[SNG] SNG ruky

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: SitNgo world

Odoslaťod 7castle 18 Mar 2010 01:43

AK, QQ+ by som insta shipol, podla readu/statistik aj JJ.

Camtasia je dobry program, ked som to vtedy zvladol ja :)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 18 Mar 2010 09:41

Jedna zaujimava vec.
Standartna situacia.Sme 5-6 handed,blinds 100/200,sme na BB a drzime nadpriemernu ruku typu K8 alebo QT.
Akcia sa dostane k regovi na SB,o ktorom vieme,ze do nas pushne any2.Ma 1200 stack.

Otazka je ci brat do uvahy pri rozhodovani o calle aj vysku nasho stacku alebo len nasu equity voci jeho rangu.
Ja uvazujem takto.

1.ak mam aj ja podobny stack ako on callnem,potrebujem double up

2.ak mam okolo 3k stack tiez callnem,lebo ak aj prehram zachovam si fold equity a ak vyhram idem ako bigstack na bubble co je nuts situacia

3.mam stack okolo 2k,ak prehram je moja FE v prdeli,doteraz som to stale bez ohladu na toto volal,otazka je ci teda brat do uvahy nas stack a hranicne cally vynechat radsej a zachovat si cca 10 BB stack a radsej pushovat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Hrk 18 Mar 2010 12:03

palo1973 napísal:Jedna zaujimava vec.
Standartna situacia.Sme 5-6 handed,blinds 100/200,sme na BB a drzime nadpriemernu ruku typu K8 alebo QT.
Akcia sa dostane k regovi na SB,o ktorom vieme,ze do nas pushne any2.Ma 1200 stack.

Otazka je ci brat do uvahy pri rozhodovani o calle aj vysku nasho stacku alebo len nasu equity voci jeho rangu.
Ja uvazujem takto.

3.mam stack okolo 2k,ak prehram je moja FE v prdeli,doteraz som to stale bez ohladu na toto volal,otazka je ci teda brat do uvahy nas stack a hranicne cally vynechat radsej a zachovat si cca 10 BB stack a radsej pushovat

No nevim zda je to dobre nebo ne ale ja vetsinou radsi pushuju nez calluju ;) Nemyslim si ze s 10BB je K8 zase tak moc dobra ruka na call. Ale treba se mylim.
Hrk

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 13 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 18 Mar 2010 12:14

-nezabudaj,ze mame 100 % read,ze sb naozaj pushuje any2,a on nema 10 BB ale 6 BB

EDIT:no s rukami ako K8 a QT mame cca 56 % equity plus v pote je 300 chipov ako dead money takze by nam to mohlo stacit,otazkou je ta future game
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod hegides 18 Mar 2010 12:44

.no presne toto by zaujimalo aj mna, ja to praveze hram tak ze ked mam podobny stack tak to callujem ako dobry spot na doubleup ale ked uz mam stack vacsi tak vacsinou foldnem, a kradnem ja.. zalezi od tej ruky ale QT by som uz asi necalloval, aj ked, ked je read 100%... :)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod 7castle 18 Mar 2010 14:50

To ze aky mam stack je relevantna vec ak je to z pohladu EV velmi tesne, ak je tu uplne jasne, co napr. pri QTo a ATC predpokladam je, tak je to snap call bez ohladu na stack. Mas samozrejme pravdu, ak je to tesne tak najmensiu chut mam volat s ~15bb stackom, t.j. takym, ked by ma prehra dostala pod 10bb.

A inak ja uz poznam fakt malo regov co ich podozrievam ze pushuju naozaj ATC, ludia sa uz zvykli prisposobit, aspon u mna. Ja by som proti regovi bvb ani so 6bb nepushol ATC.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 18 Mar 2010 15:12

-dakujem za vysvetlenie,u mna je to vyhoda,ze ma este regovia nepoznaju,mam odohratych len 300 sng na tej sajte,ale konkretne tohto som videl pushovat s any2 v podobnych situaciach

-inak dnes sme mali peknu bubble play s kolegynou odtialto,hrala to dobre,len mohla byt este o nieco agresivnejsia,rozhodujuca hra prisla ked nas bolo este 5 a ja som ju dost light repushol ako druhy bigstack,lebo vtedy stale kradla,a urcite nechcela ist do konfrontacie s druhym BS,hlavne ked stol bol easy,ostatni boli total pasivne fishky, potom som zacal pushovat ja,nakoniec skoncila tretia ked som ju dorovnal s KJ

-inak keby mi dakto napisal navod ako to dat do toho replayer tak by to bolo mozno zaujimave
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod oli.strs 18 Mar 2010 17:44

palo1973 napísal:-dakujem za vysvetlenie,u mna je to vyhoda,ze ma este regovia nepoznaju,mam odohratych len 300 sng na tej sajte,ale konkretne tohto som videl pushovat s any2 v podobnych situaciach

-inak dnes sme mali peknu bubble play s kolegynou odtialto,hrala to dobre,len mohla byt este o nieco agresivnejsia,rozhodujuca hra prisla ked nas bolo este 5 a ja som ju dost light repushol ako druhy bigstack,lebo vtedy stale kradla,a urcite nechcela ist do konfrontacie s druhym BS,hlavne ked stol bol easy,ostatni boli total pasivne fishky, potom som zacal pushovat ja,nakoniec skoncila tretia ked som ju dorovnal s KJ

-inak keby mi dakto napisal navod ako to dat do toho replayer tak by to bolo mozno zaujimave

Tak chcel by som uviest veci na spravnu mieru a oznamit vsetkym ze lulatko je moja priatelka a uz istu dobu hram na jej konte ja
Nebudem to dalej rozoberat ze preco len chcem aby ste vedeli ze ked stretnete lulatko pri stole som to ja
A asi si vytvorim svoje nove konto kedze ma tie sngcka zacali celkom bavit

no a tu situaciu si presne pamatam ale A9o sa predsa len tazko dorovnava big stack

kludne to sem daj ten turnaj tu je link http://www.pokerhandreplays.com/import.php
a len tam daj import txt a vyhladaj ten jeden subor v HH a hotovo, vyhodi ti to daky link a ten sem len das
alebo do toho velkeho okna len skopiruj dajme tomu poslednych 30 ruk a zaklkni ukazat hero cards a dole continue

tu je ten turnaj s mojej strany ked nas ostalo len 5

http://www.pokerhandreplays.com/multihands.php/id/21033
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod palo1973 18 Mar 2010 18:12

Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 18 Mar 2010 18:15

-no asi som nieco domrvil,inak k tvojej hre,ja by som to skoro stale ked raisujes uz posielal all in,maximalizujeme FE,a este po tom complete zo SB ked si mal 89 to je insta push u mna
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!