Camtasia je dobry program, ked som to vtedy zvladol ja
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
palo1973 napísal:Jedna zaujimava vec.
Standartna situacia.Sme 5-6 handed,blinds 100/200,sme na BB a drzime nadpriemernu ruku typu K8 alebo QT.
Akcia sa dostane k regovi na SB,o ktorom vieme,ze do nas pushne any2.Ma 1200 stack.
Otazka je ci brat do uvahy pri rozhodovani o calle aj vysku nasho stacku alebo len nasu equity voci jeho rangu.
Ja uvazujem takto.
3.mam stack okolo 2k,ak prehram je moja FE v prdeli,doteraz som to stale bez ohladu na toto volal,otazka je ci teda brat do uvahy nas stack a hranicne cally vynechat radsej a zachovat si cca 10 BB stack a radsej pushovat
palo1973 napísal:-dakujem za vysvetlenie,u mna je to vyhoda,ze ma este regovia nepoznaju,mam odohratych len 300 sng na tej sajte,ale konkretne tohto som videl pushovat s any2 v podobnych situaciach
-inak dnes sme mali peknu bubble play s kolegynou odtialto,hrala to dobre,len mohla byt este o nieco agresivnejsia,rozhodujuca hra prisla ked nas bolo este 5 a ja som ju dost light repushol ako druhy bigstack,lebo vtedy stale kradla,a urcite nechcela ist do konfrontacie s druhym BS,hlavne ked stol bol easy,ostatni boli total pasivne fishky, potom som zacal pushovat ja,nakoniec skoncila tretia ked som ju dorovnal s KJ
-inak keby mi dakto napisal navod ako to dat do toho replayer tak by to bolo mozno zaujimave
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.