Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Turnaj o ceny

Odoslaťod algec111 14 Mar 2008 13:01

Kšiltovky, trička a karty.Cca 3-5$ buy-in.
algec111

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

taka otazocka....

Odoslaťod wizdo 14 Mar 2008 14:04

teraz mi expekt zrusil vyber...na moneybookers..zevraj kvoli tomu ze som nemohol vybrat peniaze....ale nechapem tomu...pretocit som mal 600sk...a tie tam stale mam wtf???:( >:o

neviete niekdo rpeco??
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: taka otazocka....

Odoslaťod acvonmilan 14 Mar 2008 15:41

Nejspise jsi dostal bud bonus za vklad nebo jsi dostal bonus za prohranou sazku v nejake jejich akci - to se potom musi protocit podle podminek 3-5x v kurzu alespon 1,5
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: taka otazocka.... >> wizdo

Odoslaťod expekt 14 Mar 2008 15:47

V akej akcii ste ziskali ten bonus 600Sk prosim? V podmienkach takmer vsetkych akcii je, ze vyber mozete urobit az po pouziti-pretoceni vkladu+bonusu ako pise nizsie acvonmilan. Toto moze byt problem zamietnutia, ale pozriem sa na to ak budem vediet viac ohladom promo akcie ktorej ste sa zucastnili. Dakujem, expekt
expekt

Re: Re: taka otazocka.... >> wizdo

Odoslaťod wizdo 14 Mar 2008 17:07

to nebol bonus...no slo o to ze ak vasdim a prehram tak mi moju stavku vratite..a slo o golf+tenis myslim...tak ak sa to bere ako bonus tka to bol bonus...

ano tych 600sk vybrat nemozem...to je mi jasne..ale preco nemozem vybrat inu ciastku tak ze mi 600sk ostane na ucte??...
wizdo

Re: Re: Re: taka otazocka.... >> wizdo

Odoslaťod acvonmilan 14 Mar 2008 17:52

Jojo to se bere jako bonus, ktery musis protocit. Ale neves hlavu, to se da prosazet pekne rychle - treba i na golfu, das 10 solo sazek a kdyz vyjde aspon polovina, tak jsi skoro na svem a mas protoceno :-) A vybrat to nejde, protoze herna samozrejme nevi, ze vybiras zrovna svou castku a ne bonus - ma to tak kazda herna, ze dokud neni protoceny bonus, tak nejde vybrat nic. Nejduslednejsi jsou v tomto ohledu U***et :-) Zato takovy bet-at-home drive dovolil vzit si cely vklad i s celym bonusem hned do poker herny :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

expekt ma chce asik zruinovat....

Odoslaťod wizdo 14 Mar 2008 19:08

cash 0 bodov...
turnaje prvu hodku vcelku ide ..tak 1-2 rebuy obetujem..do pauzy som slusne tka aj addon dam...a druha hodka totla mrtvo...no fuj to tak nemam rad...hlavne ked ot predvidam ze no prvu hodku to slo dobre..tka pome prezit druhu kde mi pojde ***** sakra uz asik 5-ty taky turnaj....za posledne dni....freezeouty lietam ako stara ponozka...
wizdo

vyber bez depositu

Odoslaťod mainly_D 16 Mar 2008 10:11

zdravim chcemm sa spytat ci sa da z expektu vybrate cash cez bankovy prevod ak som predtym neurobil deposit a este jedna otazka ze ak som sa zucastnil podobnej akcie ako wizdo ze by mi vratili cash ak prehram ale ja som vyhral takze a teraz musim tiez 5x pretocit ten bonus??
mainly_D

Re: vyber bez depositu

Odoslaťod vlade 16 Mar 2008 10:31

Ked si vyhral tak nemusis, lebo to nebol bonus ale normalna vyhra (bonus to bol len v pripade ze si prehral, vtedy ti totiz vratili vklad).

S tym vyberom treba skusit a uvidis ci to ide :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: vyber bez depositu

Odoslaťod expekt 16 Mar 2008 11:13

Vyber je mozne urobit aj bez depositu, treba pocitat s tym ze pri prvom vybere je kvoli overeniu identity a veku pozadovane zaslanie fotokopie identifikacneho dokladu. Ak by ste mali akykolvek problem pri vybere kontaktujte ma.
expekt

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!