[SNG] SNG ruky

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: SitNgo world

Odoslaťod hegides 19 Mar 2010 10:19

palo1973 napísal:hegides ja by som to foldol,volal by som nieco ako 66+ a K9+,Ax,QT+,v dalsej hre ak BS foldne pushujeme any2,alebo dostaneme v dalsich 3 hrach urcite lepsiu ruku ako Q6o a potom dorovname,alebo ho niekto callne pred nami a bustne

.hm no hej, tu som si fakt nebol isty, ale callol som to a vypadol.. :fish:
Naposledy upravil hegides dňa 19 Mar 2010 14:40, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod 7castle 19 Mar 2010 14:17

hegides napísal:.ahojte, tak pridam aj ja cosi, je to klasicky bubble a sme tam dvaja podobni shorti, SB pushuje uz 5 hru po sebe cize predpokladam ze v tom bude pokracovat a teraz neviem ci je lepsie cakat na hraca toughloose ked ma o 200chipov menej,aj ked na mna pojdu blindy skor, Q5s je urcite pred rangeom supera tak je lepsi call alebo cakat a fold? popripade ak nahodou foldnu obaja tak pushovat bvb any two? dik :)

Haha k ostatnemu sa vyjadrim neskor len toto ma vazne zaujalo :D

SB je Glitlr, to je uplna spicka 16tok, minuly rok na nich mal jasne najvasci profit z vsetkych... urcite tu ide skoro ATC, ale napriek tomu Q5s je snap fold, situacia nie je ruzova kedze Glitlr bude pushovat ako zmyslov zbaveny (pushe aj dalsiu ruku btw), ale radsej by som proti nemu UTG pushol 70% ako volat toto tbh.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod hegides 19 Mar 2010 14:39

7castle napísal:
hegides napísal:.ahojte, tak pridam aj ja cosi, je to klasicky bubble a sme tam dvaja podobni shorti, SB pushuje uz 5 hru po sebe cize predpokladam ze v tom bude pokracovat a teraz neviem ci je lepsie cakat na hraca toughloose ked ma o 200chipov menej,aj ked na mna pojdu blindy skor, Q5s je urcite pred rangeom supera tak je lepsi call alebo cakat a fold? popripade ak nahodou foldnu obaja tak pushovat bvb any two? dik :)

Haha k ostatnemu sa vyjadrim neskor len toto ma vazne zaujalo :D

SB je Glitlr, to je uplna spicka 16tok, minuly rok na nich mal jasne najvasci profit z vsetkych... urcite tu ide skoro ATC, ale napriek tomu Q5s je snap fold, situacia nie je ruzova kedze Glitlr bude pushovat ako zmyslov zbaveny (pushe aj dalsiu ruku btw), ale radsej by som proti nemu UTG pushol 70% ako volat toto tbh.

.hah no pekne, a to si v 90% vzdy vyhladavam hracov na pokerprolabs pocas hry a tentokrat som to neviem preco neurobil, asi som nestihal alebo som bol zaujaty niecim inym :/ teraz si ho kukam ze na 44,5k games ma profit 65k$ pri avg. 17,5$ - wow :poklona:
a vdaka ti este.. ;)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod 7castle 19 Mar 2010 20:10

Haha mam to nejako divne, cize idu mi ruky odzadu... snad ste to tak mali aj vy:

EDIT: fakt sa mi to zle pozeralo mozno su nejake cisla ruk zle

78 44 co - no neviem ja pri t50 openlimpujem 0%. Pri plnom stacku by som vacsinou raisol, teraz mi to pride ako easy fold. A inak dost velky leak takyto limp.

75 Q2o bb - myslim ze turn by som betol, je tam vyborny board a on checkuje behind flop, cize nic nema. Ale check je v poho, river je easy c/f.

74 K6o sb
- urcite limp/stab, t.j. limpol by som a betol tak 80% flopov.

51 J6o sb - ship, ja som dost upustil od bvb pushovania ale J6 urcite staci na randoma (ibaze by nebol random)

?? T9s btn - hmm neviem, tazko povedat, este nedavno by som povedal ok, ale teraz mam skor pocit ze by som to foldol... mam pocit ze toto je presne ten pripade ked je to mozno hranicne EV+ ak su nitty ale bude asi aj lepsi spot

?? 85s CO - WTF? :shock:

32 65s
- easy fold imo

30 A7o UTG
- hmm toto je pre mna divny level ale pride mi to ako velmi tesny, skor zly push

24 K6o - toto je dost brutalne, myslim ze s akymkolvek readom VELMI ZLE. :crazy:

22 63o - nice, jasny ATC, to iste dalsia ruka

18 Q6o
- haha Palo toto je uplna kravina, ako nic proti abusovaniu bubble ale tu ani zdaleka nemas podmienky na to aby si taketo nieco robil... to by tam musel byt jeden 300 short, 2x3k rozumne stacky a ty so 6k, a nie takto... velky leak, moc spekulujes

17 K6o BTN - WTF? :bad: neskutocne zly push
7castle

Odoslaťod palo1973 19 Mar 2010 21:17

-ten stol bol neskutocne pasivny,preto 30,32 a aj 85 push

-fold s Q6 proti supershortovi?v kombinacii s pasivnostou hracou a ich stakmi mam nasledujuce dve hry na 90 % iste blindy

-tie limpnute 44 som nenasiel,cize uz pri BB 50 nelimpujeme nic?ani v late pozicii alebo ako overlimp?od akych parov teda raisujes a od akej pozicie

-ten repush s K6 som urcite prehnal,ale viem ze musi zhodit urcite aspon 2/3 svojich hand,s akou rukou by si teda robil taky reraise,len so silnymi kombinaciami napr. AQ+ a 99+?

-musim si najst este system ako to hrat,aj tak to hram len for fun,otvorim si 12 stolov a dalsie uz moc neotvaram,a prave teraz som mal asi 3 bubble,kde jedna bola dost sick,kde mal regular 10k stack
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 7castle 19 Mar 2010 21:34

Pasivita je velmi nejaksny pojem pre mna, mozno im len nechodili karty, tymto by som sa neriadil, podstatne su range... to ze su pasivni neznamena ze na tvoj push zhodia 88 nie?

Plus mne sa to vobec nezdalo nejake extra pasivne, ruky som preklikaval cize akciu som detailne nesledoval, ale lulatko raisoval casto, celkovo som nemal dojem ze sa len folduje.

Mozno zhodi 2/3 ruk lebo je ryba, ale dost pochybujem, no sak nech napise co mal... on mal take pot odds ze by mal zavolat 70% range aspon, hoci celkovo to je to nejasne aky ma r/c a r/f range. Kazdopadne K6o v tejto situacii potrebuje tipujem tak aspon tych 70% FE aby to bol dobry napad a tolko nemozes mat ani nahodou.

88, AJs u mna.

Ja pri t50 neopenlimpujem nic, aj pri menej len fakt najnizsie pary na velmi skorych poziciach, na CO by ma to ani nenapadlo.

A to Q6o... ano videli sme tych 90%... to co hovoris je nonsense, prave preto ze casto ti UTG alebo BTN pushne hned dalsiu, proste zdaleka nemozes abusovat tolko kolko tvrdis, neexistuje aby si nahnal taku equity ktoru stratis foldom. Ani zdaleko to nestaci.
7castle

Odoslaťod palo1973 19 Mar 2010 22:03

ok diky
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod oli.strs 20 Mar 2010 09:29

7castle napísal:
Mozno zhodi 2/3 ruk lebo je ryba, ale dost pochybujem, no sak nech napise co mal... on mal take pot odds ze by mal zavolat 70% range aspon, hoci celkovo to je to nejasne aky ma r/c a r/f range. Kazdopadne K6o v tejto situacii potrebuje tipujem tak aspon tych 70% FE aby to bol dobry napad a tolko nemozes mat ani nahodou.

na mal som A9o takze pre buducnost je to call hej?
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod palo1973 20 Mar 2010 10:31

Superom je pravidelny hrac,avsak jeho roi je tusim okolo nuly.
Aky je tu nas calling range?

Tilt Poker No Limit Hold'em Tournament - t80.00/t160.00 Blinds - 6 players - View hand 599558
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

MP: t2940.00 M = 12.25
CO: t1360.00 M = 5.67
BTN: t1200.00 M = 5
Hero (SB): t4315.00 M = 17.98
BB: t2220.00 M = 9.25
UTG: t1465.00 M = 6.10

Pre Flop: (t240) Hero is SB with A :heart: Q :heart:
UTG raises to t1465, 5 folds

A este jedna zaujimava ruka,len je neviem najst v HH.
Som na buttone s AJs,sme asi 7-8 handed,blinds 40/80,mam stack asi 1.8k,oni okolo 1300-1400,fishka s nejakymy sialenymi stats raisuje z CO na 240,rozmyslam to tam shipnut(nerad flipujem s najslabsimi hracmi v podobnych situaciach),ale nakoniec dorovnavam,s planom staknut sa s nim ak trafim TP,myslim,ze som pred jeho rangom a otvara aj nizsie esa.
BB to dorovnava tiez.

Flop KKx rainbow,BB check,povodny raisor check,ja check behind.

Turn dalsi blank,BB check,raisor bet 160 do potu vyse 700?Ja call,BB call.

River dalsi blank,ziadna farba a ani postupka nie je mozna a moji obaja superi checkuju.
Ja mam sice showdown value s mojim Ahigh,ale kedze ukazali slabost a ani jeden z nich nebude mat K(neviem si predstavit taky slowplay) a bez kinga sa im to bude tazko dorovnavat posielam na riveri all in-s tym ze mi to foldne AQ,Ax s nejakou trefou na tom boarde alebo nejaky middle pair.

Ako by ste hrali tuto ruku?
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Mlachi 20 Mar 2010 10:58

to AQs by som callnul...ale moc nizsie by som nesiel...AJ by som tam asi foldol...calloval by som asi nieco ako 99+, AQ+....
a ta druha ruka,kedze vravis,ze to je nejaka sialena :fish: ,tak asi by som to tam shipnul pf...inak standartne fold....ten call pf sa mi vobec nepaci..
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!