016roy napísal:mmcanny napísal:blahozelam vychodu k zaujimavemu turnaju..
mna skor zaujalo to info pod tabulkou.. konkretne: *Nitra - Zlatý Dukát - Štefánikova trieda , oproti starému Tescu (odporúčame)*
co to je? bol tam niekto? nikde ziadne info, ale hlavne, ze *odporucame*.. dakujem za objasnenie, pripadne osobne skusenosti s tymto odporucanym poker klubom v NR..
Ahoj, no odporucam tie kluby v ktorych sa citim dobre. A tento taky urcite je. Ak niekde chodim hravat ked mam trosku casu tak sem. Je to maly pokrovy klub, kde sa hrava bud 100 EUR freezeout (pripadne max 1 rebuy), alebo cca 50 EUR unlimited rebuy. To zalezi podla dohody. Vacsinou hra od 9 do 16 ludi. Klub ma jedinu nevyhodu, ze ma iba 2 tables, ale na druhej strane ma zaujem o Card Player ligu. Na Card Player ligu treba ale az 3 tables. Tak majitel uvazuje, ci kupi treti stol a zaplati fin. zabezpeku, alebo nie. Prostredie prijemne, barmanka krasna
/aj jej sestra , ale pozor, majitelove dcerky su to
/. Prijemne prostredie, ziadne konflikty, da sa dobre vyhrat, lebo tam chodia aj fisky, ale pozor, niekedy sa z tych calling stationov clovek ide zblaznit. No proste ale dlhodobo je tam kazdy dobry hrac v zisku. Okrem toho je tam pri kazdom turnaji pohostenie pre hracov, v drvivej vacsine toto: rezne, zemiaky, kolace. Staci? Pripadne ak chces viac informacii daj vediet, co presne chces vediet. Odpoviem rad.
Dakujem velmi pekne za vycerpavajucu odpoved. Dokonca som sa poobzeral aj po nejakom webe a nasiel som toto:
http://www.zlaty-dukat.sk/ Cize dost neaktualne info, hlavne co sa tyka programu. (alebo su tie buy-in v €?).
Ak by mal majitel zaujem trosku upgradenut stranku, tak by sme sa urcite dohodli. Tomu klubu by sa lepsie propagacia urcite zisla, ked to tam je take prijemne ako pises...
Mas nejake info o tom, co sa tam bude hrat teraz cez sviatky? Idem domov do NR a okrem kasina v Maxe by som skusil prist zahrat mozno aj sem...