ruke betujes zbytocne vela turn, kde je minimum horsich ruk co ta dorovnaju..na raise instafold, bijes len pure bluff - bez speci readu/history ze je to maniak a bluffraisuje s air tam nemas co robit

to iste 78 ruka..vypis horsie ruky, s ktorymi callne takmer potsize na turne
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Riddlah 16 Mar 2010 19:09

pri prvej ruke som myslel ze by tam mohol mat dost casto A high, anyways suhlasim ze to mal byt instant fold, moja chyba(dufam ze sa za kilo poucim :D)

druha ruka

99+,8x, nejake brodway karty pricom jedna z nich obsahuje spade ? AspadeX,74,43,84
som prilis optimisticky ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod emjayko 16 Mar 2010 19:38

Riddlah napísal:anyways mal by som prestat pozerat high stakes poker :D

good idea radsej si pozri neco z deucescracked... hlavne hsp nepozeraj s tym ze sa z toho chces naucit hrat poker ale pozeraj to ako zabavu...
Riddlah napísal:pri prvej ruke som myslel ze by tam mohol mat dost casto A high, anyways suhlasim ze to mal byt instant fold, moja chyba(dufam ze sa za kilo poucim :D)
druha ruka
99+,8x, nejake brodway karty pricom jedna z nich obsahuje spade ? AspadeX,74,43,84
som prilis optimisticky ?

1) to fakt si taky zarity optimista ze si myslis ze ta bude pushovat s A high na double sparovanom boarde? hehe ty musis mat krasny zivot s tolkym optimizmom...
2) preco sa limpujeme?
zase... af 1,8 nam naznacuje ze nebude zrovna agroopica a podla mojho nazoru nam tam nebude minraisovat Asx a uz vobec nie Ksx,Qsx
dalej si napisal 99+ kolko ruk z tohoto si myslis ze bude limpovat mozno tak 99, TT, JJ viac nie...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Riddlah 16 Mar 2010 19:58

1. ruka

hej niekedy som prilis optimisticky :D anyways, fakt som si to myslel, dokym som nedostal vytmavene :D

2.ruka

limpujem preto ze mam dobru ruku na hru v multiwaypotoch a budem mat abosulutnu poziciu

s tymi rukami co som vypisal myslim ze zavola turn, predpokladam ze ten minraise je flashom, niesom si isty ale je to pravdepodobne ale stale myslim ze tam mam implajd:D odds, pokial dorovnam spravi sa mi fullhause shipnem to tam, on ma z flashom dorovna, matematicky to je tusim troska pod BE

edit. a niektore fishky imho len limpnu s premium hands nehvorim, ze je to zrejma ale stava sa
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 17 Mar 2010 09:38

temna sesson prisla 20min dole 3bi, pevne verim (dufam), ze to bola len smola,aj pokial to bola smola tak moja AI krivka tiez letela dole, cize podla EV krivky som sa dostal tam kde som zacal, NL5 vs. ME 1 : 0,

rozmyslam o viacerych moznostiach kedze som sa tam na NL5 trochu znepohodlnil a nemam teraz chut sa tam vraciat
1.) vybrat si nieco pekne a minut to a motivovat sa tym, prejst trocha na nl2
2.) just play some nl2 dokym nevytriezvem z toho tiltu
3.) be man, meditovat a shotnut nl10 :crazy:

1.ruka
vilian bol 24/14/3.0 po 50rukach ale zda sa mi ze ked som s nim hral tu ruku bol akurat nieco okolo 30/15 ale neni som si isty
hovorim si, ze ked toto by som na flope mal foldnut tak poker nieje isto hra pre mna

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 595195

CO: $6.68
BTN: $5.97
SB: $2.18
Hero (BB): $5.00

Pre Flop: ($0.07) Hero is BB with A :diamond: A :spade:
CO raises to $0.15, BTN calls $0.15, 1 fold, Hero raises to $0.62, CO calls $0.47, 1 fold

Flop: ($1.41) 8 :spade: 2 :club: 3 :club: (2 players)
Hero bets $1.30, CO raises to $6.06, Hero calls $3.08 all in

Turn: ($10.17) Q :spade: (2 players - 1 is all in)

River: ($10.17) 6 :club: (2 players - 1 is all in)

2. ruka

hrač hral tretiu ruku na stole asi cize unknow, neskor po siestych rukach vyzeral na 17/17 ale to som nevedel a aj keby som vedel nic by sa nezmenilo, ak je hrac rozumny tak tam moze mat AK,AQ,AJ,JJ, ak neni tak hoci jake eso sa moze rozhodnut pushnut, takze v heads up pote nebudem skladat predsa TPTK

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 595199

CO: $8.03
BTN: $4.93
Hero (SB): $5.18
BB: $4.16
UTG: $5.66
MP: $6.76

Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with A :diamond: K :spade:
3 folds, BTN raises to $0.17, Hero raises to $0.56, 1 fold, BTN calls $0.39

Flop: ($1.17) 4 :diamond: A :club: J :diamond: (2 players)
Hero bets $1.05, BTN raises to $4.37, Hero calls $3.32

Turn: ($9.91) 6 :spade: (2 players)

River: ($9.91) 6 :club: (2 players)

Final Pot: $9.91
BTN shows J :club: A :heart:
Hero shows A :diamond: K :spade:
BTN wins $9.25
(Rake: $0.66)

3. ruka

vilian je 33/14/1.7 22ruk mozno ten posledny bet som si mal odpustit kedze sa nenajde asi vela horsich ruk ktore by platili pot size bet

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 595203

UTG: $7.74
Hero (CO): $5.00
BTN: $4.56
SB: $5.30
BB: $6.27

Pre Flop: ($0.07) Hero is CO with A :club: A :diamond:
1 fold, Hero raises to $0.20, 2 folds, BB calls $0.15

Flop: ($0.42) Q :heart: 7 :diamond: J :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $0.42, BB calls $0.42

Turn: ($1.26) K :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $1.10, BB calls $1.10

River: ($3.46) 3 :heart: (2 players)
BB checks, Hero bets $3.28, BB calls $3.28

Final Pot: $10.02
Hero shows A :club: A :diamond:
BB shows K :diamond: Q :diamond:
BB wins $9.36
(Rake: $0.66)
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Horsey7 17 Mar 2010 11:02

1. preco by si mal skladat ked si vs jeho range brutal favorit, casto tam bude mat dokonca len 88+,AcKc,AcQc,AcJc s cim ta pushne a to si takmer 80%

2. vs unknown asi standard, proti JJ,AJs+,KdQd,AJo+ je to flip a musis to dat

3. river bet je imo dost zly - z coho tahas value? takisto na turne betujes prilis vela, mas read ze ti happy callne skoro pot s AQ a horsim?

malo riesis betsizing vs mozne value..zamyslaj sa viac nad horsimi rukami co callnu a lepsimi co foldnu pri konkretnom sizingu

Za tento príspevok od Horsey7 poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Riddlah 17 Mar 2010 15:50

dakujem velmi pekne za komentar :)

ako ja tu prvu ruku nechcem skladat, len keby boli optimalny play ze fold, tak sudim ze poker nieje hra premna, kedze vacsina co som spravil je dobre :D tak zostavam hrat poker

pri tej tretej ruke tilt was in all my veins :D, ale tak je malo ruk, co my calnu taky velky bet, na druhej strane som raz videl video od Verneera kde hovoril ze touristy, co tento hrac zrejme nebol ale mylne som ho tam zaradil, ked raz maju radi svoju ruka a calnu s nou dve streety ze calnu aj velky bet na rivery
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!