Expekt Poker
Re: Question >> Palec
Peniaze na expekt Poker sa prevadzaju cez vas hracsky ucet. To znamena, ze si najskor vlozite financie (bankovym prevodom, kartou, moneybookers, atd.) na svoj hracsky ucet, ktory mate na www.expekt.com a potom si z neho presuniete kolko potrebujete do poker herne. Ak tam vyhrate a chcete si ich vybrat, urobite to iste opacne - presuniete si ich z poker herne na svoj hracsky ucet a odtial si ich date poslat na bankovy ucet, kartu, MB atd.. Stranka expekt.com je aj v slovenskom jazyku a najdete tam odpovede na vsetky otazky. Prihlaste sa na svoj ucet a pozrite si informacie k vkladom, vyberom, resp. prevodom. Bankovy ucet mame aj na Slovensku (UniCredit Banka) takze nemate ziadny problem s poplatkami a vklad si mozete urobit aj priamo vkladom v banke na svoj ucet (je potrebne pouzit Variabilny symbol uvedeny pri Vasom hracskom ucte)
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: cawte
Akcia pre freerolly bezala v mesiaci februar a v marci sa neopakuje. Pripravene su ine zaujimave akcie, niektore len pre SK / CZ hracov. Sledujte nase ponuky na stranke pokerportal.sk alebo expekt.com, alebo cez newsletter zasielany pravidelne pre vsetkych aktivnych hracov.
- expekt
Re: Re: cawte
Mela bych na Vas otazku.. Jiz pred mesicej jsem si chtela zrusit ucet u Vas z rodinych duvodu, a nasledne se chce registrovat nekdo z clenu rodiny, protoze dva ucty na domactnost nejdou ... ale dnes mi bylo receno ze ucet nelze nijak zrusit .. jen deaktivovat ... a tak bych se chtela zeptat kdyz si ucet deaktivuju.. muze se pak regnout nekdo jiny a nesmazou mi ucet ?? ..
- Lisaci
- Založený: Nov 2007
Re: Re: Re: cawte
Ak chcete ucet zrusit, je to mozne, ale tak ako ste bola informovana ucet sa deaktivuje a zostava v systeme pre akekolvek pripadne reklamacie, resp. kontrolu transakcii. V takomto pripade uz na toto konto nie je mozny pristup a na rovnake meno a adresu nie je mozne otvorit novy ucet. Je mozne pripadne neskorsie poziadat o reaktivaciu konta, ziadost je potrebne podat manualne cez nas support. Ucet na inu osobu starsiu 18 rokov je mozne otvorit.
- expekt
Re: Re: Re: Re: cawte
Dekuji za info ..
- Lisaci
dnes o 20 hodin
startuje breznovy turnaj pro cz a sk hrace.Doufam,ze mi expekt pripise na hracske konto prasule co jsem poslal bankovnim prevodem*JOKINGLY**JOKINGLY*
- aston
- Založený: Okt 2007
Re: dnes o 20 hodin
taky bych chtel hrat :) .. ale urcite to nestacim ...
- Lisaci
Re: dnes o 20 hodin
Co musim splnit, ak chcem hrat?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
expekt
toto by som chcel hrat. nemoze mi herna pozicat na buy in? do 2 dni mate prvy depozit
alebo keby sa dalo na expekte posielat aj medzi hracmi, na oplatky by som zaplatil buy in v inej herni. (Pa***Poker, paradise, pokerstar)
alebo keby sa dalo na expekte posielat aj medzi hracmi, na oplatky by som zaplatil buy in v inej herni. (Pa***Poker, paradise, pokerstar)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: expekt
take bych potreboval pujcit .. nebo kdyby mi nekdo ty 2 dollarky poslal mate je tam zitra zpet ...
- Lisaci
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.