Expekt Poker
Re: Turnaj o ceny
Kšiltovky, trička a karty.Cca 3-5$ buy-in.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
taka otazocka....
teraz mi expekt zrusil vyber...na moneybookers..zevraj kvoli tomu ze som nemohol vybrat peniaze....ale nechapem tomu...pretocit som mal 600sk...a tie tam stale mam wtf???:( >:o
neviete niekdo rpeco??
neviete niekdo rpeco??
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: taka otazocka....
Nejspise jsi dostal bud bonus za vklad nebo jsi dostal bonus za prohranou sazku v nejake jejich akci - to se potom musi protocit podle podminek 3-5x v kurzu alespon 1,5
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: taka otazocka.... >> wizdo
V akej akcii ste ziskali ten bonus 600Sk prosim? V podmienkach takmer vsetkych akcii je, ze vyber mozete urobit az po pouziti-pretoceni vkladu+bonusu ako pise nizsie acvonmilan. Toto moze byt problem zamietnutia, ale pozriem sa na to ak budem vediet viac ohladom promo akcie ktorej ste sa zucastnili. Dakujem, expekt
- expekt
Re: Re: taka otazocka.... >> wizdo
to nebol bonus...no slo o to ze ak vasdim a prehram tak mi moju stavku vratite..a slo o golf+tenis myslim...tak ak sa to bere ako bonus tka to bol bonus...
ano tych 600sk vybrat nemozem...to je mi jasne..ale preco nemozem vybrat inu ciastku tak ze mi 600sk ostane na ucte??...
ano tych 600sk vybrat nemozem...to je mi jasne..ale preco nemozem vybrat inu ciastku tak ze mi 600sk ostane na ucte??...
- wizdo
Re: Re: Re: taka otazocka.... >> wizdo
Jojo to se bere jako bonus, ktery musis protocit. Ale neves hlavu, to se da prosazet pekne rychle - treba i na golfu, das 10 solo sazek a kdyz vyjde aspon polovina, tak jsi skoro na svem a mas protoceno :-) A vybrat to nejde, protoze herna samozrejme nevi, ze vybiras zrovna svou castku a ne bonus - ma to tak kazda herna, ze dokud neni protoceny bonus, tak nejde vybrat nic. Nejduslednejsi jsou v tomto ohledu U***et :-) Zato takovy bet-at-home drive dovolil vzit si cely vklad i s celym bonusem hned do poker herny :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
expekt ma chce asik zruinovat....
cash 0 bodov...
turnaje prvu hodku vcelku ide ..tak 1-2 rebuy obetujem..do pauzy som slusne tka aj addon dam...a druha hodka totla mrtvo...no fuj to tak nemam rad...hlavne ked ot predvidam ze no prvu hodku to slo dobre..tka pome prezit druhu kde mi pojde ***** sakra uz asik 5-ty taky turnaj....za posledne dni....freezeouty lietam ako stara ponozka...
turnaje prvu hodku vcelku ide ..tak 1-2 rebuy obetujem..do pauzy som slusne tka aj addon dam...a druha hodka totla mrtvo...no fuj to tak nemam rad...hlavne ked ot predvidam ze no prvu hodku to slo dobre..tka pome prezit druhu kde mi pojde ***** sakra uz asik 5-ty taky turnaj....za posledne dni....freezeouty lietam ako stara ponozka...
- wizdo
vyber bez depositu
zdravim chcemm sa spytat ci sa da z expektu vybrate cash cez bankovy prevod ak som predtym neurobil deposit a este jedna otazka ze ak som sa zucastnil podobnej akcie ako wizdo ze by mi vratili cash ak prehram ale ja som vyhral takze a teraz musim tiez 5x pretocit ten bonus??
- mainly_D
Re: vyber bez depositu
Ked si vyhral tak nemusis, lebo to nebol bonus ale normalna vyhra (bonus to bol len v pripade ze si prehral, vtedy ti totiz vratili vklad).
S tym vyberom treba skusit a uvidis ci to ide :)
S tym vyberom treba skusit a uvidis ci to ide :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: vyber bez depositu
Vyber je mozne urobit aj bez depositu, treba pocitat s tym ze pri prvom vybere je kvoli overeniu identity a veku pozadovane zaslanie fotokopie identifikacneho dokladu. Ak by ste mali akykolvek problem pri vybere kontaktujte ma.
- expekt
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.