Haha mam to nejako divne, cize idu mi ruky odzadu... snad ste to tak mali aj vy:
EDIT: fakt sa mi to zle pozeralo mozno su nejake cisla ruk zle
78 44 co - no neviem ja pri t50 openlimpujem 0%. Pri plnom stacku by som vacsinou raisol, teraz mi to pride ako easy fold. A inak dost velky leak takyto limp.
75 Q2o bb - myslim ze turn by som betol, je tam vyborny board a on checkuje behind flop, cize nic nema. Ale check je v poho, river je easy c/f.
74 K6o sb - urcite limp/stab, t.j. limpol by som a betol tak 80% flopov.
51 J6o sb - ship, ja som dost upustil od bvb pushovania ale J6 urcite staci na randoma (ibaze by nebol random)
?
? T9s btn - hmm neviem, tazko povedat, este nedavno by som povedal ok, ale teraz mam skor pocit ze by som to foldol... mam pocit ze toto je presne ten pripade ked je to mozno hranicne EV+ ak su nitty ale bude asi aj lepsi spot
?? 85s CO - WTF?
32 65s - easy fold imo
30 A7o UTG - hmm toto je pre mna divny level ale pride mi to ako velmi tesny, skor zly push
24 K6o - toto je dost brutalne, myslim ze s akymkolvek readom VELMI ZLE.
22 63o - nice, jasny ATC, to iste dalsia ruka
18 Q6o - haha Palo toto je uplna kravina, ako nic proti abusovaniu bubble ale tu ani zdaleka nemas podmienky na to aby si taketo nieco robil... to by tam musel byt jeden 300 short, 2x3k rozumne stacky a ty so 6k, a nie takto... velky leak, moc spekulujes
17 K6o BTN - WTF?
neskutocne zly push