Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Question >> Palec

Odoslaťod expekt 02 Mar 2008 15:43

Peniaze na expekt Poker sa prevadzaju cez vas hracsky ucet. To znamena, ze si najskor vlozite financie (bankovym prevodom, kartou, moneybookers, atd.) na svoj hracsky ucet, ktory mate na www.expekt.com a potom si z neho presuniete kolko potrebujete do poker herne. Ak tam vyhrate a chcete si ich vybrat, urobite to iste opacne - presuniete si ich z poker herne na svoj hracsky ucet a odtial si ich date poslat na bankovy ucet, kartu, MB atd.. Stranka expekt.com je aj v slovenskom jazyku a najdete tam odpovede na vsetky otazky. Prihlaste sa na svoj ucet a pozrite si informacie k vkladom, vyberom, resp. prevodom. Bankovy ucet mame aj na Slovensku (UniCredit Banka) takze nemate ziadny problem s poplatkami a vklad si mozete urobit aj priamo vkladom v banke na svoj ucet (je potrebne pouzit Variabilny symbol uvedeny pri Vasom hracskom ucte)
expekt

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: cawte

Odoslaťod expekt 02 Mar 2008 15:49

Akcia pre freerolly bezala v mesiaci februar a v marci sa neopakuje. Pripravene su ine zaujimave akcie, niektore len pre SK / CZ hracov. Sledujte nase ponuky na stranke pokerportal.sk alebo expekt.com, alebo cez newsletter zasielany pravidelne pre vsetkych aktivnych hracov.
expekt

Re: Re: cawte

Odoslaťod Lisaci 03 Mar 2008 14:17

Mela bych na Vas otazku.. Jiz pred mesicej jsem si chtela zrusit ucet u Vas z rodinych duvodu, a nasledne se chce registrovat nekdo z clenu rodiny, protoze dva ucty na domactnost nejdou ... ale dnes mi bylo receno ze ucet nelze nijak zrusit .. jen deaktivovat ... a tak bych se chtela zeptat kdyz si ucet deaktivuju.. muze se pak regnout nekdo jiny a nesmazou mi ucet ?? ..
Lisaci

Založený: Nov 2007

Re: Re: Re: cawte

Odoslaťod expekt 03 Mar 2008 21:46

Ak chcete ucet zrusit, je to mozne, ale tak ako ste bola informovana ucet sa deaktivuje a zostava v systeme pre akekolvek pripadne reklamacie, resp. kontrolu transakcii. V takomto pripade uz na toto konto nie je mozny pristup a na rovnake meno a adresu nie je mozne otvorit novy ucet. Je mozne pripadne neskorsie poziadat o reaktivaciu konta, ziadost je potrebne podat manualne cez nas support. Ucet na inu osobu starsiu 18 rokov je mozne otvorit.
expekt

Re: Re: Re: Re: cawte

Odoslaťod Lisaci 03 Mar 2008 23:06

Dekuji za info ..
Lisaci

dnes o 20 hodin

Odoslaťod aston 05 Mar 2008 13:58

startuje breznovy turnaj pro cz a sk hrace.Doufam,ze mi expekt pripise na hracske konto prasule co jsem poslal bankovnim prevodem*JOKINGLY**JOKINGLY*
aston

Založený: Okt 2007

Re: dnes o 20 hodin

Odoslaťod Lisaci 05 Mar 2008 14:04

taky bych chtel hrat :) .. ale urcite to nestacim ...
Lisaci

Re: dnes o 20 hodin

Odoslaťod 1zart1 05 Mar 2008 14:24

Co musim splnit, ak chcem hrat?
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

expekt

Odoslaťod chipfeeder 05 Mar 2008 14:49

toto by som chcel hrat. nemoze mi herna pozicat na buy in? do 2 dni mate prvy depozit

alebo keby sa dalo na expekte posielat aj medzi hracmi, na oplatky by som zaplatil buy in v inej herni. (Pa***Poker, paradise, pokerstar)
chipfeeder

Založený: Dec 2007

Re: expekt

Odoslaťod Lisaci 05 Mar 2008 15:12

take bych potreboval pujcit .. nebo kdyby mi nekdo ty 2 dollarky poslal mate je tam zitra zpet ...
Lisaci

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!